Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria by quidamcorvus ...strona 43 Krasnoludy
Zacne prace!!! Brawo. Od dawna obserwuję twoje zmagania i muszę stwierdzić, że każdy kolejny twój projekt jest lepszy. Mam dwa pytanka czy do Warheim'a potrzeba aż tylu figurek? kiedyś interesowałem się Mordheim'em i banda składała się z kilku. A drugie pytanie bardziej techniczne jaką rozdzielczość mają twoje zdjęcia?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dziękipepe pisze:Zacne prace!!! Brawo. Od dawna obserwuję twoje zmagania i muszę stwierdzić, że każdy kolejny twój projekt jest lepszy.
Nie. Potrzeba tyle samo figurek jak do Mordheim. Tyle, że ja lubię mieć możliwość złożenia kompanii w dowolnej konfiguracji, stąd modele reprezentujące wszystkich możliwych bohaterów i stronników.pepe pisze:Mam dwa pytanka czy do Warheim'a potrzeba aż tylu figurek? kiedyś interesowałem się Mordheim'em i banda składała się z kilku.
Zdjęcia pojedynczych modeli mają szerokość 800 pikseli.pepe pisze:A drugie pytanie bardziej techniczne jaką rozdzielczość mają twoje zdjęcia?
Grupowe mają 1200 pikseli szerokości.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
EDIT:
Przeorganizowałem nieco swój temat. Ten wątek będzie typowo roboczy, zaś galerie skończonych projektów będą w osobnych tematach do których linki będą na pierwszej stronie.
Zapraszam do oglądania i komentowania:
FIGURKI
Khazadzi z Gór Krańca Świata
Leśne Elfy z Athel Loren
Łowcy Czarownic
Orki & Gobliny
Żołnierze z Reiklandu
Najemne Ostrza
Przeorganizowałem nieco swój temat. Ten wątek będzie typowo roboczy, zaś galerie skończonych projektów będą w osobnych tematach do których linki będą na pierwszej stronie.
Zapraszam do oglądania i komentowania:
FIGURKI
Khazadzi z Gór Krańca Świata
Leśne Elfy z Athel Loren
Łowcy Czarownic
Orki & Gobliny
Żołnierze z Reiklandu
Najemne Ostrza
Ostatnio zmieniony 11 sie 2011, o 17:35 przez quidamcorvus, łącznie zmieniany 1 raz.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
U mnie działają. Jaki masz komunikat?Motorek pisze:Linki nie działają.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ok, już wiem co było nie tak i czemu tylko mi działało. Poprawione.
Przepięknie pomalowane figurki. Ciekawym pomysłem jest napis na żyrku "orzeł 1", który mnie w pewnym stopniu rozbawił (w pozytywnym słowa znaczeniu). Masz u mnie +
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Blond włosy (i broda) oraz bomba w ręku pilota zobowiązujeBAAGRRAA pisze:Przepięknie pomalowane figurki. Ciekawym pomysłem jest napis na żyrku "orzeł 1", który mnie w pewnym stopniu rozbawił (w pozytywnym słowa znaczeniu). Masz u mnie +
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Kolejna aktualizacja. Obecnie diorama wygląda tak jak poniżej. Zastanawiam się jeszcze, czy nie poprawić bocznych ścian, bo obecnie nie wyglądają zbyt estetycznie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Chłopaki imprezę mają, Slayerzy węgiel będą kopać!
Kawał świoetnej roboty!
Kawał świoetnej roboty!
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Świetna diorama! Widze, że w dodatku jednoosobowa załoga "Orła 1" czuwa nad okolicznymi terenami.
Dodaj coś do ściany jak mówi Rakso.
Dodaj coś do ściany jak mówi Rakso.
Zapraszam do komentowania
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Wrzucam tutaj, bo widzę, że tamtym tematem mało kto jest zainteresowany
quidamcorvus pisze:No to zakończyłem prace nad dioramą Khazadów z Gór Krańca Świat do gry Warheim Fantasy Skirmish.
Budując dioramę wymyśliłem sobie historię, według której kompania krasnoludów podróżując po spustoszonych przez siły Chaosu północnych rubieżach Imperium dociera do położonego w Górach Środkowych osiedla górniczego Lindenheim. Krasnoludy odnajdują pozostałości po ludzkiej kopalni i postanawiają założyć obóz z którego eksplorować będą okoliczne ziemie. Diorama przedstawia pierwsze dni w których krasnoludy badają i oczyszczają kopalnię...
Zrobiłem kilkanaście zdjęć dioramy (wydaje mi się, że nie najgorszych jak na moje mierne umiejętności). Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania.