Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
Re: Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
To ja ponawiam pytanie. Tym razem zwrócę się imiennie .
Panie Cosmo czy w w sprzedaży pojawi się ten wielki skaveński potwór? Są jakieś jego zdjęcia w AB?
Panie Cosmo czy w w sprzedaży pojawi się ten wielki skaveński potwór? Są jakieś jego zdjęcia w AB?
Nie jestem przedstawicielem GW men :-) Ale mimo ze nie ma jego zdjec w kodeksie, zakladam ze zostanie wydany. Za dlugo czekalismy na duzego monstera zeby na nim nie grac. GW nie przegapi takiej okazji na zrobienie pieniedzy. Z tym ze raczej dopiero w drugiej fali (chyba ze trzymaja jakas niespodzianke w zanadrzu). Troche to dziwne w sumie ze tego potwora nie zrobili jeszcze..
Re Karlee: Pisalem wczesniej jak dziala Doomwheel.
Re Karlee: Pisalem wczesniej jak dziala Doomwheel.
Przy prądnicach u lizaków też nie ma zapisu, ale potem GW walnęło że to przecież moc bogów i muszą być magiczne!!!!
Szał pał wydaje sie drzewo, ale z tego co opisałeś to w bitwie liczyłeś tylko na Kółko czyli reszta armii raczej ma średnią moc?
Co z Vermin lordem - jest jak reszta demonów czy special charakter?
Szał pał wydaje sie drzewo, ale z tego co opisałeś to w bitwie liczyłeś tylko na Kółko czyli reszta armii raczej ma średnią moc?
Co z Vermin lordem - jest jak reszta demonów czy special charakter?
No ale wiesz, jak slon tupie to jedno, a jak zbierasz wiatry magii w antene i wypierdalasz to z kamieni od ktorych w jedna noc urosna Ci dwie glowy to juz jednak inna bajka ;-) Nie ma nawet co uscislac mysle. Jakbym probowal komus sprzedac ze grinding jest magiczny to juz inna bajka, ale bolty to bolty :-) Some things never change..
A Vermin Lord jest normalnym lordem. Tylko sprzetow nie moze brac jak demon :(
A Vermin Lord jest normalnym lordem. Tylko sprzetow nie moze brac jak demon :(
A umi coś czy jest figurantem jak prince w DoCh? Jak oceniasz?
Się pyta, bo ma się model, fajnie byłoby gdyby w końcu można go wystawić na legalu a nie w domowych bitwach, jak się kumple łaskawie zgodzą.
Kieracik niby też mam, ale ten nowy na pewno też zagości w kolekcji. Ma się urodziny w listopadzie i kochająca żonkę.
Się pyta, bo ma się model, fajnie byłoby gdyby w końcu można go wystawić na legalu a nie w domowych bitwach, jak się kumple łaskawie zgodzą.
Kieracik niby też mam, ale ten nowy na pewno też zagości w kolekcji. Ma się urodziny w listopadzie i kochająca żonkę.
a idźcie...nowe figsy, nowe maszynki, nowe stworki, nowe czary..
kiedy ja się k..wa doczekam czegoś nowego do krasków ?
a nie, tłuczemy się z kodeksem który jest edycją 6,5 a nie siedem...
ehh, durnie z GW...
póki co czekam na wasz kodeks i (pewnie) wysyp nowych graczy skaveńskich, którzy grają tą armią "od lat"
a Doomwheel, sądzac po raporcie Cosma, wygląda na zajebiście losowy...
kiedy ja się k..wa doczekam czegoś nowego do krasków ?
a nie, tłuczemy się z kodeksem który jest edycją 6,5 a nie siedem...
ehh, durnie z GW...
póki co czekam na wasz kodeks i (pewnie) wysyp nowych graczy skaveńskich, którzy grają tą armią "od lat"
a Doomwheel, sądzac po raporcie Cosma, wygląda na zajebiście losowy...
Eee, nie sądzę, to jednak nie demony - trza tu mieć dużo modeli żeby mieć armię, a kasztanami i innymi śmieciami (jak w demonach) zastąpic się ich nie da. Poza tym z jednego z postów Cosma wynika, ze power armii znacząco nie wzrośnie, jedynie będzie bardziej losowa. Może się uaktywnić kilku graczy skaveńskich, którzy z róznych przyczyn zdradzili swoją armię...Grazbird pisze:(pewnie) wysyp nowych graczy skaveńskich, którzy grają tą armią "od lat"
Re rada: No prosze, wyglada ze jednak sie szasneli na batalion. Masz jakies dane co bedzie w srodku? Moze jakis limited-edition prezencik? ;) Bo na stronie Maelstorma jest tylko ze 'super set do skavenow' ;>
Re Grazbird: W innej bitwie zlamaly mi go wilczki ;D To dopiero byla przygoda ;-)
JESLI KTOS PLANUJE COS ZAMAWIAC Z MAELSTORMA ALBO SKADS, DAWAC NA PRIV, PODCZEPIE SIE I DORZUCE DO TRANSPORTU OF COZ
Re Grazbird: W innej bitwie zlamaly mi go wilczki ;D To dopiero byla przygoda ;-)
JESLI KTOS PLANUJE COS ZAMAWIAC Z MAELSTORMA ALBO SKADS, DAWAC NA PRIV, PODCZEPIE SIE I DORZUCE DO TRANSPORTU OF COZ
w batalionach to raczej limitka nie uświadczysz. ja mam nadzieję że wsadzą tam coś konkretnego.. podejrzewam 20clansów, 10 stormów i coś- nocniki? monki? ogry? albo 2x clansy (jedne na slavy) + 10 stormów?
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
bataliony mają sie przedawać więc raczej będą w miare dobrze złożone jako baza do armii.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Fajnie by było Bo np battalion Dark elfów jest co najmiej słaby, na korsarzach się chyba wogóle nie gra , włócznicy średnio grywalni i tylko 5 coków i 12 kusz się opłaca tak samo O&G 20 night goblinów można mieć za 20zł podobnie - 10 Forest Goblin Spider Riders niby figurki wielo częściowe ale większość chyba i tak woli te ze skullpassa
Spearheada którego nigdy nie będzie?
A to stormów nie bedzie 20 na pudło? Na zdjęciu pudła widać 20 figurek...vocal pisze:w batalionach to raczej limitka nie uświadczysz. ja mam nadzieję że wsadzą tam coś konkretnego.. podejrzewam 20clansów, 10 stormów i coś- nocniki? monki? ogry? albo 2x clansy (jedne na slavy) + 10 stormów?
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.