Bestie Chaosu czy Skaveni
Moderator: Dibo
Bestie Chaosu czy Skaveni
Obie armie mi się ardzo podobają, klimat tez fajny, i nie wiem co wybrac
(w sumie chodzi o siłe)
(w sumie chodzi o siłe)
nie ładnie tak .... 

Bestie rządzą, ssąc niemiłosiernie 

W przyszłości jak wyjdzie nowy ab to też będę zbierał bestie 

Grając bestaimi trzeba pamiętać o "klątwie dragon ogrów" o co chodzi : a no o to ze zdając liderke na minosach zazwyczaj sie zdaje ale zdając liderke na dragon ograch możemy być niemal pewni że oblejemy mimo że liderke mają taką samą czyli 8 .. poprostu dragon ogry rozsiewają aure która przeklina kostki ... za to best herdy nie mają zadnej klątwy wręcz przeciwnie tzn nigdy nie udło mi sie oblać testu przy wychodzeniu z ambushu .... to tak w ramach odpowiedzi na poruszenie tematu szcześcia w kościach 

Nie będę zbierał ich dlatego że będą "mocne i przegięte" tylko że mi się podobają figsy (aktualne, a jakie będą nowe się zobaczy). Poza tym teraz kończę kolekcjonować Krasnoludy, a po drodze nadeszli jeszcze Ultramarines, więc bestyjki muszą poczekaćJasiuuu pisze:ta , jak będą już mocne i przegięte to dużo osób będzie zbieraćnie ma się czym chwalić

Dragon ogry to się zgadzam, pierwszy test paniki i od razu oblanie, a potem się zebrać nie mogą. A minosy to dziwne jest jak w ogóle zdają liderkę, bo dla mnie minosy bez mazunku khorna na sobie to jak kaczka w sosie z jabłkami bez sosu i jabłek.Grając bestaimi trzeba pamiętać o "klątwie dragon ogrów" o co chodzi : a no o to ze zdając liderke na minosach zazwyczaj sie zdaje ale zdając liderke na dragon ograch możemy być niemal pewni że oblejemy mimo że liderke mają taką samą czyli 8 .. poprostu dragon ogry rozsiewają aure która przeklina kostki ... za to best herdy nie mają zadnej klątwy wręcz przeciwnie tzn nigdy nie udło mi sie oblać testu przy wychodzeniu z ambushu .... to tak w ramach odpowiedzi na poruszenie tematu szcześcia w kościach
Herdy rzeczywiście często wychodzą tam, gdzie chcę, ale za to ich zdolności ofensywne pozostawiają wiele do życzenia czasem, bo szarże z wiadrem ataków potrafią się zakończyć jednym zranieniem, które jest bez problemów sejwowane

Swoją drogą to bedzie dziwne, jeżeli bestie wyjdą przegięte i nagle nikt nie będzie robił wielkich oczu słysząc o zasadach armi. Ba, moze zdarzy się tak, że swoimi bestiami spotkam inne bestie na turnieju! To bedzie dopiero extraordynarne przeżycie.
Uerph.
Szczury wybierz, w końcu to jedyna prawdziwa rasa panów i w niedługo (już niebawem) będziemy rządzili tym światem. 
Nie zgadzam się ze sceptykami, że skavy nie mają fajnego fluffu czy klimatu, mi on bardzo odpowiada.
Zaletą tej armii jesto, że możesz się wystawić na wiele sposobów: silna magia, dużo piechoty (czasami nawet mocnej
), mordercze maszyny i sporo jednostek skirmishu. Jedynie nie ma kawalerii, ale niedługo wychodzi nowy AB i może dadzą jakąś jazdę na szczurach.

Nie zgadzam się ze sceptykami, że skavy nie mają fajnego fluffu czy klimatu, mi on bardzo odpowiada.
Zaletą tej armii jesto, że możesz się wystawić na wiele sposobów: silna magia, dużo piechoty (czasami nawet mocnej