Strategikon

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Strategikon

Post autor: thurion »

kiedy dokladnie jest strategikon? i na jakie punkty planujecie go zrobic?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

wstępnie 25,26 pazdziernik (ale to nie jest pewne jeszcze, mozliwe ze tydzien wczesniej bedzie, pisze orientacyjnie), singiel 2k+ więcej na razie nie mogę powiedzieć, bo jeszcze nie wiemy na czym stoimy. Malal powinien niedlugo wrzucic regulamin, albo ja ;)

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Morrok pisze:wstępnie 25,26 pazdziernik (ale to nie jest pewne jeszcze, mozliwe ze tydzien wczesniej bedzie, pisze orientacyjnie), singiel 2k+ więcej na razie nie mogę powiedzieć, bo jeszcze nie wiemy na czym stoimy. Malal powinien niedlugo wrzucic regulamin, albo ja ;)
A nie da się zachować formatu Stratega?
Bo teraz wszystkie turnieje są na 2250, a to była jedyna parówka na małe punkty w sezonie. (w sensie masterowa)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Szczerze mówiąc też by mi to pasowało. Przy 2k+ to się raczej nie zdołam zjawić bo wampirów mi się tak szybko nie chce malować, a na małą parówkę to mogę ogry wziąć, a jak mnie coś ruszy to może nawet Gotreka ze snu zimowego bym obudził. :)
O&G niestety po fatalnym DMP muszą wylądować na półeczce na pewien czas.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

powiem wam tak...

Póki co większośc się rozjechała... Małą grupką zaczęlismy przygotowania, a format jeszcze chwilę poczeka. Musimy poczekać, aż resta wróci, wtedy coś przedsięwziemy :wink:

Proszę o zachowanie cierpliwości, na dniach dam znać

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Kielon pisze: Bo teraz wszystkie turnieje są na 2250, a to była jedyna parówka na małe punkty w sezonie. (w sensie masterowa)
zgadam sie :)

lacznie z PGA bedzie 5 duzo pkt masterow, imo styka :) do tego jedna duzo punktowa parowka, jedna duo mala parowka no i bydzia na jakies 1300 (2 herosow) lublin na swoje standardowe punkty no i jedna parowka na male pkt, imo fajnie :)

jakas dziwna tendencja do popadania ze skrajnosci w skrajnosc ;) albo same male pkt, albo same duze pkt ;)

18-19 bylby super ;) kiedy bedziecie wiedziec?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

imo niech strateg bedzie asterem na duze pkty... tak sie sklada, ze nie kazdy moze byc na kazdym masterze wiec tu nie ma wogole problemu. Jakos rok temu jak bylo tylko na male punkty nikt nie narzekal :)

ew. najlepiej niech beda te scenariusze scinajace demony i vc :)

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Ja Ci dam dobry scenariusz na wszystkie bitwy - VC nie moga czarowac, a Demony nie maja warda. I juz jest all zbalansowane :D

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

nie no bez przesady...
wystarczy zeby VC nie recastowaly :)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

sprawe ograniczeń cy scenariusy na pewno omówimy. Chyba jeszcze nie było Strategikonu bez jakiś udziwnień, z tego co pamiętam ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

zrobcie drain magic na jakis scenariusz :D albop power vortex ;)

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Morrok pisze:Proszę o zachowanie cierpliwości, na dniach dam znać
Jestem cierpliwy, tylko muszę u siebie już z Biblioteką załatwiać termin a nie chcę żeby było jak w tamtym roku, kiedy nieszczęśliwie się nam terminy zbiegły i ktoś z Wrocławia miał żal do mnie, że lokalem podcinam frekwencję. (gwiazd masterowych wiele nie było, natomiast osób miałem trochę więcej i był przez chwilę jakiś kwas na forum, nie chcę tego)
EDIT: ponieważ Biblioteka ma u siebie jakieś imprezy którym też musi termin ustalić, to mnie też czas goni. :) Sugeruję się pierwszym postem Morroka i będę ustawiał termin na 18 pażdziernika.

Koszo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Koszo »

Mój brat wraca w ten weekend z Anglii i ruszymy wtedy pełną parą z przygotowaniami...Format raczej nie zostanie taki, jak w zeszłym roku, gdyż nie dopisała nam frekwencja wtedy i myśle, że jednym z powodów był właśnie format...Mieliśmy taki 3x z rzędu...Chyba czas na zmianę...Duża szansa, że będzie jakieś 2,5k, czyli format, jakiego w tym sezonie nie ma.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

gadałem z ludźmi, mamy salę, bierzemy ją na 25-26 października i tej wersji się trzymamy.

Co do formatu, to będzie najzapewniej jak Koszo pisze

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Koszo pisze:Duża szansa, że będzie jakieś 2,5k, czyli format, jakiego w tym sezonie nie ma.
to na bank wtedy przyjadę :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

To lipa jak nie będzie parówki. :( VC-tów nie domaluję pewno w tak krótkim czasie, a O&G na mastera 2k+ nie zamierzam raczej zabierać do czasu pojawienia się nowego armybooka.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Kto ci broni pozyczyc? We Wrocku troche vc pomalowanych mamy.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

2500 to zajebisty format. Będę na pewno. Parówki na małe punkty są dla gimnazjalistów :P
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

popieram Jankiela....
z Legnicy powinny być jakieś 3-4 osoby

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Jankiel pisze:2500 to zajebisty format. Będę na pewno. Parówki na małe punkty są dla gimnazjalistów :P
Może dlatego lubię parówki. Zawsze żałowałem, że gimnazjum mnie ominęło. :wink:

ODPOWIEDZ