Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Mój deck warka, zakłada podniesienie kosztu stronników przeciwnika w early (nerubianin, jak mam dużo stronników to do tego upiór many), tak by ograniczyć jego pole manewru i wyciągnąć przydatne zaklęcia. Cały czas ładuje pancerz z pasywki (jeżeli podejdzie ziomek 1/8 z inspiracją "ulecz 2hp" to tym lepiej). Potem wchodzi jakaś kosa i legenda podwajająca pasywkę.
Są jeszcze grimy i Rzezimiot z kartą dającą mu +1 do ataku co każde użycie pasywki.
Na razie jest to dopiero koncept.
Brak mi tu właśnie kluczowej legendy dla tego decku i paru epiców. Za to wersja ekonomiczna całkiem fajnie się sprawdza przeciwko deckom na okrzykach bojowych. Taki rogal, druid, warek zwykły do 6 tury potrafią nie mieć stronnika na stole.
Są jeszcze grimy i Rzezimiot z kartą dającą mu +1 do ataku co każde użycie pasywki.
Na razie jest to dopiero koncept.
Brak mi tu właśnie kluczowej legendy dla tego decku i paru epiców. Za to wersja ekonomiczna całkiem fajnie się sprawdza przeciwko deckom na okrzykach bojowych. Taki rogal, druid, warek zwykły do 6 tury potrafią nie mieć stronnika na stole.
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2015, o 19:20 przez Matis, łącznie zmieniany 1 raz.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Chyba ekonomiczna ;PMatis pisze:Za to wersja ekologiczna całkiem fajnie się sprawdza przeciwko deckom na okrzykach bojowych. .
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Na razie w 18. Czekam na koniec sezonu i lecę do 8 może troszkę lepiej. Z legend mając tylko Antonidasa, Ochydziarza, Maexnę, Imperatora, Barona, Bestię, i te dwa mobki co przyzywają gościa 11/11 ciężko jest ugrać sensowne wyniki :/
No paladinem też idę jak przez masło, właśnie teraz gram, rekruci i murlocki. Ale fajnie potestować coś niestandardowego ;P
Dobra, teraz 15. Na dziś koniec. Jutro trzeba ciskać dalej.
oil rogue, talia bez legendy, a jest naprawde dobra;]wertex pisze:Przecież można dojść do legendy bez żadnych legendarek to jakie się ma to raczej nie ma dużego znaczenia . Obczajcie sobie F2P serie Trumpa, teraz gra priestem do legendy
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
za to ma dużo epicków. Poza tym wystukanie kart z obu przygód to robota na 3 miesiace tak naprawde grania bez aren
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
2 epiki. 2x preparation. i koniec epikow.-Qc- pisze:za to ma dużo epicków. Poza tym wystukanie kart z obu przygód to robota na 3 miesiace tak naprawde grania bez aren
potrzebny jeszcze thalnos, ale nie jest must have.
no to 800 pylu czyli pod koniec roku bedzie pewnie xD
porabany shaman jest w nowej bojce
porabany shaman jest w nowej bojce
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
ta bójka jest ogólnie słaba
ja mam 2000 pyłu nie wiem na co wydać :/ chyba zacznę odkładać na tego warriora wreszcie ;P
ja mam 2000 pyłu nie wiem na co wydać :/ chyba zacznę odkładać na tego warriora wreszcie ;P
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
na standardy; sylvanas, boom, ysera ;]Gokish pisze:ta bójka jest ogólnie słaba
Mam mam i mam
ale nie ma hellscreama epikow nowej legendy
ale nie ma hellscreama epikow nowej legendy
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Aaa i ze specjalnymi pozdrowieniami dla Ziemka
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55F3A390
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55F3A390
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Gokish kutwo jedna
Zrobilem jednak rhonina , idealny do tempa.
Zrobilem jednak rhonina , idealny do tempa.
Hej, zrobcie jakis krotki slownik co to midrange, tempo, control, aggro, face (to chyba łapię) bo nie ogarniam jakos mega