Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
chyba nie podaliscie z wynikami armii ktorymi ludzie grali
- morgan10005
- Falubaz
tak w ramach przypomnienia bo nic się nie ruszyłoKalesoner pisze:Wyślecie wyniki z armiami?
Nie podaliśmy, bo nie mieliśmy ustawionego pliku kompatybilnego z arkuszem. Ehhh - nie dacie ludziom wypocząć w wakacjethurion pisze:chyba nie podaliscie z wynikami armii ktorymi ludzie grali
znajdę chwilę to to nadrobię ... do końca ligi zdążę
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
bede mial kiedys wyniki za tego mastera?
ile razy mam sie do Ciebie odzywac scimitar?
ile razy mam sie do Ciebie odzywac scimitar?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
qwa
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
a że tak spytam http://www.youtube.com/watch?v=07CXsbc8QdU
mozna uderzyc od dupy strony... plik z wynikami byl wysylany do ligi wiec ligo wklepacze pewno maja gdzies na kompach, jakby mi ktos podeslal ostatni plik z wynikami jaki byl wyslany (ten ze wszystkim poza armiami i Pasiakiem) to bym do tego mogl siasc, armie wezme z 1szej strony tego tematu i zmecze w nudniejszej chwili w pracy
pzdr
pzdr
Thurion to jak możesz to weź także mnie wpisz w te wyniki. Na wynikach podanych tu na borderach jestem 82. Ogólnie jest pomyłka w moim ID, zamiast 1903 winno być 1803. Z góry dzięki pozdrothurion pisze:mozna uderzyc od dupy strony... plik z wynikami byl wysylany do ligi wiec ligo wklepacze pewno maja gdzies na kompach, jakby mi ktos podeslal ostatni plik z wynikami jaki byl wyslany (ten ze wszystkim poza armiami i Pasiakiem) to bym do tego mogl siasc, armie wezme z 1szej strony tego tematu i zmecze w nudniejszej chwili w pracy
pzdr