Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
ale nam dali boosta...
Tylko czy to jest soft czy sama zasada lasów?
Bo się zastanawiam czy unit w lesie i za draidami ma -3? [ - za las i h.cowera od driad bo ten sam lvl co łuki ale przez nie widać... ]
Bo się zastanawiam czy unit w lesie i za draidami ma -3? [ - za las i h.cowera od driad bo ten sam lvl co łuki ale przez nie widać... ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
I masy lekkiego strzelania które teraz będzie wszechobecne...kubon pisze:Na balisty owszem
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
imo nie - duże klocki dużo kosztują - strzelanie może znakomicie ogarnąć śmieci przeciwnika(których będzie mniej właśnie dzięki temu że klocki zjadają punkty), jak już śmieci spadną to można robić kanapki że miło - tym bardziej że w bok nie atakują dodatkowe rzędy....
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Bardzo się pomylisz.r0m pisze:? jak dla mnie to przez te covery i odejscie od 5 kawy na rzecz klocków takiego strzelania będzie coraz mniej.bigpasiak pisze:I masy lekkiego strzelania które teraz będzie wszechobecne...kubon pisze:Na balisty owszem
Laik myśli dobrze.
Abandoned
Abandoned
ale idac tym tokiem myslenia-mniej smieci-mniej potrzebnego lekkiego strzelania. bo pozniej co zrobisz z tymi łucznikami? bo WL albo gwardi wampirzej postrzelasz? ja tam widze w wood elfach max 20 łuczników i hode. a co jak co ale we były potęgą pod względem lekkiego strzelania, ustępującą tylko de na szejdach
Oczywiscie, że rOm ma rację.
Lekkie strzelanie w hordy chaos worriorów, maruderów tzeencha, gwardii wszelkiej maści, jest po prostu słabe. Śmiacia jest mało, ale ogarniają go driady lepiej niż łuki. Kanapki wchodza i tak, generalnie łuki odeszły w przeszłość.
Lekkie strzelanie w hordy chaos worriorów, maruderów tzeencha, gwardii wszelkiej maści, jest po prostu słabe. Śmiacia jest mało, ale ogarniają go driady lepiej niż łuki. Kanapki wchodza i tak, generalnie łuki odeszły w przeszłość.
Zobaczymy jeszczeKalesoner pisze:Oczywiscie, że rOm ma rację.
Dobrze, że reprezentujemy różne podejście, jak zwykle zresztą, co czyni naszą armię jednak bardziej kreatywną i dającą więcej pola do popisu w dziedzinie tworzenia rozpisek.
Trzeba było być umiarkowanym w każdym temaciePiotras pisze:I po co mi teraz te 70 łuków ?! I 24 waywatcherów?! Nie wspominając o scoutach...
Abandoned
Abandoned
no niestety... miałem podobną opcje z lordem na great stagu no i dupa...Koone pisze:Strasznie mi sie nudzilo wiec wymyslilem sobie rozpiske z magiem na jednorozcu z kamykiem do teleportacji miedzy lasami w oddziale treekinow i wszystko by bylo ok, gdyby nie watpliwosci co do podstawki jednorozca (nie bedzie look out sir:( ). Jednorozec ma podstawke monsterowa?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Siema mam parę pytań
1:Czy da się złożyć Woody na konnicy(glade riders i wild riders)
2:czy bardziej opłaca się defens?
3:Chcę kupić batallion i teraz pytanie co potem dokupywać w drodzę ku 2500 pkt albo 2k(w 2 wariantach konnym jak się da i piechotnym )
1:Czy da się złożyć Woody na konnicy(glade riders i wild riders)
2:czy bardziej opłaca się defens?
3:Chcę kupić batallion i teraz pytanie co potem dokupywać w drodzę ku 2500 pkt albo 2k(w 2 wariantach konnym jak się da i piechotnym )
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"