i rewelacja!Booxi pisze:tak tak, będą tarczesą zakupione i czekają na moment aż się podłącze do aerografu i pomaluję wszystkie naraz
Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
O właśnie! Co do pierścieni pod tarcze - macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Przyznam że jest to dla mnie jedyny, aczkolwiek drażniący mankament jaki mają Longbeardzi wystawieni z samym dwurakiem.
@Booxi: jakkolwiek zielone podstawki normalnie ranią moje oczy, to przyznam że do starych modeli pasują.
Twóje oddziały z podstawkami prezentują się duuuużo lepiej.
I znalazłem słowo, które odda moje odczucia co do tych modeli - są urocze
Przyznam że jest to dla mnie jedyny, aczkolwiek drażniący mankament jaki mają Longbeardzi wystawieni z samym dwurakiem.
@Booxi: jakkolwiek zielone podstawki normalnie ranią moje oczy, to przyznam że do starych modeli pasują.
Twóje oddziały z podstawkami prezentują się duuuużo lepiej.
I znalazłem słowo, które odda moje odczucia co do tych modeli - są urocze
Dzięki 
Co do pierścieni... ja nie zwracam uwagi an WYSYWIG, więc doklejam tarcze a rozpiska to rozpiska i już, gram na tyle rzadko, że to nie robi różnicy
Jednak gdybym miał je odcinać to tylko dremel... bo pilnikiem to by się szło pochlastać.
Co do pierścieni... ja nie zwracam uwagi an WYSYWIG, więc doklejam tarcze a rozpiska to rozpiska i już, gram na tyle rzadko, że to nie robi różnicy
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Chyba zegarki na rękach 
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jeśli już, to - NA POHYBEL

daamn 
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Booxi pisze:epic faill...
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
no fajny misiaczek ale przypieprzyłbym się do cieniowania skóry.. przede wszystkim na rękach lorda.
wiem, że patyczki są krzywe, ale to jedyny sposób, żeby to postawić na podstawce 40x60

więcej zdjęć w mojej galerii

więcej zdjęć w mojej galerii
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny , oldschoolowo malowany król. Fotka trochę prześwietlona, stad dokładnie nie widać, ale wygląda, że dobrze wyszła twarz króla, nie tylko zreszta ona
. Jedynie przy księdze imho troche zbyt mało warstw - może niebieski wash by coś pomógł
, ale mogę się mylić...