PKS - komentarze
Moderator: swieta_barbara
Thain pisze:Może wystarczyłoby utajnić "PKS - komentarze" dla członków PKSu na czas trwania jego prac. No i czasowo poblokować przychodzące PMki.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Paraszczak
- Falubaz
Noooo doszły mnie słuchy, że całkowicie uwolniliście Magię DE - dawać dawać - nie mogę się doczekać!
Paraszczak pisze:Noooo doszły mnie słuchy, że całkowicie uwolniliście Magię DE - dawać dawać - nie mogę się doczekać!
no to gramy ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No, chadecję też ostro pocięli. Usunęli też system LoS i zabrali jednak 2. działo Demonom
Odoamar pisze:A skąd takie przecieki? Kiedy planowany koniec prac?
Wiesz, prace sa tajne, ale koledzy koelgom chyba tajemnic robic nie bedą ; p tylko od tłumu się oddzielili elita dalej jest na bieżąco z tematem ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Qc, nie bądź uszczypliwy. Dowiesz się wszystkiego niedługo.
Ale ja tez mam kogo zapytać żeby wiedzieć. Po prostu bawi mnie to utajnienie i tyle. Uwazam że uszczypliwe komentarze sa tu na miejscu, nie musimy sie w tym zgadzaćLidder pisze:Qc, nie bądź uszczypliwy. Dowiesz się wszystkiego niedługo.
Lidder pisze:Qc, nie bądź uszczypliwy. Dowiesz się wszystkiego niedługo.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Twórcy PKS:
- "Opinia publiczna beeee."
- "Koledzy, ok"
Jak utajniacie to dla wszystkich, a nie dla większości. Może i ludzie tu płaczą, może i niektóre posty są z dupy, ale zawsze znajdzie się jakiś dobry pomysł. I znowu widać zabawę w politykę w świecie figurkowym. Wpływ na tworzenie zasad dla wszystkich dostała nieliczna grupa ludzi (5) i oczywiście koledzy.
Takie moje zdanie...
- "Opinia publiczna beeee."
- "Koledzy, ok"
Jak utajniacie to dla wszystkich, a nie dla większości. Może i ludzie tu płaczą, może i niektóre posty są z dupy, ale zawsze znajdzie się jakiś dobry pomysł. I znowu widać zabawę w politykę w świecie figurkowym. Wpływ na tworzenie zasad dla wszystkich dostała nieliczna grupa ludzi (5) i oczywiście koledzy.
Takie moje zdanie...
Zwłaszcza, że cała idea PKS wyszła po ujawnieniu jak powstawało tworzenie zasad ETC, po ujawnieniu działu. W związku z czym wszyscy jakoś się zgadzali, że prace nad PKS mają być transparentne, by wszyscy mogli widzieć jak powstają, żeby nie było psikusa jak przy ETC
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- RedScorpion
- Falubaz
Kiedy możemy liczyć na opublikowanie pełnego pakietu zasad?