Bo resztę armii stanowiały modele z armii HE (pomalowane na biało-niebiesko).Ziemko pisze:Tak czytam te wypowiedzi odnosnie armii Ice-T i zastanawia mnie - dlaczego Bless po prostu nie zdjales tych 2 pseudohydr, a cala armie? Bylo jeszcze wiecej takich naciagniec? (imho te dark riderki z witchek to fajna konwersja - bez wysiwygu, ale ja np. nie mialbym problemow z okresleniem co to za oddzial)
BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
było lipnie, smierdziało na małej, obskurnej sali, ocena malowania była z dupy a tereny brzydkie i słabo rozstawione. Wstydźcie się panowie orgowie.
p.s. a na poważnie - uważam że to najlepiej zorganizowany master na jakim grałem (bo na PGA zawsze sędziowałem) i bez najmniejszych wątpliwości przyjadę do Łomianek w przyszłym roku
p.s. a na poważnie - uważam że to najlepiej zorganizowany master na jakim grałem (bo na PGA zawsze sędziowałem) i bez najmniejszych wątpliwości przyjadę do Łomianek w przyszłym roku
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Turniej rewelka.Świetna organizacja, sedziowanie. Ocena malowanie w końcu na profesjonalnym poziomie i przede wszystkim skrupulatna. Mnóstwo miejsca na sali, dobre zaplecze spożywcze a imprezka w Tawernie odlot. Barmanki to kosmitki zwłaszcza ta mniejsza .
Jedyny minus to chyba ten zabójczy pierwszy próg, który moim zdaniem troszkę zniekształca rzeczywistą wielkość wygranej.
Dzięki wszystkim chłopakom za bitwy, zwłaszcza Szafie za pierwszą bitwę - od dłuższego czasu nie grało mi się tak przyjemnie w battla . Kalesoner Twój wujek to ZUO
Jedyny minus to chyba ten zabójczy pierwszy próg, który moim zdaniem troszkę zniekształca rzeczywistą wielkość wygranej.
Dzięki wszystkim chłopakom za bitwy, zwłaszcza Szafie za pierwszą bitwę - od dłuższego czasu nie grało mi się tak przyjemnie w battla . Kalesoner Twój wujek to ZUO
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
@drozd - również dzięki za mega fajna bitwę Ostatnimi czasy mam takiego farta że trafiam na samych wyluzowanych przeciwników i bardzo sobie to chwalę (ok - klopa to wyjątek potwierdzający regułę )
Galeria zdjęć które robiłem (głównie poznaniacy, ale paru innych tez się załapało ):
http://picasaweb.google.pl/w.szafa
Galeria zdjęć które robiłem (głównie poznaniacy, ale paru innych tez się załapało ):
http://picasaweb.google.pl/w.szafa
Ostatnio zmieniony 1 mar 2010, o 12:17 przez szafa@poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
Beasts of Chaos - circa 5k
- swieta_barbara
- habydysz
Dziekuje wszystkim za przybycie, turniej byl naprawde szwarny i jestem really really happy, ze sie podobalo. Jestem kosmicznie rozjebany po napieprzaniu sie z Zielonym i matim w sobote w szkole, mam powaznie uszkodzony prawy lokiec, wyspie sie prawdodobnie dopiero po tygodniu, ale mam bardzo duza satysfakcje, ze wszystko przebieglo bez wiekszych spiec, nie bylo obsuwy (oprocz 15 minutowej przed 1sza bitwa), ze pogadalem z wieloma starymi znajomymi i poznalem pare nowych osob. Ciesze sie, ze stawiliscie sie tak licznie i nie zawiedliscie na naszej organizacji i mam nadzieje, ze w kolejnych latach rowniez bedziemy w stanie zorganizowac taki event.
Gratulacje dla:
- Assura, Handelka i Cosma za podium
- Handelka za generala
- Pasiaka za hobbyste
Mam nadzieje, ze nagrody sie podobaly (oprocz Cosmo, ktoremu najwyrazniej prize nie podpadl).
