Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-mal ... he-rings-2
Jakie to wszystko proste ;D
Jakie to wszystko proste ;D
Pro painter widze

- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Widać, że zawodowiec, wprawiony w swoim kunszcie, ahh ten nieskazitelny drybrush po całości. 

-
- Chuck Norris
o losie , lord of the ring mnie zabiła hahah
Apel do przyszłych rodziców:
RODZICE NIE PiJCIE ALKOHOLU PODCZAS STOSUNKÓW!!!!
jak ja lubię jak ktoś prosto z pojemniczka nabiera na pędzel i od razu maluje , no szacunek hehe i słownictwo typu "są bardzo! niepotrzebne" rozkładają na łopatki ;p
Apel do przyszłych rodziców:
RODZICE NIE PiJCIE ALKOHOLU PODCZAS STOSUNKÓW!!!!
jak ja lubię jak ktoś prosto z pojemniczka nabiera na pędzel i od razu maluje , no szacunek hehe i słownictwo typu "są bardzo! niepotrzebne" rozkładają na łopatki ;p
-
- Kretozord
Ja tak często robię.VegaMStudio pisze:jak ja lubię jak ktoś prosto z pojemniczka nabiera na pędzel i od razu maluje , no szacunek hehe
hehe
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- AeternusJester
- Wałkarz
"pamiętajmy żeby po zmianie koloru maczać pędzel w wodzie i wycierać o ścierkę, żeby z zółtego nie wyszedł zielony| - ot parafraza, no to mnie rozwaliło po całości spadłem z dywanu na podłogę na cycki i leże...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
jeden z lepszych linków jakie tu ostatnio zagościły 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Popieram Supła. Poradnik z Hotleads to nie jest, ale dzieciak się postarał jak mógł. A wszyscy inni tacy mądrzy, jakby się z pędzlem w dupie urodzili i w przerwie między butlą mleka a zasraniem pieluchy pół regimentu malowali. No nie ma to większej uciechy jak dzieciaka zjechać, wielcy panowie malarze ?

przydal sie, pisanie a pokazanie zwlaszcza jak sie maluje daje duzo wiecej, pomijam fakt dzwieku w tle i aspektow jakosciowych samego nagrania. oczywiscie koles z USA robi to lepiej, no ale nie bede dawal 40USD za dvd HowToPaintSupeł pisze:pierdzielicie, chłopaczyna zrobił film, może się przyda początkującym, potem jak sami złapią o co kaman będą się też uśmiechać, na to, lepiej taki film, niż żaden, zrób któryś lepszy i dopiero śmiejta się

Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
pierdzielicie, chłopaczyna zrobił film, może się przyda początkującym, potem jak sami złapią o co kaman będą się też uśmiechać, na to, lepiej taki film, niż żaden, zrób któryś lepszy i dopiero śmiejta się
Ale z was kołki są; jak się czegoś robić nie potrafi, to się nie robi cholernych filmików pokazujących, jak tę czynność wspaniale wykonujemy. A bardzo łatwo określić, czy się potrafi - popatrzeć chociażby na opakowanie swoich figureczek i pomyśleć - czy moje wyglądają chociaż w 25% jak te na pudle?Popieram Supła. Poradnik z Hotleads to nie jest, ale dzieciak się postarał jak mógł. A wszyscy inni tacy mądrzy, jakby się z pędzlem w dupie urodzili i w przerwie między butlą mleka a zasraniem pieluchy pół regimentu malowali. No nie ma to większej uciechy jak dzieciaka zjechać, wielcy panowie malarze ?
Tak więc sorry, jak ktoś bezmyślnie robi takie rzeczy i ktoś inny się z niego śmieje to mnie to nie rusza. Nie żeby sam link mnie bawił.
Uerph.
żeś dowalił... flejmogenny post- brawo jucha. Ludzie pokazują większe idiotyzmy, to że chłopaki bronią młodego malarza to ich opinia, jak już to oceniaj filmik, a nie posty innych, bo póki co twój post jest tutaj bardziej bezmyślny, pokazując "jedyną słuszną prawdę". Filmik tez mnie nie śmieszy... a jakoś nie musiałem tego pisać...