Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Generalnie maz tam przyklad konfliktu miedzy nonkonformista o mocno wybujalym ego, a reszta jego roku. Nie da sie tego strescic, trzeba poczytac, ale warto, gdzies po dwoch stronach powinienes zlapac klimat.
IMO, srogie w c**j
Jestem na 40-ktorejs stronie i dotad bylo najlepsze, jak zaczal pisac w obcych jezykach. Niby reszta po nim cisnie i stworzyli rodzaj kolka wzajemnej adoracji, ktorego osobiscie nie lubie, ale facet sam sie prosi. Jakbym sluchal skandynawskiego metalu, to bym sie zapadl pod ziemie po tej lekturze
.
IMO, srogie w c**j

- Czym się różni biała kobieta od czarnej?
- Biała jest na okładce Playboya, natomiast czarna na okładce National Geographic.
- Biała jest na okładce Playboya, natomiast czarna na okładce National Geographic.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
moim zdaniem temat ten obnażył prostackość ludzi z tego roku. Pomijam fakt chorego Guwera, ale to tak naprawde ci ludzie którzy na niego najeżdzają wzbudzają u mnie żalCzarnY pisze:Generalnie maz tam przyklad konfliktu miedzy nonkonformista o mocno wybujalym ego, a reszta jego roku. Nie da sie tego strescic, trzeba poczytac, ale warto, gdzies po dwoch stronach powinienes zlapac klimat.
IMO, srogie w c**jJestem na 40-ktorejs stronie i dotad bylo najlepsze, jak zaczal pisac w obcych jezykach. Niby reszta po nim cisnie i stworzyli rodzaj kolka wzajemnej adoracji, ktorego osobiscie nie lubie, ale facet sam sie prosi. Jakbym sluchal skandynawskiego metalu, to bym sie zapadl pod ziemie po tej lekturze
.
No tak, sa fajni, zajebisci, poklepuja sie po plecach i w ogole
raczej zalosne wg mnie. Ale Guwer vel Givszoman po prostu miażdży, nie wierze ze ma wszystko OK z psychika.
Wracam do lektury

Wracam do lektury

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jestem na 35 stronie, a jeszcze 4 godziny roboty przede mnąCzarnY pisze:Wracam do lektury

Ale gość ma nieźle pozjeżdżane

<Ben174> : If they only realized 90% of the overtime they pay me is only cause i like staying here playing with Kazaa when the bandwidth picks up after hours.gdzie pracujesz, może złożyłbym CV skoro macie tam tak wysoką kulturę pracy
<ChrisLMB> : If any of my employees did that they'd be fired instantly.
<Ben174> : Where u work?
<ChrisLMB> : I'm the CTO at LowerMyBills.com
*** Ben174 (BenWright@TeraPro33-41.LowerMyBills.com) Quit (Leaving)

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Praca w biurze i przez telefon (reszty nie zdradzęLukaszxx pisze:gdzie pracujesz, może złożyłbym CV skoro macie tam tak wysoką kulturę pracya jeszcze 4 godziny roboty przede mną Wink W domu szkoda by było czasu Wink

EDIT: I wciąż nie mogę uwierzyć, że tacy ludzie istnieją

Skasowali temat jak bylem na 53 str ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
No, i trza się do roboty brać.CzarnY pisze:Skasowali temat jak bylem na 53 str

EDIT: Na pocieszenie zawsze zostaje to: http://nasza-klasa.pl/school/60842/306/forum/4?page=1
EDIT2: I jeszcze w temacie NK: http://nt.interia.pl/internet/cyberkult ... 1199556,62
EDIT3: Się dzieje:

Niestety... prostackość setek ludzi.Wojtku pisze:moim zdaniem temat ten obnażył prostackość ludzi z tego roku. Pomijam fakt chorego Guwera, ale to tak naprawde ci ludzie którzy na niego najeżdzają wzbudzają u mnie żalCzarnY pisze:Generalnie maz tam przyklad konfliktu miedzy nonkonformista o mocno wybujalym ego, a reszta jego roku. Nie da sie tego strescic, trzeba poczytac, ale warto, gdzies po dwoch stronach powinienes zlapac klimat.
IMO, srogie w c**jJestem na 40-ktorejs stronie i dotad bylo najlepsze, jak zaczal pisac w obcych jezykach. Niby reszta po nim cisnie i stworzyli rodzaj kolka wzajemnej adoracji, ktorego osobiscie nie lubie, ale facet sam sie prosi. Jakbym sluchal skandynawskiego metalu, to bym sie zapadl pod ziemie po tej lekturze
.
TU jest niezły hardkor - tylko trzeba szukać odpowiednich wpisów :
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538&start=30
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538&start=30
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Wtam.
Mam taki problem nie związany z WFB, a nie wiem gdzie można o to zapytać.
Jes ktoś kto umiał by rozwiązać zadanie a algorytmiki, ja tego nie kapuje a zadnie musze zrobić(mam w miare jakoś zrobione ale przydało by się żeby je ktoś sprawdził czy dobrze jest zrobione)
Prosze
Jes ktoś kto umiał by rozwiązać zadanie a algorytmiki, ja tego nie kapuje a zadnie musze zrobić(mam w miare jakoś zrobione ale przydało by się żeby je ktoś sprawdził czy dobrze jest zrobione)
Prosze

Za sam dobór tematu jaki wybrałeś na to pytanie należy Ci się trafienie do Niepoprawnych Rozluźnień PośladkówWtam.
Prosze Wink

squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.