Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
Zgłoszenie poszło.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Co Wy macie z tymi slannami?
Kudłaty go zapomniał do Hannoveru
Ty grasz lizakami już kolejny sezon i co master pożyczasz figurki
Come on! Ogar chłopaki, ogar!!!
a tak by the way to nie ten temat
newsa wrzucam:
pozdro
Kudłaty go zapomniał do Hannoveru
Ty grasz lizakami już kolejny sezon i co master pożyczasz figurki
Come on! Ogar chłopaki, ogar!!!
a tak by the way to nie ten temat
newsa wrzucam:
Lidder jakiś system chce testowac, niech się tłumaczyNa prośbę głównego sędziego, Liddera, kary za oddawanie wyników po czasie zostają zaostrzone. Każda kara będzie rozpatrywana indywidualnie, jednak powód spóźnienia należy zgłaszać przed oddaniem wyników (najlepiej zawołać do stołu). Kara może wydawać się surowa, ale sędzia główny jest ugodowy i nie będzie ich wlepiać za "oddaje 10 sec po czasie", "dogramy 1 ważny combat i oddamy". Jednak, tak jak wspominałem, należy to zgłaszać.
Karniaki:
Za przedłużenie bitwy o 10 minut - 3 punkty karne dla obu graczy. Za każde następne 5 minut 7 punktów karnych dla obu graczy. Organizator zastrzega sobie prawo zmiany tej zasady w uzasadnionych przypadkach. Zmiana może pójść zarówno w stronę złagodzenia, jak i napiętnowania.
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
another part of my evil jigsaw
My kleimy na ślinę warszawskich trolli trochę toksyczna, ale trzyma mocno.Klops pisze:Mądrzy ludzie wymyślili dawno temu takie urządzenieLidder pisze:kiepska opcja. masa walajacych sie papierkow zamiast jednej karty dla graczy.
Zszywacz
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
As zmartwię Cię....
To co zbieraliśmy przez ostatnie tygodnie od Manfreda i daliśmy Ci w słoiczku jako ślino-klej to nie była ślina.
Konsystencja podobna, myślałem że po smaku poznasz
To co zbieraliśmy przez ostatnie tygodnie od Manfreda i daliśmy Ci w słoiczku jako ślino-klej to nie była ślina.
kurde, a ja tym skleiłem jeden z domków z naszej bazy terenowej :/Cauliflower pisze:As zmartwię Cię....
- CrazyChris
- Wałkarz
Zgłoszenie poszło.
niemiecko-polskie "Epic Fail Beastmeny" wyruszaja na biatyke
m
- CrazyChris
- Wałkarz
dokladnie oto chodzi, czuje sie troche jak polskie woodelfy na wyjezdzie na ETC-Warm-Up do Hannoveruczemu epic fail?? ostatnio nieźle ci szło
m
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jakiś dziwny niemiecki formatCrazyChris pisze:Zgłoszenie poszło.
Nie mogę tego otworzyć Mam nadzieję, że As da radę
Ja tam czułem się świetnie
Szczególnie jak czytałem komentarze na temat mojej rozpy na ich forum a potem widziałem miny moich przeciwników gdy nagle okazywało się, że te WE które nic nie mają w rozpie ich biją i tak grzecznie nie dostają po pupie jak to zwykle u nich bywa
Szczególnie jak czytałem komentarze na temat mojej rozpy na ich forum a potem widziałem miny moich przeciwników gdy nagle okazywało się, że te WE które nic nie mają w rozpie ich biją i tak grzecznie nie dostają po pupie jak to zwykle u nich bywa
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
mi tam się wyświetla jako zwykły tekst w mailuCauliflower pisze:Jakiś dziwny niemiecki formatCrazyChris pisze:Zgłoszenie poszło.
Nie mogę tego otworzyć Mam nadzieję, że As da radę
Ostatnio zmieniony 20 lut 2012, o 22:06 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Mi już też 7 minosów