Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Jako rare unit w armii na ciężkiej kawie i magii lepiej by się sprawdził, warshrine czy helka? I odnośnie bsb, jaki sprzęt na takiego wrzucać?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
to zależy od rzutów
bo z warshraina możesz mieć kawe za stubornen i wardem na +4, a helkoą możesz z miscastować sobie magów...
BSB z sword of might, bronze armour of zhakkar, na jaggerku albo zamiast bronze armour of zhakkar ench shield, ale zawsze jest jakiś niefartowny KB w armii przeciwnika

BSB z sword of might, bronze armour of zhakkar, na jaggerku albo zamiast bronze armour of zhakkar ench shield, ale zawsze jest jakiś niefartowny KB w armii przeciwnika

- Khuman
- Ciśnieniowiec
jest jednoznacznie napisane że od wszystkich misajli, nie ma nigdzie napisane jak np. gorejącym sztandarze ( blast standar chyba tak jest po angielsku ) że na wszystkie ataki zadawane w fazie strzelania...trikk pisze:Golden eye dziala na magic missile i wszystkie ataki odbywające sie w fazie strzelania.Occ pisze:Czy Golden Eye of Tzeentch działa na działa/katapulty?XD
- Khuman
- Ciśnieniowiec
z innej beczki, czemu jak się zabije chempiona ( w pojedynku ) nie rzuca się na EotG?
w podręczniku na ten teman nic nie pisze, a właściwie pisze że jak się wygra pojednynek albo zabije się duży cel, to masz rzut na tabelke... jak chyba to proste... chyba że znowu wyszła eratta tnąca tą armiie
w podręczniku na ten teman nic nie pisze, a właściwie pisze że jak się wygra pojednynek albo zabije się duży cel, to masz rzut na tabelke... jak chyba to proste... chyba że znowu wyszła eratta tnąca tą armiie

no wlasnie to jest z FAQ do RB tak? i jak to ma sie do :Shino pisze:ale wszystkie ataki w fazie strzelania to missile
Delight pisze:Uściślenia- str 17.
Krzyk banshee nie jest misisle.![]()
tak. Uscislenie jest z przed faqa. Bedzie niedlugo zmienione jak bedzie ich aktualkaGrolshek pisze:Krzyk Banshee również ?

co to jest roa to nie wiem. Ale jesli jest w shootingu to jest misslem
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
HA! czyli M.Rune of Grungni dziala na krzyk banshee!
P.S. Sorry za OT

P.S. Sorry za OT
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..