ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Re: ETC 2014 - doping i relacja
Zabił BSB, ale ma multi kombat z czołgiem na boku...
- SaperHeart
- Piłkarz
+1Dalmar pisze:Ja czytam to forum i kibicuje z tym podkładem To jest muzyka odpowiednia w walce NaszychToczek pisze:JADĄ!!!!! ŚWIRY!!
https://www.youtube.com/watch?v=MxSnm5Ja9V4
http://www.youtube.com/watch?v=XYKUeZQbMF0
- GrimgorIronhide
- Masakrator
gdzie jest ów Hiter Forfiter ? dawaj Maryś!
A jednak... Teraz to już do teamu jako persona a nie tylko gracz pasuje?Toczek pisze:A tam dobry ... "dokulał" jak zwykle.Sławol pisze:Jurek to jednak dobry jest. Ja pierdolę.
Dawać, Mordy!
Bardzo dobry występ Jurku.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
A jak duńczycy?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
- swieta_barbara
- habydysz
Zajebisty podkład Darek!Dalmar pisze:https://www.youtube.com/watch?v=XYKUeZQbMF0
67:53, 2 bitwy do końca
to teraz kibicujemy wlochom
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- GrimgorIronhide
- Masakrator
hmm... ugramy ?Oko pisze:Maryś niestety płynie. Stasiu kręci się koło 14 punktów, żeby wygrać potrzebujemy jeszcze 23. Trzymajcie mocno kciuki!
- swieta_barbara
- habydysz
HAHAHA!-Qc- pisze:to teraz kibicujemy wlochom
no a jak ? Forza Italia vivat Poffo!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Tylko Golonka nie ma ogonka!