Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mi sie chce w pewnym momencie kilkudniowy zarost jest wkurzajacy, drpaie i swedzi.
Zawsze jak probowalem zapuszczac brode dochodzilem do tego momentu i odpuszczalem.
Jak sie nie chce komus golic polecam maszynki elektryczne. Jako ze goli sie na sucho mozna nawet w samochodzie w drodze do pracy sie golic
Zawsze jak probowalem zapuszczac brode dochodzilem do tego momentu i odpuszczalem.
Jak sie nie chce komus golic polecam maszynki elektryczne. Jako ze goli sie na sucho mozna nawet w samochodzie w drodze do pracy sie golic
Ten kilkudniowy zarost po kilku dniach więcej już nie jest denerwujący i "ostry"pacy pisze:Mi sie chce w pewnym momencie kilkudniowy zarost jest wkurzajacy, drpaie i swedzi.
Ja mam elektryczną ,ale gole się tym małym trymerem do wyrównywania baczków na taki 1-2 dniowy zarost Jak trochę podrośnie to znowu trymerkiem i gitara
Chłopaki, oszukali Was na tym syntholu bez wazeliny. Ot, rąsie które dopiero bez rękawków mogą robić wrażenie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Manfred na retencji.
A wiadomo, jest retencja, jest respekt na dzielni.
A wiadomo, jest retencja, jest respekt na dzielni.
Manfredowi nie odmówiłbym, ale to nie z powodu rąsi czy karku, tylko ja po prostu lubię typaFanatyk pisze:Rąsie rąsiami ale nie odmówiłbyś mu 5 złotych na piwo jakby poprosił
Ręce chude. Tak jak moje. Ręce zawsze będą za chude.
Troche ze mnie idiota ale chyba generalnie fajny jestem
a tak serio Lego to ostatki które mi zostały zamek i maszyna krocząca zrobione przez brata k***a kiedy to było
a piwa bym się napił to co kto mi prześle 5 złotych
TomCio rąsie to podstawa tylko one mi dają siłe przy wyciskaniu na cycki bo klaty to ja nie mam zbytnio Więcej SYNTHOLU bądźmy jak Greg Valentino hehe
a tak serio Lego to ostatki które mi zostały zamek i maszyna krocząca zrobione przez brata k***a kiedy to było
a piwa bym się napił to co kto mi prześle 5 złotych
TomCio rąsie to podstawa tylko one mi dają siłe przy wyciskaniu na cycki bo klaty to ja nie mam zbytnio Więcej SYNTHOLU bądźmy jak Greg Valentino hehe
Manfred, rzuć jaranie, a efekty treningu od razu będą lepsze
To tak jak ja . Barki też mam chooyowe. Za to plecy mam szerokie i nogi jakoś idą.Manfred pisze: TomCio rąsie to podstawa tylko one mi dają siłe przy wyciskaniu na cycki bo klaty to ja nie mam zbytnio Więcej SYNTHOLU bądźmy jak Greg Valentino hehe
Więcej syntholu i bedziemy tacy :
http://www.youtube.com/watch?v=3o1MfQJXWGk
to samo no może barki nie tak najgorzej a i kaptury mam sporeTomCio pisze:
To tak jak ja . Barki też mam chooyowe. Za to plecy mam szerokie i nogi jakoś idą.
Więcej syntholu i bedziemy tacy :
http://www.youtube.com/watch?v=3o1MfQJXWGk
A greg jest dobry najbardziej mi się podobało to jak sam sobie operacje bicepsa robił bo chyba pająk go ugryzł i wszystko nagrywał
widziałem jego zdjęcia jak miał dzwadzieścia lat wyglądał naprawde dobrze, a co z siebie zrobił
Nie pająk ugryzł, tylko jak wkuwał strzykawe to trafił w żyłę.
Coś takiego było.
Coś takiego było.