Z tą inicjatywą chodziło mi o to, że handlersi jako modele są ignorowani więc słoneczko działa w praktyce na potworka jako cały unit ale faktycznie, to zły przykład.zembol pisze:Zły przykład. Słoneczko działa na modele, nie unity.mlepkows pisze:PS. Testy inicjatywy do słoneczka też na I elfów?
BTW: ta dyskusja jest o tyle bezcelowa, że nie ma rozstrzygnięcia w zasadach. Obie argumentacje mozna uznać za poprawne, bo w booku jest zwyczajna dziura.
Jedyne rozwiązanie to przyjęcie jednej z wersji jako uściślenie, bo wolałbym uniknąć sytuacji, gdy na jednym turnieju moje salki mają Ld6 a na innym Ld4 (czyli zgodnie z widzimisie sędziego).
Choć smutno mi, że LS wybrało opcję urżnąć wszystkie M&H. Jak dla mnie to niech se hydra ma i Ld10. Zwyczajnie salek żal. Helki też. Fajne modele, a rzadziej się na stole pojawią.
Fajnie, że jesteś dumny z rzucenia paru osobistych obraz pod adresem LS. Bo robotę merytoryczną w dyskusji wykonali inni i poradzili sobie świetnie bez ciebie.Grolshek pisze:Jakby Grolshek nie zaczął awantury to jak zwykle obudzilibyśmy się z ręką w nocniku... A tak to zrobiłem swoje, jak zwykle nakręciłem dyskusję i z czystym sumieniem mogę spokojnie żyć...
Maciek