Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Fuxiorr Galeria - Tomb Kingi, Krasnoludy i Demony i Łork

Post autor: smiejagreg »

Ciekawy zestaw róznorodnych krasi. I gdybyś dał do nich choć nawet plastikowe tarcze z 7 edycji, byłoby supcio, a tak jakos mi to nie współgra ze sobą...
Co to za regiment będzie?

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Dzięki :d
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Podstawki + lepsze foty ;p
Śmieju idę w stronę Norsów bardziej niż imperiali teraz ;p
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Warto imho kompletowac osobne regimenty jednych i drugich. To oprócz clansmenów sama esencja marauderowska. Planuję osobiście - dokładając pasujące figsy z adventurersów, lords of legend, pijaków i innych stworzyć 50-cio figsowe kklocki norsów i imperiali, bez powtarzających ssię figsów. W sumie już niewiele mi do tego brakuje :wink: ...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Ja aktualnie 35 modeli mam do pomalowania - taki co do norsów mi pasują ;p
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Norsmenów jest naprawdę wielu, więc można praktycznie dowolną wielkość regimentu założyć. Gorzej już z zebraniem tych figsów. O ile sporo z nich jest popularne i można je dostać łatwo, to są takie, o które naprawdę jest bardzo ciężko.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

smiejagreg pisze:Norsmenów jest naprawdę wielu, więc można praktycznie dowolną wielkość regimentu założyć. Gorzej już z zebraniem tych figsów. O ile sporo z nich jest popularne i można je dostać łatwo, to są takie, o które naprawdę jest bardzo ciężko.
To akurat wiem.... znacz można ich spotkać ale już gorzej z ceną... #-o

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Na ostatniej focie brody skrajnych w pierwszym rzędzie wyszły świetnie =D> . Ekstra figsy...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Dzięki Śmieju
Zmieniłem Ungrimowi podstawkę... będzie robił u mnie za króla na tarczy... co o takim pomyślę myślicie ? Sam pomysł noszenia grubaska przez 2 grubasków jakoś mi się nie widzi więc go postawiłem na skałce na 2 podstawkach...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
w klocku
[url=http://naforum.zapodaj.net/2c3cc8f3d463.jpg.html][img]htt

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Jako filler z uwagi na rozmiary podstawki - całkiem fajny. Jako król na tarczy - niekoniecznie, wszak jednak nosiciele powinni być jacyś - obojętne, na czym by go nieśli, ale jednak...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

smiejagreg pisze:Jako filler z uwagi na rozmiary podstawki - całkiem fajny. Jako król na tarczy - niekoniecznie, wszak jednak nosiciele powinni być jacyś - obojętne, na czym by go nieśli, ale jednak...
Właśnie ta idea nosicieli mi nie podchodzi...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Rozumiem, ale ten mi się zdecydowanie bardziej kojarzy z oathstoniarzem, niż lordem na tarczy...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Zastanawiam się jeszcze nad dodaniem zabójcy - mieścił by się poprawo

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

smiejagreg pisze:Rozumiem, ale ten mi się zdecydowanie bardziej kojarzy z oathstoniarzem, niż lordem na tarczy...
+1
Nawet nie muszą go nosić ,mogą być z nim jacyś ochroniarze ;)
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

Ewentualnie on może ich nosić :roll:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Kordelas pisze:
smiejagreg pisze:Rozumiem, ale ten mi się zdecydowanie bardziej kojarzy z oathstoniarzem, niż lordem na tarczy...
+1
Nawet nie muszą go nosić ,mogą być z nim jacyś ochroniarze ;)
Nosiciele to 2 ataki... mogę dodać zabójce z 2 x toporkami. Co wy na to ?

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Ewentualnie mam też coś takiego
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Wipek - w sumie jest ich 5 ale wklejam 1
Obrazek
Obrazek
Oraz mam pytanko... która podstawka jest lepsza... 1 czy 2 - w sensie który piasek jest lepszy :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

1

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Pierwsza.

ODPOWIEDZ