Pozdrowienia dla:
- wszystkich pierwowzorow dla Bazyliszkow, za wykorzystanie Waszego image w tym turnieju - staralismy sie nie robic przeginek
- Karabina za bycie dobrym druhem, za choppe (I'M DA BIGGEST SO I'M DA BOSS!!!), za towarzystwo
- Cosma za wygodne siedzenie przy stole w Tawernie
- Krzyska z Krakowa i Pajaka za smieszne pojazdy
- Janiszka za przybycie mimo wszystko i respektowanie zakazu picia alkoholu - jestes w porzadku!
- Koconia za pojechanie w pokerka
- Jerzyna za rozmowy "o zyciu"
- matiego za bitke, za "ogarnianie materaca" - jakos tak jest, ze zgadujemy sie dopiero po paru glebszych
- "Mroza" za dobry podryw kelnerek w Tawernie
- Kosza za zaprowiantowanie
- dla obu powyzszych za zaprezentowanie najgorszych umiejetnosci rollingu na swiecie
- Arbitra Elegancji za luzne ruchy pod knajpa
- Pandy za gadki na krawedzi ogarniecia
- Necro za fajna keeperke
- piatkowa ekipe za dobre smiechy!
Podziekowania dla:
- Jezdzcow Hardkoru za zajebisty support przez caly okres trwania turnieju, bless, Debek, Kalesoner, Szwentunio, Zielony, Gasior, Krzysiu - jestescie swietni i zawsze mozna na Was polegac, nie bede nawet pisal za co Wam dziekuje, bo jest tego po prostu opor! Pzdr!
- Nemezis, Kult i inni za pomoc z rozstawieniem i posprzataniem calego tego syfu, Grichalk, SoCiu (drukarka!), Manfred, Kotlet, Duke, Kielon, Asassello, Bartys, Dastor, Bartys, Semi, Jasiuuu - 100x dzieki. Z taka paczka sadze, ze bylibysmy w stanie rozstawic nawet ETC
- Archiwisty za ogarniecie hali w gminie - duza czesc naszego sukcesu zawdzieczamy wlasnie swietnym warunkom, w jakich moglismy ten turniej organizowac
- MSWiA za wypozyczenie blatow i terenow - sorry chlopaki za gume na stole, niektorzy po prostu nie potrafia sie zachowac
- Frontu Wschodniego za przywiezenie na ostatnia chwile domkow po tym jak wydymal nas sFan
- osobne podziekowania dla Asassello za obsluge lapka z nieslabnacym entuzjazmem i uprzejmym usmiechem przez cale te dwa dni
- Shino i Gogola za sedziowanie
- Raptaparata za pomoc w ogarnieciu Slonecznikow - jestes spoko typem i nastepne edycje konkursu zrobimy ze znacznie lepszym szwungiem!
- szafy za planszowki
- sklepowi Faber i Faber za spoko nagrody
Na bank kogos pominalem, ale i tak cieplo bede Was wspominal w mojej pamieci. Kutasy.
Pzdr!
Gratulacje dla:
- Assura, Handelka i Cosma za podium
- Handelka za generala
- Pasiaka za hobbyste
Mam nadzieje, ze nagrody sie podobaly (oprocz Cosmo, ktoremu najwyrazniej prize nie podpadl).
Pozdrowienia dla:
- wszystkich pierwowzorow dla Bazyliszkow, za wykorzystanie Waszego image w tym turnieju - staralismy sie nie robic przeginek
- Karabina za bycie dobrym druhem, za choppe (I'M DA BIGGEST SO I'M DA BOSS!!!), za towarzystwo
- Cosma za wygodne siedzenie przy stole w Tawernie
- Krzyska z Krakowa i Pajaka za smieszne pojazdy
- Janiszka za przybycie mimo wszystko i respektowanie zakazu picia alkoholu - jestes w porzadku!
