Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Diablo III

Post autor: smiejagreg »

Azgaroth pisze:
smiejagreg pisze:Kurde, nie mogę uruchomić gry. Wywala komunikat: Oczekiwanie na inną instalację lub aktualizacje i nic sie nie dzieje... A widzę, że ludzie są w grze...
U mnie działa prawidłowo...a battlenet nie ściąga czasem aktualizacji do innej gry np Heartstone (o ile masz :)) ?
To chyba to jest - uruchomiło mi sie dopiero po 2 godzinach :evil: :evil: :evil: :evil:

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Nowy dodatek wpadł w moje łapki także jak ktoś ma chęć razem pobiegać to zapraszam
Morsfinek#1742

Od czasu do czasu załączam też streama więc można pokukać: http://www.twitch.tv/morsfinek

pozdr
Obrazek

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Dopiero kilka godzin dodatku za mną, ale RoS prezentuje się znakomicie. Kto nie kupił niech naprawi ten błąd, bo warto zagrać w nowe, lepsze Diablo 3.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

co takiego się zmieniło prócz postaci i lokalizacji?
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Pytanie - pojawiły się zwykłe białe przedmioty (rzadko wypadają), które tez poprawiają podstawowe statystyki. czy cos można z nich zrobic, np. zamienic na jakieś zółte, czy inne?
I jeszcze jedno - jakie są w tej chwili warunki wypadania kluczy od kluczników?

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Niektóre legendarne przedmioty wymagają białych do stworzenia. A co do kluczy to masz teraz ustalona szanse w %, że wypadnie od tego na jakim poziomie zabijesz klucznika;p Na udręce VI chyba 50%
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Cookie Monster pisze:Niektóre legendarne przedmioty wymagają białych do stworzenia.
W jakim sensie? Potrzebują konkretnego rodzaju białego przedmiotu? Troche to durne, bo za chwilę trza bedzie zbierać w skrytce białe przedmioty, bo a nuz sie przydadzą #-o ...

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Dokładnie;p W przepisie jest napisane jaki to ma być przedmiot. Masz tu przykłąd http://eu.battle.net/d3/pl/artisan/blac ... devastator
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

to slabo bo ja mam u siebie treasure goblina ktory zbiera moje biale przedmioty do swojego wora
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Gasior pisze:co takiego się zmieniło prócz postaci i lokalizacji?
http://eu.battle.net/d3/pl/blog/1341054 ... 25-03-2014 - dodaj do tego to co było w ostatnim patchu i masz obraz tego jak ta gra się zmieniła na lepsze.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Pytanie do posiadających dodatek : ile czasu aktualizowało battleneta przy instalacji dodatku? Kuźwa, u mnie od pół godziny wyświetla info, że aktualizacja menadżera battlenetu trwa i nic - pasem nie posunął się ani o milimetr :? ...

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Post autor: Okoń »

smiejagreg pisze:Pytanie do posiadających dodatek : ile czasu aktualizowało battleneta przy instalacji dodatku? Kuźwa, u mnie od pół godziny wyświetla info, że aktualizacja menadżera battlenetu trwa i nic - pasem nie posunął się ani o milimetr :? ...
Dokładniej to aktualizacja battleneta miała miejsce już przed premierą RoSa w patchu, więc jeśli wcześniej zaktualizowałeś, to po upgradzie klucza nic nie trzeba czekać.

Natomiast jeśli teraz aktualizujesz klienta gry, to długi czas oczekiwania jest normalny. Wrzucam linka w razie wątpliwości:
http://eu.battle.net/d3/pl/blog/1340783 ... 22-03-2014
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

No właśnie tak nie jest. Wcześniej aktualizowałem wszystko normalnie, ściągnąłem patcha, jak się ukazał i nie było problemów. Kupiłem dodatek - żadnych informacji technicznych w nim nie ma - tylko żeby wrzucić do napędu i postępować zgodnie z informacjami. Wrzucam do napędu - nie uruchamia sie automatycznie, pokazuje plik DiablooIII setup.exe. Po naciśnięciu wczytuje battlenet i przechodzi do aktualizacji battlenetu. Pojawia się okienko: Trwa aktualizacja battlenetu , pasek postępu wskakuje od razu na 1/3 i dalej już ani ani. Cały czas niby trzykropek mryga, tak jakby coś działał, ale postępów nie ma i dalej nic sie nie dzieje...
Battlenet obecnie zaktualizowany do wersji 2.0.3. cośtam, więc już nie powinien aktualizować długo, a jednak to robi...
Czy najpierw trzeba uruchomić Diablo III, a potem dopiero wrzucać w napęd dodatek, czy jak ? Kurde, sam już nie wiem, masakra normalnie :evil: :evil: :evil:
Ostatnio zmieniony 28 mar 2014, o 12:43 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

coś na ten temat przy okazji ostatniego dużego patcha blizz pisał, ale nie pamiętam co ;(

Btw, można ten dodatek normalnie zassać ze strony battlenetu i go zainstalować nie wkładając płyty do napędu?

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Jeśli masz najnowszego patcha to już nic nie musisz ściągać, tylko kod wpisujesz i grasz;p

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Rozumiem, że kupiłeś wersję pudełkową. W takim razie - podobnie jakbyś zakupił sam klucz z allegro - spróbuj wejść w ustawienia swojego konta battlenet i zupgradować status konta D3 do RoS.

Jeśli chodzi o mnie, to po przedpremierowym patchu zaktualizowałem grę i pograłem trochę, potem zamówiłem klucz na allegro, a następnie w dacie premiery dodałem go na stronce i wszystko od razu hulało.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

ok, dzięki. jeszcze nie kupiłem bo w moim mediasie jeszcze nie mieli dostawy, a cena jest atrakcyjna: 99zł ;)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Dzięki wielkie, Okoń, zrobiłem jak napisałeś i wszystko hula jak należy :P :P :P Pzdr.

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Służę uprzejmie. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Kurde, wkurza mnie ten dodatek. Wczoraj uzyłem opcji Ulepsz gdzieś tam, podałem kod z pudełka i gra zadziałała. Dzisiaj już nie działa - próbuje aktualizować battleneta, wyczynia cuda, ale gra się nie uruchamia. Chyba oleje sobie Diabloka, bo to juz nie na moje nerwy jest, żeby się wk...wiać przy uruchamianiu jakiejś parszywej gry....
U Was chodzi wszystko jak należy?

ODPOWIEDZ