![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pytania początkujacego TK
Moderator: Shino
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: Pytania początkujacego TK
w Kielcach 2 z czego jedna niedzielna ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
czesc, jestem juz po swojej pierwszej bitwie vs VC na 1k i wygralem! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
teraz rozszerzami armie na 1500 pky i mam pytanie, jak na takie pkt widzicie princa?
rydwan czy w jakims oddziale?
bd gral rozszerzeniem mojej rozpy czyli:
liche 2 lvl
2skorpy
3carriony
17lucznikow
casket
sphinx
dokupilem 3 rydwany
no i mysle co by tu kupic pod princa. czy kolejne rydwany i w 1 z nich bd prince, czy moze jakas piechote zeby chodzil w srodku...
jak myslicie?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
teraz rozszerzami armie na 1500 pky i mam pytanie, jak na takie pkt widzicie princa?
rydwan czy w jakims oddziale?
bd gral rozszerzeniem mojej rozpy czyli:
liche 2 lvl
2skorpy
3carriony
17lucznikow
casket
sphinx
dokupilem 3 rydwany
no i mysle co by tu kupic pod princa. czy kolejne rydwany i w 1 z nich bd prince, czy moze jakas piechote zeby chodzil w srodku...
jak myslicie?
Taki dłużej trzymający tarpit (choć niestety droższy). Poza tym aby wycisnąć więcej z umiejętności tomb princa, to przydałoby się mieć w rozpisce także liche priestów z deathem do snajperek.Kacpi 1998 pisze:w szkieletach ? po co ?
30 gwardii kosztuje tyle samo co zaproponowane przeze mnie na dalszym planie 6 rydwanów, aczkolwiek tomb guardom warto byłoby zainwestować dodatkowe punkty w halabardy i razor banner (ergo wyjdą drożej, no i nie są core).Mateo pisze:W gwardii jakos milion pkt to zzera...
Szczególnie, że chciałem mieć na nich halabardy...
W szkieletach też fajny pomysł, ale ja tam wolę lucznikow
I na rydwanie z 5 innymi rydwanami myślałem...
Przy wystawieniu 5 rydwanów + prince na chariocie pamiętaj, że po stracie 1 rydwanu już nie masz lookouta.
![Obrazek](https://www.dropbox.com/s/u052qe1gp342bat/okon.jpg?dl=1)
- Kacpi 1998
- Masakrator
słaby pomysł z tymi szkieletami więc początkującym raczej tego nie radźcie ![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
- Kacpi 1998
- Masakrator
oddział za 350+ pkt ? serio ?
za tyle pkt masz 6 piątek kawalerii co jest lepszym wyborem jak chcesz odginać\zatrzymać
za tyle pkt masz 6 piątek kawalerii co jest lepszym wyborem jak chcesz odginać\zatrzymać
- Kacpi 1998
- Masakrator
kawaleria to tylko przykład, za 400pkt można zniszczyć przeciwnika zamiast go zatrzymywać
- Kacpi 1998
- Masakrator
jak lubisz na tym grać to graj, ja tylko wyraziłem swoje zdanie