Pytania początkujacego TK
Moderator: Shino
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: Pytania początkujacego TK
po to są by swój ws gwardii dawać
Nie wiedzialem gdzie o to spytac ... ktore armie wyszly po TK ? DE ,Orki ,HE ,VC ,Woch ,Empire ,Demony (Lizaki ,DF i WE nie licze ,bo to bylo jakos niedawno
) ?

ad 1 Możesz dać ich na magnesy.Mateo pisze:Czesc mam 2 pytania.
~jaki macie sposób, żeby załoga sfinxa stała w tym koszyku bez przyklejania?
~grając casketem na armię wampirów, ghule i szkielety korzystając ze swojego ld czy wampira generała?
ad 2 Jeżeli są w zasięgu Inspiring Presence to na ld generała.

Ad. 1Mateo pisze:Czesc mam 2 pytania.
~jaki macie sposób, żeby załoga sfinxa stała w tym koszyku bez przyklejania?
~grając casketem na armię wampirów, ghule i szkielety korzystając ze swojego ld czy wampira generała?
U mnie załoga jest napinowana i dzięki temu wkładam ją i wyjmuję kiedy chcę.
Ad. 2
Cascet testuje się na najwyższej w oddziale lub generalskiej (zależy która wyższa)
- Kacpi 1998
- Masakrator
Ja mam magnesy i jestem bardzo zadowolony, obejrzyj sobie tą i następną stronę mojej galerii http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=140
a jeszcze wracajac do casketu, czy wampir w oddziale szkieletow, dostaje moca kaszkietu na 3+?
w sensie rzucam to na szkielety, i na 3+ przeskakuje w wampira? czy traktowane jest to jako oddzial i koniec?
Kacpi@
spoko opcja! czym robiles te dziurki na magnesy w koszyku? i jak przykleje je bez zrobienia dziurek, bardzo beda wystawaly?
w sensie rzucam to na szkielety, i na 3+ przeskakuje w wampira? czy traktowane jest to jako oddzial i koniec?
Kacpi@
spoko opcja! czym robiles te dziurki na magnesy w koszyku? i jak przykleje je bez zrobienia dziurek, bardzo beda wystawaly?
- Kacpi 1998
- Masakrator
nie, dostają tylko szkielety bohater jest bezpieczny
wiertarką, bez dziurek nawet o tym nie myśl
wiertarką, bez dziurek nawet o tym nie myśl
- White Lion
- Kretozord
czy Sfinks testuje Inicjatywę od Słońca na swojej czy na obsługi ?
w erracie do RB jest:
Q: If a Monser and Handlers unit is required to take a characteristic test, which values can you use ? (p73)
A: You can only use the monsters characteristics; the handlers are ignored for this purpose.
w ramach podobieństwa można by to interpretować tak, że Szkielety na Sfinksie traktowane jest jak handlers ?
w erracie do RB jest:
Q: If a Monser and Handlers unit is required to take a characteristic test, which values can you use ? (p73)
A: You can only use the monsters characteristics; the handlers are ignored for this purpose.
w ramach podobieństwa można by to interpretować tak, że Szkielety na Sfinksie traktowane jest jak handlers ?
Ostatnio zmieniony 11 sie 2014, o 13:09 przez White Lion, łącznie zmieniany 1 raz.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Przeciez bylo juz to walkowane ,ze moga
No chyba ze wyszedl jakis nowy faq ...

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Witamy! Niezbyt jest tłoczno u nas na pustyni. W Polsce TK gra może ze dwadzieścia osób. 

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
W Poznaniu widziałem jeszcze tylko dwie armie TK oprócz mojej. Może w innych miastach jest lepiej.