GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
Macie jakies msut have w grze? bo mysle czy by nie uplynnic wszystkiego i nie zacac craftowac kart, bo niczym juz nie wygrywam 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Znowu nowe karty ja pierd..... tempo trochę za wysokie dla mnie.
Dobra poprawka 10 nowych kart i za tydzień areeenka ;D
Dobra poprawka 10 nowych kart i za tydzień areeenka ;D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jest juz lista nowych kart ?
Ziemko pisze:Jest juz lista nowych kart ?
Na gwentdb.com 10 kart widać typowo arenowe. Może 2/3 zobaczą rankeda
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Powoli powstaja tech karty na konkretne decki - vernon na scoia - kosmiczny. To samo geralt na monstery.
Niektore ciekawe, niektore bezuzyteczne.
Niektore ciekawe, niektore bezuzyteczne.
Czyli co 10 nowych kart tylko wyjdzie nic wiecej ? Jesli same zlote to troche do dupy.
A na cholerę znów nowe karty bez testów itd? Dają arenę + 10 kart starczy.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Wszedl patch i zakonczenie sezonu 1 dzien przed terminem - ida w dobra strone. Ile kosztuje wejscie na arene, bo na start ma sie 3 darmowe, a ile jest normalnie ? Powiem szczerze, ze poziom tam dekow to jest kosmos
6 legend i 8 sreber w jednej talii 

Ja na razie też mam bardzo pozytywne odczucia. Głównie dlatego, że gra się szybko i lekko. Pomimo tego, że warto się starać o nagrody to mnie gra się lekko, bo i tak się sporo dostanie w zamian no i jeszcze te darmowe wejścia na początek
. Jedyny problem jest taki, że za te gry nie można ani questów, ani daily robić. Pewnie to zmienią z czasem, a swoją drogą mam wrażenie, że teraz z tą areną to już naprawdę będą tak szybko karty do kolekcji wpadały, że się pewnie okaże, że już nikt nie kupuje beczek za prawdziwy hajs.

Arenka spoko bugów jak zwykle pierdylion ale gra się spoko ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja tam nigdy aren nie poważałem zbytnio - totalna losówka i tyle.
Awangarda Vrihedd to totalny op. Nic z nią nie można zrobić. Jest wymieniana w ręce to wzmacnia, wystawiana też wzmacnia. Masakra.
Awangarda Vrihedd to totalny op. Nic z nią nie można zrobić. Jest wymieniana w ręce to wzmacnia, wystawiana też wzmacnia. Masakra.
Ostatnio zmieniony 2 mar 2018, o 14:40 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 2 razy.
Fajne te areny. Po 5 wygranych się zwracają, przy 4 też nie poczułem się oszukany.
Niestety jest to losowe w opór, nie dość, że ciężko o jakieś synergie, to dużo zmienia też to kto zaczyna. Uważam, że najlepsze karty to takie co pozwalają wymieniać/dobrać karty. Grałem z gościem co dobrał 2 myszoworów i już niewiele mogłem zrobić. Dodatkowo jest mała szansa na kajdany, przez co jak się uda dobrać ze 3-4 karty co zostają na stole to też przeciwnik ma ciepło.
Niestety jest to losowe w opór, nie dość, że ciężko o jakieś synergie, to dużo zmienia też to kto zaczyna. Uważam, że najlepsze karty to takie co pozwalają wymieniać/dobrać karty. Grałem z gościem co dobrał 2 myszoworów i już niewiele mogłem zrobić. Dodatkowo jest mała szansa na kajdany, przez co jak się uda dobrać ze 3-4 karty co zostają na stole to też przeciwnik ma ciepło.
Ja pierwsza mialem fajna, 2 x dijskra, avalach, myszoworek i ta co banishuje reke
Jakies Umy, proby traw itd. Mialem chyba 15 zlotych 11 srebrnych 4 brązowe. Tam zrobilem 5 winow potem mi sie juz znudzilo 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."