Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Jako rare unit w armii na ciężkiej kawie i magii lepiej by się sprawdził, warshrine czy helka? I odnośnie bsb, jaki sprzęt na takiego wrzucać?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
to zależy od rzutów
bo z warshraina możesz mieć kawe za stubornen i wardem na +4, a helkoą możesz z miscastować sobie magów...
BSB z sword of might, bronze armour of zhakkar, na jaggerku albo zamiast bronze armour of zhakkar ench shield, ale zawsze jest jakiś niefartowny KB w armii przeciwnika![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
BSB z sword of might, bronze armour of zhakkar, na jaggerku albo zamiast bronze armour of zhakkar ench shield, ale zawsze jest jakiś niefartowny KB w armii przeciwnika
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
- Khuman
- Ciśnieniowiec
jest jednoznacznie napisane że od wszystkich misajli, nie ma nigdzie napisane jak np. gorejącym sztandarze ( blast standar chyba tak jest po angielsku ) że na wszystkie ataki zadawane w fazie strzelania...trikk pisze:Golden eye dziala na magic missile i wszystkie ataki odbywające sie w fazie strzelania.Occ pisze:Czy Golden Eye of Tzeentch działa na działa/katapulty?XD
- Khuman
- Ciśnieniowiec
z innej beczki, czemu jak się zabije chempiona ( w pojedynku ) nie rzuca się na EotG?
w podręczniku na ten teman nic nie pisze, a właściwie pisze że jak się wygra pojednynek albo zabije się duży cel, to masz rzut na tabelke... jak chyba to proste... chyba że znowu wyszła eratta tnąca tą armiie![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
w podręczniku na ten teman nic nie pisze, a właściwie pisze że jak się wygra pojednynek albo zabije się duży cel, to masz rzut na tabelke... jak chyba to proste... chyba że znowu wyszła eratta tnąca tą armiie
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
no wlasnie to jest z FAQ do RB tak? i jak to ma sie do :Shino pisze:ale wszystkie ataki w fazie strzelania to missile
Delight pisze:Uściślenia- str 17.
Krzyk banshee nie jest misisle.![]()
tak. Uscislenie jest z przed faqa. Bedzie niedlugo zmienione jak bedzie ich aktualkaGrolshek pisze:Krzyk Banshee również ?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
co to jest roa to nie wiem. Ale jesli jest w shootingu to jest misslem
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
HA! czyli M.Rune of Grungni dziala na krzyk banshee!
P.S. Sorry za OT
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
P.S. Sorry za OT
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..