Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

moglibyście mi streścić o co kaman, bo nie mam konta na naszej klasie, nie mam zamiaru go zakładać a też bym chciał się pośmiać

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Generalnie maz tam przyklad konfliktu miedzy nonkonformista o mocno wybujalym ego, a reszta jego roku. Nie da sie tego strescic, trzeba poczytac, ale warto, gdzies po dwoch stronach powinienes zlapac klimat.

IMO, srogie w c**j :D Jestem na 40-ktorejs stronie i dotad bylo najlepsze, jak zaczal pisac w obcych jezykach. Niby reszta po nim cisnie i stworzyli rodzaj kolka wzajemnej adoracji, ktorego osobiscie nie lubie, ale facet sam sie prosi. Jakbym sluchal skandynawskiego metalu, to bym sie zapadl pod ziemie po tej lekturze ;).

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

doczytałem do 5 strony...dalej nie mogę...cóż jest ciekawego w czytaniu forumowych bzdetów jakichś świeżo studiujących małolatów ? :D

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

- Czym się różni biała kobieta od czarnej?
- Biała jest na okładce Playboya, natomiast czarna na okładce National Geographic.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
Wojtku
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wojtku »

CzarnY pisze:Generalnie maz tam przyklad konfliktu miedzy nonkonformista o mocno wybujalym ego, a reszta jego roku. Nie da sie tego strescic, trzeba poczytac, ale warto, gdzies po dwoch stronach powinienes zlapac klimat.

IMO, srogie w c**j :D Jestem na 40-ktorejs stronie i dotad bylo najlepsze, jak zaczal pisac w obcych jezykach. Niby reszta po nim cisnie i stworzyli rodzaj kolka wzajemnej adoracji, ktorego osobiscie nie lubie, ale facet sam sie prosi. Jakbym sluchal skandynawskiego metalu, to bym sie zapadl pod ziemie po tej lekturze ;).
moim zdaniem temat ten obnażył prostackość ludzi z tego roku. Pomijam fakt chorego Guwera, ale to tak naprawde ci ludzie którzy na niego najeżdzają wzbudzają u mnie żal
Obrazek

Awatar użytkownika
Wotan
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Wotan »

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

No tak, sa fajni, zajebisci, poklepuja sie po plecach i w ogole ;) raczej zalosne wg mnie. Ale Guwer vel Givszoman po prostu miażdży, nie wierze ze ma wszystko OK z psychika.

Wracam do lektury :mrgreen:

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

CzarnY pisze:Wracam do lektury :mrgreen:
Jestem na 35 stronie, a jeszcze 4 godziny roboty przede mną :wink: W domu szkoda by było czasu :wink:
Ale gość ma nieźle pozjeżdżane :roll:

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

a jeszcze 4 godziny roboty przede mną Wink W domu szkoda by było czasu Wink
gdzie pracujesz, może złożyłbym CV skoro macie tam tak wysoką kulturę pracy ;)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

gdzie pracujesz, może złożyłbym CV skoro macie tam tak wysoką kulturę pracy
<Ben174> : If they only realized 90% of the overtime they pay me is only cause i like staying here playing with Kazaa when the bandwidth picks up after hours.
<ChrisLMB> : If any of my employees did that they'd be fired instantly.
<Ben174> : Where u work?
<ChrisLMB> : I'm the CTO at LowerMyBills.com
*** Ben174 (BenWright@TeraPro33-41.LowerMyBills.com) Quit (Leaving)

:mrgreen:

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Lukaszxx pisze:
a jeszcze 4 godziny roboty przede mną Wink W domu szkoda by było czasu Wink
gdzie pracujesz, może złożyłbym CV skoro macie tam tak wysoką kulturę pracy ;)
Praca w biurze i przez telefon (reszty nie zdradzę :wink: ), a jako że telefon rzadko dzwoni, a do biura (pewnie z racji niepogody i końca tygodnia) nikt nie przychodzi, to se czytam :wink:

EDIT: I wciąż nie mogę uwierzyć, że tacy ludzie istnieją :shock:

Awatar użytkownika
Wojtku
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wojtku »

Ej, czytałem juz z 70 strone i usuneli temat :(
Obrazek

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Skasowali temat jak bylem na 53 str ](*,)

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

CzarnY pisze:Skasowali temat jak bylem na 53 str ](*,)
No, i trza się do roboty brać. :lol2:

EDIT: Na pocieszenie zawsze zostaje to: http://nasza-klasa.pl/school/60842/306/forum/4?page=1

EDIT2: I jeszcze w temacie NK: http://nt.interia.pl/internet/cyberkult ... 1199556,62

EDIT3: Się dzieje:
Obrazek
Obrazek

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

Wojtku pisze:
CzarnY pisze:Generalnie maz tam przyklad konfliktu miedzy nonkonformista o mocno wybujalym ego, a reszta jego roku. Nie da sie tego strescic, trzeba poczytac, ale warto, gdzies po dwoch stronach powinienes zlapac klimat.

moim zdaniem temat ten obnażył prostackość ludzi z tego roku. Pomijam fakt chorego Guwera, ale to tak naprawde ci ludzie którzy na niego najeżdzają wzbudzają u mnie żal
Niestety... prostackość setek ludzi.

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

TU jest niezły hardkor - tylko trzeba szukać odpowiednich wpisów :

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538&start=30
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Widać że towarzystwo się nie nudzi.

Czekam na posta że użytkownik "x" nie pisze od miesiąca bo mąż zobaczył stronkę jak się żonka nie wylogowała i trochę ją wyrzucił z 10 piętra :wink:

Awatar użytkownika
Wotan
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Wotan »

Wtam.
Mam taki problem nie związany z WFB, a nie wiem gdzie można o to zapytać.
Jes ktoś kto umiał by rozwiązać zadanie a algorytmiki, ja tego nie kapuje a zadnie musze zrobić(mam w miare jakoś zrobione ale przydało by się żeby je ktoś sprawdził czy dobrze jest zrobione)
Prosze :wink:

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Wtam.
Mam taki problem nie związany z WFB, a nie wiem gdzie można o to zapytać.
Jes ktoś kto umiał by rozwiązać zadanie a algorytmiki, ja tego nie kapuje a zadnie musze zrobić(mam w miare jakoś zrobione ale przydało by się żeby je ktoś sprawdził czy dobrze jest zrobione)
Prosze Wink
Za sam dobór tematu jaki wybrałeś na to pytanie należy Ci się trafienie do Niepoprawnych Rozluźnień Pośladków :lol2: więc chyba dobrze napisałeś :P
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Zablokowany