MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Feuer frei.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
JA pier 7:0 spuszczają prochy w kiblu
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Blitzkrieg. Pogrom. Flawless victory. Für Gott, Kaiser und Vaterland!
Ostatnio zmieniony 8 lip 2014, o 22:51 przez Zaklinacz Kostek, łącznie zmieniany 1 raz.
Lest we forget:

Chyba chciałeś napisać na ArgentynieJarlaxle pisze:Brazylia będzie miała szanse odegrać się na Holandii w meczu o 3 miejsce i może da radę. Tutaj maskara.
Ostatnio zmieniony 8 lip 2014, o 22:52 przez DarkAngel, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
- GrimgorIronhide
- Masakrator
*Argentyną, Holandia wygra. Ulice Eindhoven już krzyczą że puchar będzie pomarańczowy
No ja też jestem za HolandiąGrimgorIronhide pisze:*Argentyną, Holandia wygra. Ulice Eindhoven już krzyczą że puchar będzie pomarańczowy

"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
imo Argentyna jest niewiele mocniejsza od Brazylii, która jednak straciła filar defensywy/kapitana i najlepszego gracza przed tym meczem.
W Argentynie wypadł chyba tylko Di Maria (na pewno?) a Holandia jest słabsza od Niemców.
Mimo wszystko wydaje mi się że finał będzie Europejski
Złoto - Niemcy
Srebro - Holandia
Brąz - Argentyna
W Argentynie wypadł chyba tylko Di Maria (na pewno?) a Holandia jest słabsza od Niemców.
Mimo wszystko wydaje mi się że finał będzie Europejski
Złoto - Niemcy
Srebro - Holandia
Brąz - Argentyna
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.