Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Oczy właśnie do dupy wyszły na zdjęciach, na żywo są bardzo błyszczące i tęczówki nie są takie ciemne, mają przede wszystkim różne kolory. Robiłem fotki 4 razy, za 4 już odpuściłem...Rasti pisze:Podejście ciekawe.![]()
Jednak najbardziej z tego wszystkiego przykuły moją uwagę te oczy na podstawce
Ja myslę, ze problem nie lezy w zdjęciach, lecz w tym jak je obrabiasz. Wydaje mi się, że bawisz się suwakiem kontrastu, tak aby wyciągać highlighty i pogłębiać cienie, a zatem warto byłoby miejscowo rozjaśniać zdjęcia, albo zwiększać całkowita ekspozycję.Oczy właśnie do dupy wyszły na zdjęciach, na żywo są bardzo błyszczące i tęczówki nie są takie ciemne, mają przede wszystkim różne kolory. Robiłem fotki 4 razy, za 4 już odpuściłem...
Eeeee, nie musisz czekać aż kulki z GS-u będą twarde, po prostu zalewasz je na żywca wikolem, wikol jak stwardnieje to i gs też. Nie miałem akurat nic innego pod ręką tylko gsSławol pisze:Koza super, Nurglak także, oczy to świetny pomysł i coś świeżego. Głowa dla mnie ciut za duża z tymi rogami, ale za sam pomysł masz brawa
Oczywiście dla mnie za mało krwi, zwłaszcza na toporze
Odnośnie tutorialu z lawą: proponuję używać także kulek do wciągania wilgoci. Dodawane są często do butów albo obudów komputerowych w woreczkachMasz od razu różne rozmiary i oszczędzasz czas na stygnięcie GS-u, no i sam GS
bardzo możliwe, że pojawię się na MoI w tym roku, ale to jeszcze nic nie wiadomo, zależy czy będę miał z czym przyjechać, bo z pustymi rękami to tak trochę bez sensu na konkursidło iść.Slaine Mac Roth pisze:Odniosę się do całokształtu Twojej galerii:
niesamowicie inspirująca!
Wiadomo, prace bywaja lepsze, mniej lepsze, ale fakt jest taki, ze jak nie mam weny do malowania, to sobie odpalam Twoją galerię i jeśli jest cos nowego (a zazwyczaj jest), dostaje kopa i biorę warsztat w garść.
Bardzo podoba mi się Twój styl i pomysły.
Może kiedys będzie okazja gdzieś sie spotkać, chętnie uścisnąłbym Twoją dłoń.
Jesli byłbyś na Master of Imagination, to byłoby fajnie, ja postanowiłem, że choć maluję zupełnie przeciętnie i nieporównywalnie z topowymi artystami, to chciałbym wziąc udział i przy tej okazji zobaczyć prace innych na żywo, moze zdobyc jakieś nowe doświadczenia etc...
+1Rasti pisze:Kolejny konkretny czołg od Ciebie
... Ciśnij plague mamuta!
Zajebistość produkowana taśmowo.Tylko szkoda, że wszystkie takie same...