- Koconia za pojechanie w pokerka
- Jerzyna za rozmowy "o zyciu"
- matiego za bitke, za "ogarnianie materaca" - jakos tak jest, ze zgadujemy sie dopiero po paru glebszych
- "Mroza" za dobry podryw kelnerek w Tawernie
- Kosza za zaprowiantowanie
- dla obu powyzszych za zaprezentowanie najgorszych umiejetnosci rollingu na swiecie
- Arbitra Elegancji za luzne ruchy pod knajpa
- Pandy za gadki na krawedzi ogarniecia
- Necro za fajna keeperke
- piatkowa ekipe za dobre smiechy!
Podziekowania dla:
- Jezdzcow Hardkoru za zajebisty support przez caly okres trwania turnieju, bless, Debek, Kalesoner, Szwentunio, Zielony, Gasior, Krzysiu - jestescie swietni i zawsze mozna na Was polegac, nie bede nawet pisal za co Wam dziekuje, bo jest tego po prostu opor! Pzdr!
- Nemezis, Kult i inni za pomoc z rozstawieniem i posprzataniem calego tego syfu, Grichalk, SoCiu (drukarka!), Manfred, Kotlet, Duke, Kielon, Asassello, Bartys, Dastor, Bartys, Semi, Jasiuuu - 100x dzieki. Z taka paczka sadze, ze bylibysmy w stanie rozstawic nawet ETC
- Archiwisty za ogarniecie hali w gminie - duza czesc naszego sukcesu zawdzieczamy wlasnie swietnym warunkom, w jakich moglismy ten turniej organizowac
- MSWiA za wypozyczenie blatow i terenow - sorry chlopaki za gume na stole, niektorzy po prostu nie potrafia sie zachowac
- Frontu Wschodniego za przywiezenie na ostatnia chwile domkow po tym jak wydymal nas sFan
- osobne podziekowania dla Asassello za obsluge lapka z nieslabnacym entuzjazmem i uprzejmym usmiechem przez cale te dwa dni
- Shino i Gogola za sedziowanie
- Raptaparata za pomoc w ogarnieciu Slonecznikow - jestes spoko typem i nastepne edycje konkursu zrobimy ze znacznie lepszym szwungiem!
- szafy za planszowki
- sklepowi Faber i Faber za spoko nagrody
Na bank kogos pominalem, ale i tak cieplo bede Was wspominal w mojej pamieci. Kutasy.
Pzdr!
Panie Boczku - jak powiedział wczoraj Dębek Jak nie jak tak !swieta_barbara pisze: - Jezdzcow Hardkoru za zajebisty support przez caly okres trwania turnieju, bless, Debek, Kalesoner, Szwentunio, Zielony, Gasior, Krzysiu - jestescie swietni i zawsze mozna na Was polegac, nie bede nawet pisal za co Wam dziekuje, bo jest tego po prostu opor! Pzdr!
acha dopisałbym tu jeszcze Mr 4 Karabiny który pomagał i w piątek i w niedzielę
pozdro !
O kurwaaa.......... <zalamany> Szwentas, chodzilo o to zeby ta walizke podrzucic do wczoraj do 23, bo wracali do Szczecina a walizka byla dla panny ktora tam mieszka ;( Kurwa........ <chlip>
Re Baska: Nie wiem skad Ci przyslzo do glowy ze ja tego Stegadona zostawilem w autobusie specjalnie ;D
Re Baska: Nie wiem skad Ci przyslzo do glowy ze ja tego Stegadona zostawilem w autobusie specjalnie ;D
No już mi troche lepiej wiec piszę
Dzięki za fajne bitwy fajnie się grało raczej bez większych spin
1 Tomka za to że był cierpliwy gdy praktycznie nie mogłem mówić i za Ibuprom który mi dał
2 Darek za na prawde spoko bitewkę bez ciśnien totalnie na luzie
3 Kalesoner ( sory za te hydry ) i dużo, dużo więcej
4 Żaba za czoko bitwe i za to że w ciągu 2 tur z mojego 17;3 zrobił 13;7 dla siebie ( zdobył cudem 1600 pts )
5 Holan za to że rzucał prawie same 5 i 6 na kościach a ja 1 i 2
Dla Gremlina i Necra za dowiezeinie mi wszystkiego
Dla Blessa za 6 ptk z malowania
Dla wszystkich z którymi imprezowałem w piątek i w sobote ( sory że tak słabo z mojej strony ale ledwo żyłem ) mam nadzieje że za rok też się zobaczymy na bazylu i tym razem będzie lepiej.
