Ale odkryłeś - mamy to w bitspudle od miesięcyM.T. pisze:Mortimer the Gravedigger
http://www.wyrd-games.net/shop/images/P ... 0Store.jpg
Rozluźnianie Pośladów 2.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,42501 ... forum.html
Można poczytać i pośmiać się z ludzkiego kretyństwa
Jeśli kogoś tym uraziłem ( no o religi się rozchodzi w końcu a przekonania ludzie mają różne) to przeprasza, ale dla mnie to jest krytyństwo, żeby się dosadniej nie wyrazić
Można poczytać i pośmiać się z ludzkiego kretyństwa
Jeśli kogoś tym uraziłem ( no o religi się rozchodzi w końcu a przekonania ludzie mają różne) to przeprasza, ale dla mnie to jest krytyństwo, żeby się dosadniej nie wyrazić
Nie wierze, co nei zmienia faktu że to żałosne i kretyńskieRaptaparat pisze:nie wierz we wszystko co czytasz
0_0
...
Tyle można powiedzieć
o qwa...
ryje banie ostro...
ryje banie ostro...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
WTF is that... ? To jest gorsze niż Piła!
To jest gruba zgrywa z obecnych trendów "wydoroślania" na siłę kilkulatków i kilkulatek.
Rapta, po pieczęci wnioskuję, że zbyt dużo czasów spędzasz na forach. Zwłaszcza takich najgorszych, z cyferką i japońskim słowem w nazwie
Rapta, po pieczęci wnioskuję, że zbyt dużo czasów spędzasz na forach. Zwłaszcza takich najgorszych, z cyferką i japońskim słowem w nazwie
Twoja wina troche, bo nie wiedzialem o tym forum poki nie zobaczylem demotywatorow na guru
Jak sie pierwszy raz czyta /b/ to czlowiek smiechu opanowac nie moze, ale to sie szybko nudzi, bo copy pasty wszedzie Mam za to dzieki temu ladna kolekcje azjatek, wiec czas uwazam za niezmarnowany
Jak sie pierwszy raz czyta /b/ to czlowiek smiechu opanowac nie moze, ale to sie szybko nudzi, bo copy pasty wszedzie Mam za to dzieki temu ladna kolekcje azjatek, wiec czas uwazam za niezmarnowany
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Znowu to ?
And the ground did tremble as the king marched to war...
ha ha ha dobre .... najlepsza byla by beka jakby to byl jakis chlopaczek a nie laska
co się czepiacie każdy sobie może popatrzećTreevill pisze:ha ha ha dobre .... najlepsza byla by beka jakby to byl jakis chlopaczek a nie laska
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr