![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
Dobra dzisiaj naszedł mnie pomysł zagrania klimatyczną rozpiksą a co za tym idzie na klocku EG
Więc tu pytanko. Ja mam polskiego booka i wiem że cos pochrzanili z tłumaczeniem Eternal kindreda. Oni dostają Asv na 5+ wstępnie, czy tak? A czy można tego Sava ulepszyć LA albo tarczą?? A może zapis o tym ze uzywają 2 bron ręcznych jest nadrzędny i nie może brać żadnych innych broni albo tarcz?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
CZy Spellsinger,AB,Galad Guard,Driady i Eternal guard(box) starczy na bitwy na około 700pkt. na taki mały początek?
Dziękuję i pozdrawiam ;D
Dziękuję i pozdrawiam ;D
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
- Jacek_Azael
- Masakrator
porzucałem sobie kośćmi trochę wczoraj, WardancerLord kontra inni lordowie, nie jest tak ciekawie
najciekawiej jest z Wampirzym Lordzie, gdy mamy 4 siły bardziej opłaca się brać KB, bo przerzuty mamy od 4>, bo przy szarży gdybyśmy mu chcieli urwać głowę to od 3> mamy przerzut...
co do tematu BSB konno może być w oddziale tancerzy?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
najciekawiej jest z Wampirzym Lordzie, gdy mamy 4 siły bardziej opłaca się brać KB, bo przerzuty mamy od 4>, bo przy szarży gdybyśmy mu chcieli urwać głowę to od 3> mamy przerzut...
co do tematu BSB konno może być w oddziale tancerzy?
Witam wszystkich
pytanie bardziej modelarskie niż o zasady, ale niewątpliwie pytanie początkującego![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jak malujecie woodelfickie twarze? - chodzi mi głównie o odcienie farb/inków/washy
ktos malował kiedyc na lekko zielonkawy odcien? nie wyglada to tak, jakby wardancer chciał puscic pawia?
pozdrawiam
pytanie bardziej modelarskie niż o zasady, ale niewątpliwie pytanie początkującego
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jak malujecie woodelfickie twarze? - chodzi mi głównie o odcienie farb/inków/washy
ktos malował kiedyc na lekko zielonkawy odcien? nie wyglada to tak, jakby wardancer chciał puscic pawia?
pozdrawiam
Tanned Flesh -> Dwarf Flesh -> rozjaśnienie Elf Flesh + Bleached Bone
Pozdrawiam ;D
Oczywiście można nałożyć więcej warstw różnych odcieni ale to wedle uznania ;D
Pozdrawiam ;D
Oczywiście można nałożyć więcej warstw różnych odcieni ale to wedle uznania ;D
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
ja tam maluje na czarnym podkładzie dwarf flesh/ell flesh/ efl flesh zmieszany z białym tylko w najbardziej wystajacych miejscach. Wychodzi całkiem ładnie ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.