Dla Arbitra Elegancji ( czoko kości ) i Rince za użyczenie bazyliszków.
Za sędziów za nieomylne sędziowanie ( przynajmniej przy moich stołach )
Dla całego składu Bazyla za wyczesany turniej, dobrą zabawe po turnieju ( pomimo mojego stanu zdrowia) !
Mam nadzieje ze za rok też się zjawie
Pzdr.!
Dzięki za fajne bitwy fajnie się grało raczej bez większych spin
1 Tomka za to że był cierpliwy gdy praktycznie nie mogłem mówić i za Ibuprom który mi dał
2 Darek za na prawde spoko bitewkę bez ciśnien totalnie na luzie
3 Kalesoner ( sory za te hydry ) i dużo, dużo więcej
4 Żaba za czoko bitwe i za to że w ciągu 2 tur z mojego 17;3 zrobił 13;7 dla siebie ( zdobył cudem 1600 pts )
5 Holan za to że rzucał prawie same 5 i 6 na kościach a ja 1 i 2
Dla Gremlina i Necra za dowiezeinie mi wszystkiego
Dla Blessa za 6 ptk z malowania
Dla wszystkich z którymi imprezowałem w piątek i w sobote ( sory że tak słabo z mojej strony ale ledwo żyłem ) mam nadzieje że za rok też się zobaczymy na bazylu i tym razem będzie lepiej.
Dla Arbitra Elegancji ( czoko kości ) i Rince za użyczenie bazyliszków.
Za sędziów za nieomylne sędziowanie ( przynajmniej przy moich stołach )
Dla całego składu Bazyla za wyczesany turniej, dobrą zabawe po turnieju ( pomimo mojego stanu zdrowia) !
Mam nadzieje ze za rok też się zjawie
Pzdr.!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Organizatorom serdecznie dziękuję za super turniej, a przeciwnikom za bitwy w bardzo sympatycznej atmosferze:) W branży kraśkowej: respect dla Szymona Niedorezo za zajęcie Krasiami 12 miejsca przy 130 uczestnikach:) Uznanie należy mu się tym bardziej, że nie nadużywał dużej runy na Sexmaszynie.
Pozdrawiam wszystkich!
Pozdrawiam wszystkich!
Cosmo tak czytam czego zapomniales, czego nie ogarnales - ty normalnie czlowiek chaos jestes
Kacper - Was tez Sfan wydymal? Ochhh kolejni do kolekcji - chyba zajebista wroclawska firma straci kolejnych klientow - jak mi przykro
Kacper - Was tez Sfan wydymal? Ochhh kolejni do kolekcji - chyba zajebista wroclawska firma straci kolejnych klientow - jak mi przykro
Heh tak to jest jak sie gra po najebaku ;> Siedze wlasnie i ogarniam nowa skrzynke zeby nie tragac wszystkiego w pieciu milionach pudelek bo pozniej taki wlasnie budel jest ;> A do tego chcialo mi sie sikac jak nie wiem w ostatnij bitwie!Ziemko pisze:Cosmo tak czytam czego zapomniales, czego nie ogarnales - ty normalnie czlowiek chaos jestes :D
Bless - ja absolutnie nie mam Ci za złe oceny malowania, przeciwnie - po chwili zastanowienia uznałem, że masz rację. Wrzut był na Karliego bo się zachować nie potrafi i armat pod moją armię na szybkości nie podmalował
Co więcej ja nie słyszałem, żeby ktoś się specjalnie skarżył - ot było wrażenie, że jest ostra, ale fair. Bez buractwa, które czasem ma miejsce.
