Rozluźnianie pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

Izo pisze:Ja mam coś strasznego raczej:

http://www.smog.pl/wideo/9364/tv_trwam_ ... moonspell/
tak w klimacie...: http://wiadomosci.onet.pl/1551524,11,item.html szkoda gadać... :evil:
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Obrazek

True, black, arysk, fucking, zombie, tree-hugging, hateful, melancholic, goat-worshipping, Bleeding for Nocturnal Infinity, norwegian wojownicy na to nie pozwolą!

P.S. http://www.fightdemback.org/files/phobo ... blood2.jpg [uwaga! flaki, krew i kozie łby!] - znalazłem w goglach takiego popaprańca (w sensie dosłownym i w przenośni).
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ale ten link to daj do Niepoprawnego ;)

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

P.S. http://www.fightdemback.org/files/phobo ... blood2.jpg [uwaga! flaki, krew i kozie łby!] - znalazłem w goglach takiego popaprańca (w sensie dosłownym i w przenośni).
Widzę że komuś się makijaż rozmazał...

A jak chcesz True gościa to polecam looknąć na ten reportaż:
http://www.youtube.com/watch?v=i4U33U_U ... ed&search=
Jest w częściach - wszystkie na youtubie. Najgorsze, że to inteligenty facet, ale jakbym mieszkał na takim zadupiu i tak jak on chodził z jednym typem tylko do szkoły... Cóż no mogło mu odjebać :D Zwłaszcza, że jest tam polski akcent :D

Awatar użytkownika
Skav
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Skav »

ja tam lubie gorgoroth :?

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

ee tam. ja slucham black metalu (i innych rodzajow metalu tez). nie znaczy to ze czczę szatana i kąpię się w krwi czy biegam po nocach z siekierą. wystarczy miec pewien dystans do tego co oni spiewaja i nie brac tego na serio. ja jestem winny tylko tego ze taka muzyka mi się podoba :evil: :twisted: oczywiscie znajda sie jakies swiry no ale tak juz jest skonstruowana ludzkosc.
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Nigdy nie sluchalem tego typu muzyki, ale to bardzo ciekawy dokument. Widac ze facet jest prawdziwym wyznawca satanizmu (a nie zabawy w zabijanie kotow i bieganie po cmentarzach). Jak pamietam z ksiazki Laveya ktora kiedys czytalem - jesli ktos ci zrobi krzywde, zrob mu gorsza. Nic wiec dziwnego ze zwiazal na 4 godziny typa ktory go zaatakowal. Zgodnosc z satanizmem maja tez slowa Ghaala kiedy mowil ze czlowiek musi zyc w zgodzie z przyroda i prawdziwym bogiem jest on sam. Anyway facet straszy i to jest pewne, ale strach jest tylko i wylacznie wynikiem braku wiedzy. Gdyby dzinnikarze lepiej przygotowali sie do spotkania na pewno nie srali by w gacie na koncu dokumentu kiedy Ghaal siedzial przez pare minut bez ruchu. Jestem pewien, ze w tym momencie chcieli uciekac hehe :lol:

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

oczywiscie polibuda wroclawska
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Raptaparat pisze:Jak pamietam z ksiazki Laveya ktora kiedys czytalem - jesli ktos ci zrobi krzywde, zrob mu gorsza. Nic wiec dziwnego ze zwiazal na 4 godziny typa ktory go zaatakowal. Zgodnosc z satanizmem maja tez slowa Ghaala kiedy mowil ze czlowiek musi zyc w zgodzie z przyroda i prawdziwym bogiem jest on sam.
haha to bardzo naturalne przykłady o których wspominał ten Levey (z tego co wiem szarlatan religijny jakich w usa wiele), w zasadzie to normalna ludzka reakcja, wiec po jakiego ch..ja mieszać do tego siły nieczyste lub i czyste, bezsensu dlaczego szatan miał by być patronem akurat takiego zachowania a nie np odyn :P
co ja gadam boga/bogów (niepotrzebne skreślić) nie ma :)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

nie wiem czy normalna ludzka reakcja jest przywiazanie goscia na 4 godziny do krzesla, gmeranie mu przy jajach i lapanie krwi do kielicha zeby potem moc szanownemu wiezniowi dac do wypicia :lol:

Oczywiscie ze lavey byl szarlatanem, ale jakby satanizm opiera sie m.in. na tym co w swojej ksiazce napisal. natomiast traktuje to z przymrozeniem oka tak jak wszystkie religie :wink:

a czytal ktos kabale yehudy berga? :)

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

dobry tetris !

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Thurion zajebiaszcze :D !
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

@Raptaparat nie chodzi o jakieś molestowanie tylko klasyczne 'odwdzięczenie sie pięknym za nadobne' o takie coś mi chodziło
koniec offtopu i tak mam rację :P
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Post autor: k.a.r.p »

Obrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Raptaparat pisze:Gdyby dzinnikarze lepiej przygotowali sie do spotkania na pewno nie srali by w gacie na koncu dokumentu kiedy Ghaal siedzial przez pare minut bez ruchu. Jestem pewien, ze w tym momencie chcieli uciekac hehe :lol:
Hahahaha pewnie tylko trącali się łokciami i wskazywali na drzwi :D Fakt jest taki, że trudno mi się z nim zgodzić w wielu kwestiach, zwłaszcza sposób w jaki wyraża swoje myśli (poprzez muzykę - gorgoroth) zupełnie nie pasuje do jego filozofii. Rozumiem, że przekaz i image jest ważniejszy od muzyki samej w sobie, tylko jak ma się makijaż, ćwieki i zwierzęca krew na scenie do tematów które porusza? Zreszta ja wyznaję zupełnie inne wartości (a co dziwne słucham jego zespołu i podoba mi się szkoda tylko, że nie pasuje zupełnie do treści :)), ale doceniam fakt, że chłopak nie jest tanim showmanem i że ma wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia, nawet poza działalnością muzyczną (ujął mnie fragment w którym opowiadał o swojej "karierze" malarskiej i rezygnacji z sprzedaży prac i studiów plastycznych). To jest jedna strona medalu. Niestety trudno mi tolerować torturowanie kogokolwiek. Najprawdopodonbniej miał ku temu powody i ścieżka którą się kieruje też sprawia, że dla niego takie zachowanie jest naturalne, ale w żaden sposób nie usprawiedliwia to agresji w stosunku do drugiej osoby. Popieram tylko jego stosunek do kościoła katolickiego (może bez palenia kościołów :D ).

Awatar użytkownika
macmet
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: macmet »

Znalazłem ostatnio na youtubie coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=m-XiccZb7ZU
Głupie, ale zabawne: pod muzykę z Borata podłożone obrazki z Warhammera 40k, tak że to co jest na ekranie pasuje do aktualnego tekstu hymnu. Mnie osobiście rozwaliło połączenie zwrotki 'kazakhstan prostitutes cleanest in the region' z planszą 'purge the unclean!'...

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Post autor: k.a.r.p »

Kolejny kawałek z family guya :)

http://www.youtube.com/watch?v=QmxLAFP24T4
Obrazek
ObrazekObrazek

Zablokowany