Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
UPDATE Rankingu WFB/9th Age http://ranking.wfb-pol.org/
- dodano na stronie głównej informację o Koordynatorach i Moderatorach
- baza graczy jest w trakcie "czyszczenia" z duplikatów i błędów. Znaczące zmiany zostały już wprowadzone i prace trwają dalej.
- zaktualizowaliśmy bazę linków w Zasobach. Niestety wyrzuciliśmy sporo już nieaktualnych.
Wszelkie propozycje i sugestie mile widziane.
- dodano na stronie głównej informację o Koordynatorach i Moderatorach
- baza graczy jest w trakcie "czyszczenia" z duplikatów i błędów. Znaczące zmiany zostały już wprowadzone i prace trwają dalej.
- zaktualizowaliśmy bazę linków w Zasobach. Niestety wyrzuciliśmy sporo już nieaktualnych.
Wszelkie propozycje i sugestie mile widziane.
W pliku z instrukcjami jak zgłaszać wyniki nie ma wszystkich skrótów armijnych. Można by uzupełnić.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
proszę o zmianę nicka:
1327 Drwal na KJ
proszę o dopisanie nicka:
5310 BangLash
dzięki
1327 Drwal na KJ
proszę o dopisanie nicka:
5310 BangLash
dzięki
Ziemko admin, na mój wniosek, z poparciem wielu innych osób.JarekK pisze:Który śmieszek, zamienił nazwy armii na te z 9th age?
A w czymś kłopot?
Hello
Czy jest możliwość zmiany daty turnieju 5156 na tydzień później, czyli na 20-08-2016? Czy też nie ma i muszę po prostu założyć nowy?
Czy jest możliwość zmiany daty turnieju 5156 na tydzień później, czyli na 20-08-2016? Czy też nie ma i muszę po prostu założyć nowy?
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Zmieniłem. Jest 20.debelial pisze:Hello
skasujcie turniej o ID 5159 bo chyba dwa razy kliknąłem "potwierdź" czy coś w tym stylu
Zrobioneesgaroth pisze:skasujcie turniej o ID 5159 bo chyba dwa razy kliknąłem "potwierdź" czy coś w tym stylu
poproszę o dopisanie nicka "Aseoks" dla gracza (2371 Wojciech Meck Gdańsk)
Poprawione.esgaroth pisze:poproszę o dopisanie nicka "Aseoks" dla gracza (2371 Wojciech Meck Gdańsk)
Napisu już nie ma;) Szary, zerkniesz na to od strony technicznej?lohost pisze:prosze o zniesienie statusu turnieju z "niezaliczony za pozno zgloszony" dla 5173, 24-5=19. zgodnie zreszta z intencja glosowania zmieniajaca poprzedni zapis z 7 dni.
ZrobioneJarekK pisze:Proszę o zmianę klubu dla ID 3446 na Twierdza Wrocław
W panelu wszystko wygląda w porządku. Turniej jest na liście oczekujących w tej chwili, daty się zgadzają. Życzę miłej gry i czekamy na wynikiajt pisze:Napisu już nie ma;) Szary, zerkniesz na to od strony technicznej?lohost pisze:prosze o zniesienie statusu turnieju z "niezaliczony za pozno zgloszony" dla 5173, 24-5=19. zgodnie zreszta z intencja glosowania zmieniajaca poprzedni zapis z 7 dni.
Na szybko ręcznie zmieniłem daty, żeby nie wyświetlał błąd. Na przyszłość trzeba zerknąć na algorytm, czy jak to tam się to fachowo nazywa;)Szary pisze:W panelu wszystko wygląda w porządku. Turniej jest na liście oczekujących w tej chwili, daty się zgadzają. Życzę miłej gry i czekamy na wynikiajt pisze:Napisu już nie ma;) Szary, zerkniesz na to od strony technicznej?lohost pisze:prosze o zniesienie statusu turnieju z "niezaliczony za pozno zgloszony" dla 5173, 24-5=19. zgodnie zreszta z intencja glosowania zmieniajaca poprzedni zapis z 7 dni.