Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków

Lizardmen

Moderator: Ziemko

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alister
Chuck Norris

Post autor: Alister »

Moze lepiej moze gorzej ... wczesniej byly immune to panic i mialy terror, ale za to mogly robic flee ...

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Teraz też mają Terro, jedyne co się zmieniło pd względem psychologii to to, że nie mogą mówić Flee :roll:

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

Co to za skinek przy tronie(na ostatnim zdjęciu)

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

no tak, a jak krzyknęła Banshee to było po stedziu.... :twisted: smutne ale prawdziwe 8)

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

NO i Master Rune of Challenge nam nic nie robi :D
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Banshee chyba i tak ciśnie immunów :wink:

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

A jak taki stedzio rzuci poison z balisty to rani wszystkich czy tylko pierwszego ?
(wszystkich wydaje się przegięte ale skoro GW to pisze to lepiej się tym nie kierować)

Awatar użytkownika
Alister
Chuck Norris

Post autor: Alister »

wszystkich
ergo jak trafisz kawe od boku poisonem to sciagasz cala :D

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Niemam słów do tych figurek... Majstersztyks dosłownie. Steg to chyba najlepszy plastic kit wydany przez GW ever.
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ostatnio odpoczywam troche od wfb , bo zalatany jestem , ale jak tylko wyjda lizaki pomimo magisterki i pracy znajde wiecej czasu na granie ;)

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Ziemko pisze:Ostatnio odpoczywam troche od wfb , bo zalatany jestem , ale jak tylko wyjda lizaki pomimo magisterki i pracy znajde wiecej czasu na granie ;)
ja pomomo matury:p

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

A ja mam maturę tez i jakoś na masterach/lokalach jestem, bo to wcale nie przeszkadza.

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

No i slann nie jest large targetem, szkoda bo patrzenie z drugiego szeregu i dawanie mu sztandaru ze Ci co go widza magowie maja stupidity byloby mocne. A tak to z drugiego szeregu tylko priesci daja LoS'a.
4d6 strzałów ze stedzia to bardzo dobra rzecz, ciekawe czy stand and shoot bedzie mozna robić
pozdro

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

Nie wiadomo wogole czy teraz Slann bedzie mogl stac w 2 szeregu normalnie. Ale nawet w 1 da sie z tym sztandarem pokombinowac. Tylko sie zastanawiam czy to stupidity na magow jest rzeczywiscie takie mocne.

Z tym poisonem z balisty jestescie pewni ze jak trafi poisonem to sciaga caly rzad z automatu ? Wydaje sie troche mocne :)

Mnie ciagle interesuje, czy TG bez Slanna maja stubborn bo jesli tak to chyba sobie pogram na 2-3 oddziałach.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

a ja uwazam ze nowy stedzio jest po prostu brzydki w porownaniu ze starym, wyglada jakby mial douna i kilka skinkow go zwiazalo linami z jakims paskudztwem na wierzchu, moze to sie zmieni jak bede mial ten model w reku

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

slann bedzie mogl byc w drugim szeregu bo widzialem w codexie
stupidity jest dobre bo jak nie wyjdzie jakis Ld przeciwnikowi to masz obcinasz mu wlasciwie faze magii jedna
pozdro

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Nie mówiąc już o dodatkowym bonusie takim jak przymusowe wyjście na parę cali przed oddział, coby dostać jakieś trujące hity / salwę razordonów / kamienie na twarz :D

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

To przy frenzy bohater może wyjść z oddziału, przy głupocie oddział idzie z głupią postacią (78 strona małego podręcznika).

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Myth pisze:To przy frenzy bohater może wyjść z oddziału, przy głupocie oddział idzie z głupią postacią (78 strona małego podręcznika).
My bad, myślałem, że tak samo... :oops:

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

Cruss a nie pamietasz czy nie mial jakiejs specjalnej zasady, ze mimo iz nie jest LT to widzi z tylnego szeregu ?

ODPOWIEDZ