malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Posiadanie na stole jakichkolwiek proxów lub niepomalowanych modeli karane jest brutalnym zdjęciem ich ze stołu.
jak się mają standardowo Dragonprinci robiący za Silverhelmsów czy vice versa, albo oddział Dwarf Warriorów z GW robiący za Longbeardów.Zakaz proxowania. To czy coś jest proxem czy nie określają sędziowie. W razie problemów ze oceną sędziego ostateczną decyzję podejmuje organizator.
Chwała bogu, bom się wystrachał, że mi przyjdzie zarwać nockę, jakby wstawania o 4 rano było mało...Cauliflower pisze:Sam byłem przekonany o tym, że muszą być modelowane traye, bo z reguły tak jest na masterach, ale chyba faktycznie nie ma tego w regulaminie... nic o trejach w ogóle, tym bardziej nic o modelowanych... Albo ja czegoś nie widzę, albo to nasza (orgów) gafa... Dokładanie zaś takiego wymogu na dzień przed jest nie na miejscu![]()
![]()
Ty masz młody robić!Hoax pisze:Czyli co, nie muszą być malowane, czy muszą? Bo jeśli nie to poszedłbym spać
Boję się pytać co robisz za flaszkę, ale ktoś z pewnością się skusiHoax pisze:Ja swoje mamMalfojowi za dwa browce robię i nie wiem czy chce mi się je za taką cenę kończyć