Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy Space Orcs
Świetne
Widziałem orki na żywo i prezentują się wybornie. Kolorystyka i podstawki robią swoje. Jackie jest pod wrażeniem.
Widziałem orki na żywo i prezentują się wybornie. Kolorystyka i podstawki robią swoje. Jackie jest pod wrażeniem.
HE są obłędne.
Ale nie wiem, czy na PMOTM się kwalifikują, nie mają cycków Wydumane elfowe gejostwo nie liczy się za bycie dziewczyną
Ale nie wiem, czy na PMOTM się kwalifikują, nie mają cycków Wydumane elfowe gejostwo nie liczy się za bycie dziewczyną
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
czasy się zmieniają.
Teraz każdy może być tym kim albo czym chce więc, że to moje elfy to na ten miesiąc zostają babami, potem może elfokońmi... jakbyś żyła tyle lat co przeciętny elf też byś szukała nowych wytycznych albo sensu życia
Teraz każdy może być tym kim albo czym chce więc, że to moje elfy to na ten miesiąc zostają babami, potem może elfokońmi... jakbyś żyła tyle lat co przeciętny elf też byś szukała nowych wytycznych albo sensu życia
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Elfy to nie ludzie, nie muszą sztucznie podtrzymywać progresu swojej cywilizacji poprzez wymyślanie trzeciej, czwartej i dziesiątej płci.
bo wystarczy im jedna
No to armia beastmenów, którą jakiś czas malowałem (1,5-2? lata jakoś zeszło od pierwszego oddziału) gotowa, Stone już sobie zrobił podstawki jak widac na poniższym zdjęciu, wygląda to zacnie wszystko chociaż z tego co mówił być moze z biegiem czasu podstawki jeszcze urozmaici jakimiś kolorkami i pewnie coś tam, jakieś ludki też dojdą z czasem. Wczoraj nawet miała chrzest na 9age z moimi HE
reszta zdjęć, które już tu zamieszczałem czyli bez zrobionych podstawek tradycyjnie tutaj:
https://goo.gl/photos/z3vfZ9ACWLA3ABcWA
reszta zdjęć, które już tu zamieszczałem czyli bez zrobionych podstawek tradycyjnie tutaj:
https://goo.gl/photos/z3vfZ9ACWLA3ABcWA
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ale fajne kolorowe harpie! A poza tym to super to wygląda, jak "prawdziwa" banda!
harpyje urwały się z jakiejś parady w Berlinie
Po prawdzie to ungory są
Po prawdzie to ungory są
Omg!
Jak to wszystko dobrze wygląda! Piękna armia ociekająca klimatem
Wasza bitwa musiała świetnie wyglądać
Jak to wszystko dobrze wygląda! Piękna armia ociekająca klimatem
Wasza bitwa musiała świetnie wyglądać
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Kawał świetnie pomalowanej kolekcji! Robi wrażenie :O ...
Zdjęcia gdzie jest dużo ludków to nie taka prosta sprawa aby to ująć jak należy niestety.
No misiu, kiedy reaktywujesz wampiry? (odpowiedz pewnie za 3 miesiące jak zajrzysz na forum
No misiu, kiedy reaktywujesz wampiry? (odpowiedz pewnie za 3 miesiące jak zajrzysz na forum
Nawet 3 świetlówki fotograficzne imitujące światło dzienne o całkiem sporej mocy nie rozwiązują problemu przy takiej ilości :/ Może blendy by poprawiły jakość i inne tego typu sprzęty.Leoh pisze:Te 3 pierwsze zdjęcia to zdjęcia czarnych plam oddziały są niedoświetlone. Chciałbym to na żywo zobaczyć, armia musi być piękna w całości i w świetle dziennym.
Btw.
Planujemy ze Stonem i Gilotyną zagrać jakąś ogromna bitwę w składzie Kozy+Woch Tzeentzowy na HE moje i te, które ma Marcin. Coś około 10k na stronę... Ciekawostką będzie, że jakieś 80-90% ludków to będą ludki malowane przeze mnie więc może wpadniesz. Październik-listopad... jakoś tak. 8 edycja. W Zielonkach
To może jakiś klimatyczny sojusz elfów z wampirami przeciwko zalewowi chaosu?
Raczej listopad, muszę skończyć sporą ilość tzentza ^^
Raczej listopad, muszę skończyć sporą ilość tzentza ^^
no nie wiem woch na czystą edycję, to pamiętasz, wardy na 3+ chodzi o zabawę ot zamiast runewarsa czy TI zagrać na 10k
Przy okazji będziesz mógł sobie wystawić te hordy grave guardów ze starych edycji i wrajty. Bieremy w rozpy co nam się podoba.
Przy okazji będziesz mógł sobie wystawić te hordy grave guardów ze starych edycji i wrajty. Bieremy w rozpy co nam się podoba.