Jaki format? Bilaticon?c4h10 pisze:Okazało się, że mam czas i mogę pyknąć dzisiaj bitewkę. Godzina 16.30. V
GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Raczej to drugieKosa pisze:mi tam pasi
jest skladany tzn. po złożeniu ma 48x48, to ogrza pała nie będzie piła czy zostawi brum, brum na parkingu?

Dibo jaki masz blat? Ja mam dwa: 48x48 z trawką, albo 72x48 składany który przykrywam kocykiem

Wisła Kraków.
Dobra, 16.30c4h10 pisze:Takpanterq pisze:Jaki format? Bilaticon?c4h10 pisze:Okazało się, że mam czas i mogę pyknąć dzisiaj bitewkę. Godzina 16.30. V
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Mam blat 72x48 nie rozkładany 
Wpadajcie o dowolniej porze ale nie wcześniej niż o 17.
Ja sie zbierzemy to ruszymy na szybkie zakupy, albo wyślemy delegacje do sklepu po zaopatrzenie.
///ustalimy czy po browary czy wino czy coś tam innego, dodatkowo możemy zrobi np ściepę po 5 zeta na czy chipsy jakieś na zagrychę, coś w ten deseń////
Impreza trwa do oporu a dla tych co zaniemogą mogę kogoś przekimać. Tych co sie schleje na umur wrzucę do wanny niech tam gnije.
Mam aparat w miarę sensowny to będziemy mogli po epickiej bitwie umieścić na BP raport.

Wpadajcie o dowolniej porze ale nie wcześniej niż o 17.
Ja sie zbierzemy to ruszymy na szybkie zakupy, albo wyślemy delegacje do sklepu po zaopatrzenie.
///ustalimy czy po browary czy wino czy coś tam innego, dodatkowo możemy zrobi np ściepę po 5 zeta na czy chipsy jakieś na zagrychę, coś w ten deseń////
Impreza trwa do oporu a dla tych co zaniemogą mogę kogoś przekimać. Tych co sie schleje na umur wrzucę do wanny niech tam gnije.
Mam aparat w miarę sensowny to będziemy mogli po epickiej bitwie umieścić na BP raport.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Dobra, to jak gramy? 3 na 3 każdy po 2k?
Wisła Kraków.
3x2000 wystarczy - z tymi comon itemami to się chyba nie da ,bo nie ma czasu żeby ustalić rozpiski...
Zagramy tak
Ja- chdki Butan VC i Dibuś - Bestie
Vs
Sevi- Ogry,Kosa-HE,Pantera- Dwarfy
Kostek max 12 na ture.. max 2 dipel scrolle na amie - niszczarki/runy liczą się do limitu.
Proponuje 3k6 na magie...dispel największa i najmniejsza
OK?
Zagramy tak
Ja- chdki Butan VC i Dibuś - Bestie
Vs
Sevi- Ogry,Kosa-HE,Pantera- Dwarfy
Kostek max 12 na ture.. max 2 dipel scrolle na amie - niszczarki/runy liczą się do limitu.
Proponuje 3k6 na magie...dispel największa i najmniejsza
OK?
Ostatnio zmieniony 27 gru 2012, o 19:25 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogry gotowe 
Kosa daj znać w sprawie o które Ci pisałem sms!

Kosa daj znać w sprawie o które Ci pisałem sms!
Wisła Kraków.
zagramy na jednym stole, i tak to funowa rozgrywka więc chyba nie będzie nikomu przeszkadzał ścisk na polu bitwy, baa! to może być nawet większa jazda 
(tylko wezcie tereny, chyba, że te co ja mam wystarczą?)
Ogry nijak mi nie pasują do sojuszu HE i dwarfickiego ale innego wyjścia nie ma, no chyba, że Piotrek wezmiesz empajer?
po 2k na głowę sądzę, że styknie, daje to 12k. Chociaż ja bym zagrał wręcz open, tzn. spece ban, i zostawiamy LoS na wiadomych czarach. Co do PD to chyba jest ok z tymi 3d6.
edit:
tylko 3d6 pd przy maks 12 na turę, trochę nijak. Moze po prostu zostawmy maks 12 i 2d6? Nie ma co kombinować
Ktoś się pisze do zrobienia fabularnego battle raportu?
No i meldować się kto będzie na 100%.

(tylko wezcie tereny, chyba, że te co ja mam wystarczą?)
Ogry nijak mi nie pasują do sojuszu HE i dwarfickiego ale innego wyjścia nie ma, no chyba, że Piotrek wezmiesz empajer?

po 2k na głowę sądzę, że styknie, daje to 12k. Chociaż ja bym zagrał wręcz open, tzn. spece ban, i zostawiamy LoS na wiadomych czarach. Co do PD to chyba jest ok z tymi 3d6.
edit:
tylko 3d6 pd przy maks 12 na turę, trochę nijak. Moze po prostu zostawmy maks 12 i 2d6? Nie ma co kombinować

Ktoś się pisze do zrobienia fabularnego battle raportu?
No i meldować się kto będzie na 100%.
Może być 2222, im więcej ludków tym fajniej.
Czyli 2222
maks 12pd
LoS od wiadomych czarów
VLoS
chyba wszystko, pozwólmy dublować commony, bo cięzko będzie się i tak zgadać co do rozpisek podejżewam.
Acha i jak z sojuszem? Podręcznikowo?
i warunek: 0 proxów i postarajmy się wystawić to co mamy malnięte
Czyli 2222
maks 12pd
LoS od wiadomych czarów
VLoS
chyba wszystko, pozwólmy dublować commony, bo cięzko będzie się i tak zgadać co do rozpisek podejżewam.
Acha i jak z sojuszem? Podręcznikowo?
i warunek: 0 proxów i postarajmy się wystawić to co mamy malnięte

a po bitewce jak będzie siła to może planszówka?
jest ktoś za?
Bo mogę wziąc descenta...
jest ktoś za?
Bo mogę wziąc descenta...