kilka pytań początkującego
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Nie wiem czy w tym itemie tak jest (jestem w robocie), ale przy jakiś takich itemach pisało, że jeżeli koleś dostaje kilka woundów, albo killing blowa to i zrobi save'a na 2+ to zostaje na 1 woundzie.
Na pewno jakiś taki przedmiot był.
Na pewno jakiś taki przedmiot był.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Czyli assasin z AHW i jakimś magicznym mieczykiem nie może korzystać z tego dodatkowego, z którego nawet Army Builder dolicza bonusowy atak w statach?Adamdo pisze:jeśli ci pisze "count as additional hand weapon" to możesz korzystać ze zwykłej i magicznej na raz
Dobrze rozumiem?
Jak to jest z sypaniem sie undeadow po stracie generala/hierofanty, bo nigdy nie wiem... Czy undeadzi sypia sie na poczatku tury gracza ktory je prowadzi czy na poczatku tury gracza ktory je prowadzi i jego przeciwnika?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
tak.. nie kieruj sei army builderem na przyszloscwarkseer pisze: Czyli assasin z AHW i jakimś magicznym mieczykiem nie może korzystać z tego dodatkowego, z którego nawet Army Builder dolicza bonusowy atak w statach?
Dobrze rozumiem?

Maksymalizuje się.lohost pisze: i takie pytanko, hydra robi wjazd na rydwan z herosem od boku, ustawia sie tak zeby stykac sie rogiem z rydwanem, beastmasterow ustawiam sobie po lewej od hydry, tak sie dzieje ze rydwan sie rozwalila jak musi sie dostawic heros? maksymalizuje czy dostawia sie tak jak chce czyli np. do samych beastmasterow?
pytanko?? a właściwie 2.
czy za zabitych fanatyków mam normalne pz. czy muszę utłuc oddział który ich wypuścił??
czy fanol jak wpada w działo bez obsługi bo wcześniej zeszła w wyniku strzelania rozwala je z automatu czy zadaje normalne trafienia
czy za zabitych fanatyków mam normalne pz. czy muszę utłuc oddział który ich wypuścił??
czy fanol jak wpada w działo bez obsługi bo wcześniej zeszła w wyniku strzelania rozwala je z automatu czy zadaje normalne trafienia