Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Fuxiorr Galeria - Tomb Kingi, Krasnoludy i Demony i Łork
Ciekawy zestaw róznorodnych krasi. I gdybyś dał do nich choć nawet plastikowe tarcze z 7 edycji, byłoby supcio, a tak jakos mi to nie współgra ze sobą...
Co to za regiment będzie?
Co to za regiment będzie?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Warto imho kompletowac osobne regimenty jednych i drugich. To oprócz clansmenów sama esencja marauderowska. Planuję osobiście - dokładając pasujące figsy z adventurersów, lords of legend, pijaków i innych stworzyć 50-cio figsowe kklocki norsów i imperiali, bez powtarzających ssię figsów. W sumie już niewiele mi do tego brakuje
...

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Norsmenów jest naprawdę wielu, więc można praktycznie dowolną wielkość regimentu założyć. Gorzej już z zebraniem tych figsów. O ile sporo z nich jest popularne i można je dostać łatwo, to są takie, o które naprawdę jest bardzo ciężko.
To akurat wiem.... znacz można ich spotkać ale już gorzej z ceną...smiejagreg pisze:Norsmenów jest naprawdę wielu, więc można praktycznie dowolną wielkość regimentu założyć. Gorzej już z zebraniem tych figsów. O ile sporo z nich jest popularne i można je dostać łatwo, to są takie, o które naprawdę jest bardzo ciężko.

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na ostatniej focie brody skrajnych w pierwszym rzędzie wyszły świetnie
. Ekstra figsy...

Dzięki Śmieju
Zmieniłem Ungrimowi podstawkę... będzie robił u mnie za króla na tarczy... co o takim pomyślę myślicie ? Sam pomysł noszenia grubaska przez 2 grubasków jakoś mi się nie widzi więc go postawiłem na skałce na 2 podstawkach...

w klocku
[url=http://naforum.zapodaj.net/2c3cc8f3d463.jpg.html][img]htt
Zmieniłem Ungrimowi podstawkę... będzie robił u mnie za króla na tarczy... co o takim pomyślę myślicie ? Sam pomysł noszenia grubaska przez 2 grubasków jakoś mi się nie widzi więc go postawiłem na skałce na 2 podstawkach...

w klocku
[url=http://naforum.zapodaj.net/2c3cc8f3d463.jpg.html][img]htt
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jako filler z uwagi na rozmiary podstawki - całkiem fajny. Jako król na tarczy - niekoniecznie, wszak jednak nosiciele powinni być jacyś - obojętne, na czym by go nieśli, ale jednak...
Właśnie ta idea nosicieli mi nie podchodzi...smiejagreg pisze:Jako filler z uwagi na rozmiary podstawki - całkiem fajny. Jako król na tarczy - niekoniecznie, wszak jednak nosiciele powinni być jacyś - obojętne, na czym by go nieśli, ale jednak...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Rozumiem, ale ten mi się zdecydowanie bardziej kojarzy z oathstoniarzem, niż lordem na tarczy...
Nosiciele to 2 ataki... mogę dodać zabójce z 2 x toporkami. Co wy na to ?Kordelas pisze:+1smiejagreg pisze:Rozumiem, ale ten mi się zdecydowanie bardziej kojarzy z oathstoniarzem, niż lordem na tarczy...
Nawet nie muszą go nosić ,mogą być z nim jacyś ochroniarze