Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Thurion - wybieraja ich juz chyba od 2007 roku, warto pogrzebac na Youtubie, czesc kolesi sie powtarza :D To ta sama "telewizja" ktora wynalazla Kononowicza.

Awatar użytkownika
Zulus
Mudżahedin

Post autor: Zulus »

Chlopaki dalej sa to znowu na EGU trzeba dac z nimi scenariusze hehe:)
Największym wrogiem słonia jest smok.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

http://www.youtube.com/watch?v=FW5NpKmqFyo

heheh, same wybory ostatnio w Białym :D

Awatar użytkownika
Paczek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Paczek »

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

jakis 13 latek malujacy figurke z Lotra z lecacym w tle themem z Requiem Dla Snu, zabójczy kombos :D

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Pro painter widze :lol2: :roll:
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Kamil Kiwi

Post autor: Kamil Kiwi »

Widać, że zawodowiec, wprawiony w swoim kunszcie, ahh ten nieskazitelny drybrush po całości. 8)

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

o losie , lord of the ring mnie zabiła hahah
Apel do przyszłych rodziców:
RODZICE NIE PiJCIE ALKOHOLU PODCZAS STOSUNKÓW!!!!

jak ja lubię jak ktoś prosto z pojemniczka nabiera na pędzel i od razu maluje , no szacunek hehe i słownictwo typu "są bardzo! niepotrzebne" rozkładają na łopatki ;p

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

VegaMStudio pisze:jak ja lubię jak ktoś prosto z pojemniczka nabiera na pędzel i od razu maluje , no szacunek hehe
Ja tak często robię.

hehe
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

aaa to sorki ;p :) hehe , wycofuje powyższe :)

Awatar użytkownika
AeternusJester
Wałkarz

Post autor: AeternusJester »

"pamiętajmy żeby po zmianie koloru maczać pędzel w wodzie i wycierać o ścierkę, żeby z zółtego nie wyszedł zielony| - ot parafraza, no to mnie rozwaliło po całości spadłem z dywanu na podłogę na cycki i leże...

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

jeden z lepszych linków jakie tu ostatnio zagościły :lol2:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

pierdzielicie, chłopaczyna zrobił film, może się przyda początkującym, potem jak sami złapią o co kaman będą się też uśmiechać, na to, lepiej taki film, niż żaden, zrób któryś lepszy i dopiero śmiejta się

vanswirr
Chuck Norris

Post autor: vanswirr »

Popieram Supła. Poradnik z Hotleads to nie jest, ale dzieciak się postarał jak mógł. A wszyscy inni tacy mądrzy, jakby się z pędzlem w dupie urodzili i w przerwie między butlą mleka a zasraniem pieluchy pół regimentu malowali. No nie ma to większej uciechy jak dzieciaka zjechać, wielcy panowie malarze ?

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

Polecam czytnąć sobie ten Esej:

http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0309/zjebka9yp31e6.jpg
Obrazek

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Supeł pisze:pierdzielicie, chłopaczyna zrobił film, może się przyda początkującym, potem jak sami złapią o co kaman będą się też uśmiechać, na to, lepiej taki film, niż żaden, zrób któryś lepszy i dopiero śmiejta się
przydal sie, pisanie a pokazanie zwlaszcza jak sie maluje daje duzo wiecej, pomijam fakt dzwieku w tle i aspektow jakosciowych samego nagrania. oczywiscie koles z USA robi to lepiej, no ale nie bede dawal 40USD za dvd HowToPaint ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojtku

Post autor: Wojtku »

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

pierdzielicie, chłopaczyna zrobił film, może się przyda początkującym, potem jak sami złapią o co kaman będą się też uśmiechać, na to, lepiej taki film, niż żaden, zrób któryś lepszy i dopiero śmiejta się
Popieram Supła. Poradnik z Hotleads to nie jest, ale dzieciak się postarał jak mógł. A wszyscy inni tacy mądrzy, jakby się z pędzlem w dupie urodzili i w przerwie między butlą mleka a zasraniem pieluchy pół regimentu malowali. No nie ma to większej uciechy jak dzieciaka zjechać, wielcy panowie malarze ?
Ale z was kołki są; jak się czegoś robić nie potrafi, to się nie robi cholernych filmików pokazujących, jak tę czynność wspaniale wykonujemy. A bardzo łatwo określić, czy się potrafi - popatrzeć chociażby na opakowanie swoich figureczek i pomyśleć - czy moje wyglądają chociaż w 25% jak te na pudle?

Tak więc sorry, jak ktoś bezmyślnie robi takie rzeczy i ktoś inny się z niego śmieje to mnie to nie rusza. Nie żeby sam link mnie bawił.
Uerph.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

żeś dowalił... flejmogenny post- brawo jucha. Ludzie pokazują większe idiotyzmy, to że chłopaki bronią młodego malarza to ich opinia, jak już to oceniaj filmik, a nie posty innych, bo póki co twój post jest tutaj bardziej bezmyślny, pokazując "jedyną słuszną prawdę". Filmik tez mnie nie śmieszy... a jakoś nie musiałem tego pisać...

Zablokowany