Cookie-szkielecik

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Corunn
Chuck Norris

Re: Ciasteczkowe malunki - smiejagreg ma krasnala ja mam ork

Post autor: Corunn »

Zapakuj mu od razu do ekwipunku krem do opalania, bo się biedaczek spali na pierwszym wiosennym słoneczku ^^
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ciekawe , jaka jest nazwa mieszańca orkowo-ludzkiego :?: #-o #-o #-o :mrgreen: . Jakieś pomysły :?:

Awatar użytkownika
Corunn
Chuck Norris

Post autor: Corunn »

Ludziork? ;>
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Półork (rodem z Dungeons and Dragons) :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Z ryja to on taki bardziej ork pełną gębą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Obrazek
"półork barbarzyńca" zdecydowanie aparycją odbiega od modelu. Natomiast kolorem skóry już nie :)

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Ludziork mi pasuje:D Dziś może go skończe jeśli będą siły i chęci a potem pomaluje kolejne koło do dzwonka:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Tak sobie maziam ludziorka i się zastanawiam czy wszystkie elementy kościane pomaować tak jak kły?
Obrazek
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

tak

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

W sumie dziś szaleństw malarskich nie było ale skończyłem podstawke dla siostrzyczki, zrobiłem na próbe kamień i troche ludziorka pomalowałem:D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Wszystko trzyma poziom. Keep going...

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Skończyłem ludziorka i nie specjalnie z niego jestem zadowolony. Jeszcze mi się ręce jak poje... trzęsły po siłowni jak go kończyłem malować;/ A nie mogłem wspomóc się jakimś stabilizatorem nadgarstka w płynie:D
ObrazekObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Mi tam się podoba :) Fajna klimatyczna dioramka, krew na maczecie jak się patrzy :) Skóra trochę jak u albinosa, ale w sumie nawet mnie nie razi :) Warto jednak coś zrobić jeszcze z oczkami bo wygląda trochę jak ślepiec :) Ogólnie bardzo fajna praca =D>

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

podstawka fantastyczna, choć czaszki można by jeszcze wyciągnąć. Krew też super, natomiast ta skóra hm... może nie jestem przyzwyczajony do nie zielonych orków ale trochę mi nie pasuje, poza samym doborem koloru to zajmuje ona znaczącą część figurki i przydało by się jednak ją trochę urozmaicić, jakieś przebarwienia miejscami, może żyłki jakoś podkreślić, oczy też coś nie mają wyrazu.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Ja bym skóre potraktował ogryn fleshem delikatnie, żeby nie zalać, a przyciemnić całość...

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

A mi się podoba. Jest nietypowy, ale wygląda jakby miał taki być. Może zamiast przyciemniać skórę zrobić nieco ciemniej w szczelinach i wory pod oczami (nie, nie mosznowe).
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Bo miałbyć nietypowy;p Nie chciałem kolejnego zielonego orka. Tu wip kolejnego dziada.
ObrazekObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Fajne :) Zastanawiałem się nad nimi żeby robili za bestie nurgla ale trafiła mi się szczęśliwa aukcja z żabami z Forgeworlda :) Czekam na postępy prac :)

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

strasznie mi sie Twoje WiPy podobają :d, tylko na końcu czuję zawsze niedosyt lekki, mam nadzieję, że tu się nie zawiodę bo zapowiada się miodnie :)

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Cookie Monster pisze:Bo miałbyć nietypowy;p Nie chciałem kolejnego zielonego orka.
Bynajmniej nie traktuj mojej poprzedniej odpowiedzi jako krytyki. Mi właśnie się podoba, bo jest inny.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

ODPOWIEDZ