http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl& ... =168&ty=73
Po tej fotce w imperialach się zakochałem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
dzikki pisze:To ja tak też rozważaniowo. Skończyłem regiment (bez podstawek oczywizda) moich kraśków i czas na nowe wyzwanie. Padło na imperialnych. I teraz tak sobie myślę - jak zrobić kolorystycznie? Pierwsza myśl - jednobarwnie - biało/niebiesko (biały wychodzi z szarości do bieli a niebieski z szarej niebieskości do jasnej szaro niebieskości), ale potem wpadłem na pomysł, że jak to są synowie marnotrawni wracający to może dać im większą kolorystykę? Żółty z czernią i zieleń z czerwienią przykładowo.
BOLS pisze: January: Warriors of Chaos
February: Dark Angels
March: Chaos Daemons / Daemons of Chaos
April: Tau Empire
May: High Elves
June: Eldar
July: Apocalypse
August: Lizardmen
September: Blood Bowl
October: Space Marines
November: Dwarves
December: Hobbit
January: Tyranids
styka by uzbierać na nowe zabaweczkiFuxiorr pisze:Hehe ale to i tak 7 miechów
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Morsereg pisze:@smh
ja temu wiary nie daje.
glownie dlatego, ze DA wyszli w styczniu a WoCh w lutym![]()
jakis czas temu widzialem rozpiske gdzie byl tylko WFB i krasnoludowie byli jednym z trzech bookow przed 9 edycja.
Też tak myślałem ale tylko o samych strażnikówdzikki pisze:Im dłużej przeglądam katalogi, tym bardziej błądze. Raz Imperial a raz Norska. Temu będzie lepiej z warriorami a temu u imperialnych. I jak tu być dobrą konserwą. Stwierdziłem, że do hamków wrzucę anvil guardians i kowala - będę miał command group jak się patrzy.