Witam!
Wiem, że temat był już poruszany w jednym wątku i wiecie, że na www.bard.pl można kupić figurki do Mordki.
Jako że graczy tu sporo a dostępność figurek mała chciałem ogłosić, że dla każdego użytkownika forum.wfb-pol.org rabat 20% na wysyłkę przy zakupie produktów do Mordheima.
W zamówieniu należy podać nick oraz
"20% rabatu na koszty wysyłki - forum BORDER PRINCES"
Pozdrawiam i zachęcam do przeglądnięcia naszej oferty klinkij tutaj
Pozdrawiam
Łukasz Pach
* rabat ważny do końca sierpnia:)
MORDHEIM NA BARD.PL
A czy jest jakakolwiek szansa na kupno podstawki i/lub Circle of blood ?
- Bard.pl
- Plewa
A czy możesz bliżej określić ten produkt? Nie mogę znaleźć grafik ani linków, podeślesz jakiś?
- Tzeentch89
- Powergamer Rozpiskowy
Trzeba przyznać, że zaszaleliście. Niezłe z Was krejzole. Żeby tak za darmo dawać 2zł rabatu na przesyłke, to jest na prawdę COŚ. Ale czego sie nie robi by przyciągnąć tłumy klientów. Brawo, trzymać tak dalej! 

- Tiger Brown
- Kradziej
Pański gest! Centusie szarpnęły się, że hoho!
A taki Maelstrom Games daje darmową wysyłkę i to zagraniczną i bez żadnej łachy.
Byście się nie ośmieszali takim rabatem.

A taki Maelstrom Games daje darmową wysyłkę i to zagraniczną i bez żadnej łachy.

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Die for Emperor
- Mudżahedin
No nie szalej tak z tym Maelstromem bo nie dają oni darmowej wysyłki na wszystkie boxy (choć przyznaję że na większość tak - dlatego jestem ich stałym klientemTiger Brown pisze:Pański gest! Centusie szarpnęły się, że hoho!![]()

...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
- Bard.pl
- Plewa
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, życzę udanych zakupów za granicą. Sklepy zagraniczne mają inne koszty, za inne ceny figurki, i inne koszty przesyłek.
Nie uważam by 20% na koszty wysyłki było wstydem, bard i tak ma najtańsze koszty przesyłki. Moje zamierzenie było inne, przykro mi, że jesteście niezadowoleni.
Pozdrawiam
Łukasz
Nie uważam by 20% na koszty wysyłki było wstydem, bard i tak ma najtańsze koszty przesyłki. Moje zamierzenie było inne, przykro mi, że jesteście niezadowoleni.
Pozdrawiam
Łukasz