Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.
Właśnie przejrzałem wyniki szczegółowe turnieju:
-Szacun dla ludzi z tak odległych miejscówek jak Trójmiasto, czy Twierdza Breslau za to, że im się chciało,
-szacun dla Ostrego za wyczesanie takiego wyniku karzełkami,
-test okazał się trudny, albo gracze mieli zaćmienie - max 6 z testu ( dwie osoby - szacun dla nich )
-jestem zadowolony ze swego wyniku - pierwszy turniej z nowymi zasadami warriorów a poszło mi nienajgorzej, z kategorii hobbystycznej też nieostatni
Pozdro jeszcze raz, na mientko dobijemy 50 stron :]
-Szacun dla ludzi z tak odległych miejscówek jak Trójmiasto, czy Twierdza Breslau za to, że im się chciało,
-szacun dla Ostrego za wyczesanie takiego wyniku karzełkami,
-test okazał się trudny, albo gracze mieli zaćmienie - max 6 z testu ( dwie osoby - szacun dla nich )
-jestem zadowolony ze swego wyniku - pierwszy turniej z nowymi zasadami warriorów a poszło mi nienajgorzej, z kategorii hobbystycznej też nieostatni
Pozdro jeszcze raz, na mientko dobijemy 50 stron :]
bez mydla
a jak wygladaly nowe tereny, wszystko ok?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a jak wygladaly nowe tereny, wszystko ok?
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Ale jak inicjatywa jest taka sama, a w tym przypadku niewątpliwie jest równa, najpierw atakuje zwycięzca poprzedniego starcia. Chyba że był remis to na 4+ kto pierwszy.Boberr pisze:a jak by byla 2 tura walki i wtedy bije sie po inicjatywie chyba nie ?;>
nie.. harpie tez moga wlatywac do domku.... ale nie o to raczej bylo pytanieMorrok pisze:to czemu harpie nie mogą? Są monsterami? :OShino pisze:bo moga...GarG pisze:No a ja dowiedziałem sie a turnieju ze Furie mogą wlatywać do domku
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
mozliwaCharki pisze:To nie jest przypadkiem sytuacja niemozłiwa?3 Co sie dzieje gdy 2 giganty nalezace do roznych graczy w jednym combacie (lecz nie stykajace sie z soba podstakwami) wyzuca "1" na tabelke atakow?
remis a muzycy sie nie licza
Najpierw atakuje jeden gigant (szarzujacy, ten co wygrał poprzednie starcie, na 4+) i jesli rzuci pałe to walka sie konczy - jest brejk. Jak mu pała nie wypadnie to dopiero ten drugi atakuje, więc oboje nie mogą rzucić pizdy
gigant sprawia, ze wynik starcia jest z gory ustalony a oddzialy base to base z nim nie moga atakowac
nie mozna overrunowac do domkow, tyle. a latacze takie jak harpie i furie moga wlatywac do domkow spokojnie. nie wiem o co wiecej wam chodzi...
GRRR morrok, SZATAN nie zwaza na matury! bylo wiele osob, ktore pisza ja w tym roku... GRRR PIEKŁO!
Nie kumam tylko po co są pytania w stylu "kto wygrał pierwszego koziołka" albo "jak na imię ma łokietek". To takie ni z gruszki ni z pietruszki, brak wiedzy o takich rzeczach udowadnia tylko, że ma się takie fakty w głębokim poważaniu i nie powinien on mieć, żadnego wpływu na wynik testu - a co za tym idzie wynik na turnieju. Żądam wykreślenia takich pytań z testów!
Da się na tym małym flejmiku dojechać do 60 strony?![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Da się na tym małym flejmiku dojechać do 60 strony?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
bo lubie cie wkurwiacNie kumam tylko po co są pytania w stylu
a prosba do gentlemenow: jakby kiedys jeszcze przyjezdzal Wendell na turniej gdzie robie test wiedzy to dajcie znac bo bedzie dla niego cos trzeba po angielsku przygotowac i zamienic jakos pytanie podaj angielski/polski odpowiednik ""