Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
Teraz też mają Terro, jedyne co się zmieniło pd względem psychologii to to, że nie mogą mówić Flee ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Niemam słów do tych figurek... Majstersztyks dosłownie. Steg to chyba najlepszy plastic kit wydany przez GW ever.
Ostatnio odpoczywam troche od wfb , bo zalatany jestem , ale jak tylko wyjda lizaki pomimo magisterki i pracy znajde wiecej czasu na granie ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A ja mam maturę tez i jakoś na masterach/lokalach jestem, bo to wcale nie przeszkadza.
No i slann nie jest large targetem, szkoda bo patrzenie z drugiego szeregu i dawanie mu sztandaru ze Ci co go widza magowie maja stupidity byloby mocne. A tak to z drugiego szeregu tylko priesci daja LoS'a.
4d6 strzałów ze stedzia to bardzo dobra rzecz, ciekawe czy stand and shoot bedzie mozna robić
pozdro
4d6 strzałów ze stedzia to bardzo dobra rzecz, ciekawe czy stand and shoot bedzie mozna robić
pozdro
Nie wiadomo wogole czy teraz Slann bedzie mogl stac w 2 szeregu normalnie. Ale nawet w 1 da sie z tym sztandarem pokombinowac. Tylko sie zastanawiam czy to stupidity na magow jest rzeczywiscie takie mocne.
Z tym poisonem z balisty jestescie pewni ze jak trafi poisonem to sciaga caly rzad z automatu ? Wydaje sie troche mocne![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mnie ciagle interesuje, czy TG bez Slanna maja stubborn bo jesli tak to chyba sobie pogram na 2-3 oddziałach.
Z tym poisonem z balisty jestescie pewni ze jak trafi poisonem to sciaga caly rzad z automatu ? Wydaje sie troche mocne
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mnie ciagle interesuje, czy TG bez Slanna maja stubborn bo jesli tak to chyba sobie pogram na 2-3 oddziałach.
a ja uwazam ze nowy stedzio jest po prostu brzydki w porownaniu ze starym, wyglada jakby mial douna i kilka skinkow go zwiazalo linami z jakims paskudztwem na wierzchu, moze to sie zmieni jak bede mial ten model w reku
Nie mówiąc już o dodatkowym bonusie takim jak przymusowe wyjście na parę cali przed oddział, coby dostać jakieś trujące hity / salwę razordonów / kamienie na twarz ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
My bad, myślałem, że tak samo...Myth pisze:To przy frenzy bohater może wyjść z oddziału, przy głupocie oddział idzie z głupią postacią (78 strona małego podręcznika).
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)