Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Covenanta już nie poprawiam, jest taki jaki jest i koniec, wystarczy już siedzenia nad tym chopemDruchii pisze:Vampire Gwyneth Paltrow! <3 mimo krzywych zębów
Czerwony mieczyk spoko, dla mnie te wzorki na książce wyglądają jak nie Twoje i psują figurkę. Popraw to - będzie według mnie o wiele lepiej
Malujesz może chosenów ze startera 40k? Bo jestem ciekaw co z nimi zrobisz
ctan pisze:
btw. maluję jeszcze taką babeczkę 1/10 skala
dlatego ją właśnie kupiłemSevi pisze:ctan pisze:
btw. maluję jeszcze taką babeczkę 1/10 skala![]()
Zajebista, można się zakochać
Biorąc pod uwagę ile ten model czasu męczę to tempo to takie średnie przy nim było... hahahahsmiejagreg pisze:Mniam, mniam, kurna, ale ty masz tempo, moje wyobrażenia o Twoich mutacjach muszą być prawdą![]()
![]()
Hmm, no zielonych, przecież nie niebieskich?smiejagreg pisze:Jakich zieleni używałeś do niego?
Tak, tak naprawdę ten model jest pokolorowany lakierami do paznokci, washami z farb plakatowych i podciągnięty w MS Paint do granic możliwości. Proszę Cię....smiejagreg pisze:Chodzi mi o farby - markę i nazwę. Ale w sumie to i tak niewiele pokaże, bo pewnie gmerałeś przy jakimś programie graficznym i kombinowałeś ze zdjęciem, przyznawaj się bez bicia![]()
Bo piloci marinsowych pojazdów są czerwoni, tak samo jak kronikarz marinsowy zawsze jest niebieski i kapelan czarny. Tak już po prostu musi byćInkubPendragon pisze:A dlaczego ten Salamander w środku jest czerwony?
Jaka firma mąki i jaki rodzaj, jajka z jakiego chowu ?ctan pisze: Przepis na naleśniki:
•mąka
•jajka
•mleko
•sól
•woda mineralna lub zwykła woda
•masło lub olej roślinny do smażenia