Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Re: Diablo III

Post autor: Święty »

smiejagreg pisze:Po raz pierwszy w Głębokim Rifcie (lev.9) nie wypadła mi żadna legenda ani klejnot :shock: :cry:
Nie mam problemu z legendami :D z głębokiej na poziomie 25+ lecą mi przynajmniej 3 :P
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

smiejagreg pisze:
Ziemko pisze:Mi tez powtorki nie dropia - troche szkoda, bo nie mozna takich samych klejnotow dac innym postaciom :/
Otóż chyba się mylicie :wink: . Właśnie zacząłem grę krzyżowcem i wypadł mi klejnot Egzekutor - ten co towarzyszącym postaciom daje buffa. Już mam taki klejnot w amulecie szamana. Chyba pojawiają się takie klejnoty zatem. Warunek - poprzedni musi być już wprawiony. Tak to chyba wygląda...
Z tego co czytałem na forum D3, to jeden z "zielonych" napisał, że aby dropnął kolejny taki sam klejnot, poprzedni musi być właśnie "założony" na innej postaci.

Co do dropu z bossów - RNG to dla mnie nadal tajemnica. Nieraz miałem lepszy drop z niższych leveli (17 - 19) niż z wyższych (24 - 25). A tyle fajnych rzeczy jest jeszcze do zebrania np. spodnie Yana, idealne dla blizkriegowego barba.

Ale żeby nie było, że jestem maruda - gra mi się bardzo przyjemnie i na pewno zostanę na dłużej przy D3 :)
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Zajebiaszczy jest ten nowy patch. Wczoraj brat wydropił jakiś klejnot, co ma sporą szansę, że sypnie złotem z każdego zabitego mobka. Jak dzisiaj robiłem jego postacią słój dusz, to z samej głównej komnaty poszły do kieszeni wpadły mi, lekko licząc, 2miliony złota.
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Taki gem ładnie podreperowałby moje fundusze..bo już reroll affixów kosztuje mnie ponad 1mln na niektórych częściach. A i gemy trzeba ulepszyć...
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Ano prawda. Jego postać sezonowa po niecałych 15 godzinach gry ma jakieś 44 miliony w skrzynce. I to po wydatkach na przedmioty i gemy :mrgreen: .
Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

smiejagreg pisze:Po raz pierwszy w Głębokim Rifcie (lev.9) nie wypadła mi żadna legenda ani klejnot :shock: :cry:
Mialem tez tak 2 razy pod rzad na 20 i 21.

Odnosnie klejnotow - jesli zalozony jakis jest to ma pewno dropnie drugi. Mialem tak z crusem jak gralem z swietym, ze te co mialem zalozone dropnely.

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Też macie dzisiaj od rana problemy z podłączeniem się do gry czy tylko u mnie coś padło?

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Jak wypada portal do wielkiego goblina? Ze zwykłego goblinka skarbnika?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Święty pisze:Też macie dzisiaj od rana problemy z podłączeniem się do gry czy tylko u mnie coś padło?

Ja nie mialem, udalo mi sie w koncu uroborosa zrolowac zeby mial light dmg, dex, cc, cd :D Jeden roll kamyk za 900 k :/

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Nice :P ceny bolą jak sam sku....

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jaram sie w .... Wlasnie z gamblu poszedl mi mur bezokiego:

1900 armor
17% exta lighting dmg
630 dex
reroll na 750 wita
9% CC
Regeneracja sil duchowej 2,45 na seke
141 fire res

Normalnie miod cud malina :)

Dzieki Swiety za gierki, masz chory DMG.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Pierwszy raz na zwykłej szczelinie mam krowi poziom. Krasule latają z halabardami, mają nawet swoich szamanów. Jakoś wcześniej nie trafiłem na to :wink: ...

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

To się ciesz :D Ja jeszcze nie trafiłem :< A tyle riftów już zrobionych :P

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

A mówili, że krowi poziom to bzdura :mrgreen:, ha .
Mad Mike pisze:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Krowy wyglądają bardziej mrocznie niż w D2. Tam gdzie był słój dusz stał sobie Krowi Król. Zadanie było takie samo, jak przy słoju dusz, z tym, że jak się zabiło odpowiednią liczbe krasul, to pojawiała się fioletowa krowia księżniczka. Drop z niej był beznadziejny, ale zawsze to jakieś urozmaicenie :P ... Dropnąłem spodenki Głębinowce, które do buffują zwykły atak dający zasób 0 84%. Fajnie się to zgrywa z toporem Barba, powodującym 10-krotną (bodajże) kumulację amoku.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

czy diablo daje możliwość multiplatformowego multi np na ps4 można grywać z ludzmi od ps3 i pc?
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Murmandamus pisze:czy diablo daje możliwość multiplatformowego multi np na ps4 można grywać z ludzmi od ps3 i pc?
Nie.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Post autor: Chomikozo »

Na konsolach Diablo III ma trochę inna mechanikę, da się np. robić uniki. Poza tym gra się całkiem komfortowo.
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

smiejagreg jaki masz battletag?

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Podaj to jak wrócę z wakacji to można całą grupą pograć ;)

ODPOWIEDZ