A co do armii Ice-T i tej walki o nią - dla mnie to nie kwestia witchek, czy innych oddziałów, bo to można przeboleć, ale tych odjechanych posągów z kompletnie innej mańki. Jankiel, Raptor, Truepunk - ja wiem, że wszyscy znacie i zapewne lubicie Ice'a, ale napiszcie szczerze, że te figurki pasują kolejno na: hydry i kocioł. I w którym miejscu. Nie jestem zwolennikiem faszyzmu w ocenie malowania, ale jeśli mają istnieć JAKIEKOLWIEK standardy, to takie figsy nie powinny się pojawiać. Wiem, że np. Rapciak wystawia gumowego smoka. To jest śmieszne i zajebiście spójne z jego odjechaniem, do tego nie mam nic. Ale wielkie figury jakiś lasek jako hydry? WTF? Szczególnie, że następnego dnia Ice-T grał spoko armią HE i nikt się nie dopieprzał.
Tyle na ten temat, żeby nie przynudzać, bo turniej zajebisty a my o ocenie pacynek gadamy
Co więcej ja nie słyszałem, żeby ktoś się specjalnie skarżył - ot było wrażenie, że jest ostra, ale fair. Bez buractwa, które czasem ma miejsce.
A co do armii Ice-T i tej walki o nią - dla mnie to nie kwestia witchek, czy innych oddziałów, bo to można przeboleć, ale tych odjechanych posągów z kompletnie innej mańki. Jankiel, Raptor, Truepunk - ja wiem, że wszyscy znacie i zapewne lubicie Ice'a, ale napiszcie szczerze, że te figurki pasują kolejno na: hydry i kocioł. I w którym miejscu. Nie jestem zwolennikiem faszyzmu w ocenie malowania, ale jeśli mają istnieć JAKIEKOLWIEK standardy, to takie figsy nie powinny się pojawiać. Wiem, że np. Rapciak wystawia gumowego smoka. To jest śmieszne i zajebiście spójne z jego odjechaniem, do tego nie mam nic. Ale wielkie figury jakiś lasek jako hydry? WTF? Szczególnie, że następnego dnia Ice-T grał spoko armią HE i nikt się nie dopieprzał.
Tyle na ten temat, żeby nie przynudzać, bo turniej zajebisty a my o ocenie pacynek gadamy
Ooops podales mi adres ale nie wiem czy nie mowiles czy do mnie nie dotarlo ale myslalem ze w tygodniu mam ja tam zawiesc...to co wyslac poleconym czy odbiora w looblinie?Cosmo pisze:O kurwaaa.......... <zalamany> Szwentas, chodzilo o to zeby ta walizke podrzucic do wczoraj do 23, bo wracali do Szczecina a walizka byla dla panny ktora tam mieszka ;( Kurwa........ <chlip>
Nie ma w ogole o czym dyskutować.Ta armia nie wyglądała jak dark elfy,a te kolosy to już zupełne przegięcie(podstawka pod jednym też była chyba dwa razy wieksza niż normalnie).Master to nie jakiś tam lokal i dobrze że bless kazał się zwijać takiej armii.Był regulamin, był nawet osobny temat żeby się zapytać, wrzucić zdjęcie itd. Tupet jak taran nie zawsze popłaca.
Łezke zionięcia zrobiłem(bo mi Kaleson zgubił ), podstawki przed turniejem pod regimenty też po nocy śmigałem.Dostałem tyle ile sobie wyliczyłem.Bless dał radę i oceniał sprawiedliwie.
IMO.
Łezke zionięcia zrobiłem(bo mi Kaleson zgubił ), podstawki przed turniejem pod regimenty też po nocy śmigałem.Dostałem tyle ile sobie wyliczyłem.Bless dał radę i oceniał sprawiedliwie.
IMO.