Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
Na razie tylko 3 x DE?
Królika nie widze a na pewno bedzie zbierze sie nas mroczniaków trochę nie ; ) ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Też wysłałem aby zasilić szeregi HE, czyżby już 7?
Taaaa.... średni wynik DE 12 punktów (ja wam trochę zaniżę) i po prostu zablokują nam branie lordów... a i tak wtedy coś wymyślimy ^ ^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czyli znalazłem dobry paring dla Klopsa!Dmtrij pisze:yyy...poszło zgłoszenie
BTW. ciekawe czy nr. 8 znów napisze że jednak nie przyjedzie:)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ja tam dopisywalem do rozpy jaki bazyl
Zrob go sedzia technicznym odpowiedzialnym za kibel w drugiej czesci szkoly i masz z glowy 5 paringowCzyli znalazłem dobry paring dla Klopsa!
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Dopisac.Kozioł pisze:Jest jakaś aktualka do AB zawierajaca bazyliszki czy poprostu dopisać w treści maila jakiego wybieram ?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Kosa, jedziesz na bazyla? Kto Ci pożyczył armię?Kosa pisze:Też wysłałem aby zasilić szeregi HE, czyżby już 7?
Wisła Kraków.
to zwróć uwagę też na SK - 10x...Smiechu pisze:Przez taką ilość WoChu zaczynam się wahać nad rozpiską.
Pewnie jakis rzut 4+ zadecyduje którą wezme i wyśle na 5 min przed deadlinem.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
W Trójmieście tyle kurdupli że mam już dość