rozluźnianie pośladów to na pewno nie jest, ale nie wiem gdzie to dać.
Troche drastyczne żeby mi nikt potem nie mówił że jakieś straszne linki umieszczam
ja tam sobie rozluźniłem poślady przy tym filmie.
przecież nie wiesz co to jest - a może jest to zakład o zaostrzonym rygorze dla ludzi z wyrokami za najcięższe przestępstwa.
chociaż w Rosji to równie dobrze mogła być fala w liceum.
Dobra, Sebol, natłukliśmy Ci wejść, więc dawaj tutaj linki do dalszych fot i filmiku
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Sroga sprawa, wielu ludzi to rozluźnia, dlatego wrzucam tutaj, ale jak już się pośmiejecie, to zachęcam również do przemyślenia sprawy, bo to co się tam dzieje, to po prostu lincz biednego, prawie, że* starosty. U mnie w szkole w lo był podobny odpał, oczywiście mniejszego kalibru, ale zasada ta sama, niewykluczone więc, że w waszym otoczeniu coś takiego się pojawi - radzę przemyśleć, czy warto napędzać nienawiść nienawiścią. Link, że tak powiem, bawi i uczy
Powyższego posta napisałem, będąc nasączony wrażeniami z wczoraj, po przeczytaniu kilku stron. Chwilę temu przeczytałem strony 90+, nie znalazłem tam nawet jednego, malutkiego kawałka, który by spowodował chociaż uśmiech wywołany dowcipem. To już jest wyłącznie smutne. Co zresztą chwilę temu napisałem pod chwilę podanym linkiem. Ale ze mnie głupek, że wierzę, że ludzie przemyślą swoje zachowanie.
Ale swoją drogą koleś nadaje się na polityka - przynajmniej w naszym polskim wydaniu, wystarczy spojrzeć na naszych ptasich możnowładców, oraz ich kłótnie o to który ma dłuższego...
Takich dwóch, jak naszych trzech, to nie ma ani jeden...