GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
ja dostalem zlota za level. Na 20 beczek mialem 1 srebro. wiec niech sso
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dlopplerganger + jw. z Ummy nakręcają licznik Cerys jak leży na cmentarzu. Mimo wszystko nie jest to jakieś OP. Choć sxplojt jak się patrzy :OGokish pisze:Aldean pisze:bo milion ludzi kupuje beki xDGokish pisze:Tia i sklep już leży a na Gwent Open i tak exploity dopuszczają
jakie exploity znowu?
Gold stworzony z umy bardzo często nalicza licznik dla Cerys np
Coś jeszcze jest z drugą kartą (ta brązowa) tworząca jednostkę ale nie pamiętam co. Redsi się określili, że tego do Gwent Open nie naprawią i będą zagrywki związane z tymi kartami dozwolone ;D
a i z create dalej ludziom wyskakują szpiedzy
premiumki FTW
No strasznie mocna ta pożerka. Mandrake+artifact compression, albo którekolwiek z nich+eithne tak niszczą ten deck że aż nie wiadomo gdzie się ma schować. Podobnie ten neutralny koleś, który osłabia stwora o 4. Trzeba je tylko zacząć grać.Ziemko pisze:imho pozerka jest tak mocna obecnie, ze szok i niestety niektore karty mocno niezbalansowane (Iorweth wymuszjacy pojedynek miedzy 2 przeciwnika jednostkami no cmon - ja jeszcze rozumiem jakby wymuszal pomiedzy swoja a przeciwnika)
Iorweth też jak dla mnie nie jest jakiś przegięty, potrzebuje mega specyficznej sytuacji żeby dobrze zadziałał. W zdecydowanej większości przypadków to normalny gold za jakieś 20pkt
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Liderki pozerki ma immun
ostatnio na blood mon gralem i wilk z 30 immune jest spoko. Po co w ogole zas jakies immune wprowadzali, zenua...
ostatnio na blood mon gralem i wilk z 30 immune jest spoko. Po co w ogole zas jakies immune wprowadzali, zenua...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-Qc- pisze:ja dostalem zlota za level. Na 20 beczek mialem 1 srebro. wiec niech sso
o to to
tylko ja dostałem 7 sreber na 20 beczek ale dalej bez złotych
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja na 16 beczek też bez złotych, więc nie becz
Wk...wia mnie ten ich "wystąpił problem w wyszukiwaniu przeciwnika"...
Wk...wia mnie ten ich "wystąpił problem w wyszukiwaniu przeciwnika"...
Herth daje legendy i nie dubluje ich wiec wiadono ze trzeba plakac
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przestań - ile masz procent legend w HSie a ile w Gwincie? Toż Gwint jest o wieeele lepszy jeśli idzie o dostępność kart...-Qc- pisze:Herth daje legendy i nie dubluje ich wiec wiadono ze trzeba plakac
Nie no tak serio to obie karcianki mnie zmeczyly na tyle, że wole w wolnej chwili cisnac blogi/streamy z warmaszyny ; P
Tez na 20 0 zlotych.Gokish pisze:-Qc- pisze:ja dostalem zlota za level. Na 20 beczek mialem 1 srebro. wiec niech sso
o to to
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No kuźwa - co 3-4 gry problem z wyszukiwaniem przeciwnika. Trza czasem wyjść z gry, żeby coś znalazł . Też tak macie?
Nie, na 10 gier mam ok 1 raz problem z wyszukiwaniem przeciwnika ale po ponownym nacisnieciu wyszukuje normalnie.smiejagreg pisze:No kuźwa - co 3-4 gry problem z wyszukiwaniem przeciwnika. Trza czasem wyjść z gry, żeby coś znalazł . Też tak macie?
Tez tak mialem, identyko, dzisiaj na 3 beczki 2 goldy w beczkach numer 24 i 26.Ziemko pisze:Tez na 20 0 zlotych.Gokish pisze:-Qc- pisze:ja dostalem zlota za level. Na 20 beczek mialem 1 srebro. wiec niech sso
o to to
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ile można mieć kopii tej samej brązowej karty w talii?
Generalnie 3, ale jest masa efektów które mogą sprawić że będzie ich więcej.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
No ten nilfgaard na nieskonczonych wiedzminach jest porypany, wali mi po 15 x 6 czy 7 a potem funduje jeszcze złotka za 25. Not kul
Jest bardzo mocny to sie zgadza, jeszcze na ten sam koniec proba traw...
A najgorzej ze pogrlbym tym, ale mam zasade, ze nie robie bronzow ze skrawkow a mam cale 0 wiedzminow