MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
Kruti, tragicznie spłyciłeś całą historię
Niech Baśka opowie.
Niech Baśka opowie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- swieta_barbara
- habydysz
Wkret z grubsza taki jak na Football Factory - kto widzial, ten wie. Ogolnie to gadalem o tym cala niedziele do wszystkich, ktorych spotkalem, ze bydlo (czyt.: pijany Tomash) stad ma rane na czole, ze Jankiel sie wkurzyl jak T. sie przystawial chamsko do Yudokuno i popchnal T. na jakis stol czy cos. Ogolnie wszyscy wiedzieli, ze to sciema jak diabli, ale chcialem wkrecic Tomasha, bo sie wkurzylem, ze mi sie przez niego powrot do domu spieprzyl. I oczywiscie liczylem na gigantyczna moralke, bo:
- upil sie jak bydle
- rozwalil sobie komorke
- zrobil sobie siusiu w spodnie
- zostawil kumpli, ktorych przywiozl, i od ktorych sciagnal kase - samych sobie, w Lublinie
- ma rozwalone czolo
- ma rozwalone czolo, bo Jankiel (KUBA JANKOWSKI !!!!!!!) mu przywalil
No prosze Was...
- upil sie jak bydle
- rozwalil sobie komorke
- zrobil sobie siusiu w spodnie
- zostawil kumpli, ktorych przywiozl, i od ktorych sciagnal kase - samych sobie, w Lublinie
- ma rozwalone czolo
- ma rozwalone czolo, bo Jankiel (KUBA JANKOWSKI !!!!!!!) mu przywalil
No prosze Was...
Baśka, podane powody to, że tak powiem, pikuś. Moralniak był właśnie z powodu tego, że się przystawiałem chamsko do dziewczyny kumpla. Nie wiem jak zgadłeś, ale wkręt był pierwszorzędny, bo ja faktycznie czasem miewałem takie akcje po pijaku. Nigdy nie łapałem agresora czy szaleńca (skakanie z okna itd.) i gdybyś wymyślił coś takiego, od razu wyczułbym ściemę - ale wkręt z "pijanym romeo" był właśnie dlatego pierwszorzędny, że mógł mieć miejsce.
BTW, oddam Tobie i Kerimowi pół tamtej kasy za wachę, nie bój pały. Natomiast muszę od Paździocha ściągnąć.
BTW, oddam Tobie i Kerimowi pół tamtej kasy za wachę, nie bój pały. Natomiast muszę od Paździocha ściągnąć.
Głodnemu chleb na myśli...
jak nie moze zaraz bedzie
chyba rekord wszechczasow przynajmniej ja nie pamietam nic wiekszego. nawet euro, ktore siedzi od roku ma 'tylko' 40...
chyba rekord wszechczasow przynajmniej ja nie pamietam nic wiekszego. nawet euro, ktore siedzi od roku ma 'tylko' 40...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
może wraz z fotkami... ;>
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
heheStachu pisze:hehe... może zacznę 50-tą stronę??
chyba trzeba coś dłuższego napisać
- Chuck Norris
a jednak nic to nie daje