Strategikon
Strategikon
kiedy dokladnie jest strategikon? i na jakie punkty planujecie go zrobic?
wstępnie 25,26 pazdziernik (ale to nie jest pewne jeszcze, mozliwe ze tydzien wczesniej bedzie, pisze orientacyjnie), singiel 2k+ więcej na razie nie mogę powiedzieć, bo jeszcze nie wiemy na czym stoimy. Malal powinien niedlugo wrzucic regulamin, albo ja 

A nie da się zachować formatu Stratega?Morrok pisze:wstępnie 25,26 pazdziernik (ale to nie jest pewne jeszcze, mozliwe ze tydzien wczesniej bedzie, pisze orientacyjnie), singiel 2k+ więcej na razie nie mogę powiedzieć, bo jeszcze nie wiemy na czym stoimy. Malal powinien niedlugo wrzucic regulamin, albo ja
Bo teraz wszystkie turnieje są na 2250, a to była jedyna parówka na małe punkty w sezonie. (w sensie masterowa)
Szczerze mówiąc też by mi to pasowało. Przy 2k+ to się raczej nie zdołam zjawić bo wampirów mi się tak szybko nie chce malować, a na małą parówkę to mogę ogry wziąć, a jak mnie coś ruszy to może nawet Gotreka ze snu zimowego bym obudził.
O&G niestety po fatalnym DMP muszą wylądować na półeczce na pewien czas.

O&G niestety po fatalnym DMP muszą wylądować na półeczce na pewien czas.
A licky boom boom down!!!
powiem wam tak...
Póki co większośc się rozjechała... Małą grupką zaczęlismy przygotowania, a format jeszcze chwilę poczeka. Musimy poczekać, aż resta wróci, wtedy coś przedsięwziemy
Proszę o zachowanie cierpliwości, na dniach dam znać
Póki co większośc się rozjechała... Małą grupką zaczęlismy przygotowania, a format jeszcze chwilę poczeka. Musimy poczekać, aż resta wróci, wtedy coś przedsięwziemy

Proszę o zachowanie cierpliwości, na dniach dam znać
zgadam sieKielon pisze: Bo teraz wszystkie turnieje są na 2250, a to była jedyna parówka na małe punkty w sezonie. (w sensie masterowa)

lacznie z PGA bedzie 5 duzo pkt masterow, imo styka

jakas dziwna tendencja do popadania ze skrajnosci w skrajnosc

18-19 bylby super

imo niech strateg bedzie asterem na duze pkty... tak sie sklada, ze nie kazdy moze byc na kazdym masterze wiec tu nie ma wogole problemu. Jakos rok temu jak bylo tylko na male punkty nikt nie narzekal 
ew. najlepiej niech beda te scenariusze scinajace demony i vc

ew. najlepiej niech beda te scenariusze scinajace demony i vc

Jestem cierpliwy, tylko muszę u siebie już z Biblioteką załatwiać termin a nie chcę żeby było jak w tamtym roku, kiedy nieszczęśliwie się nam terminy zbiegły i ktoś z Wrocławia miał żal do mnie, że lokalem podcinam frekwencję. (gwiazd masterowych wiele nie było, natomiast osób miałem trochę więcej i był przez chwilę jakiś kwas na forum, nie chcę tego)Morrok pisze:Proszę o zachowanie cierpliwości, na dniach dam znać
EDIT: ponieważ Biblioteka ma u siebie jakieś imprezy którym też musi termin ustalić, to mnie też czas goni.

Mój brat wraca w ten weekend z Anglii i ruszymy wtedy pełną parą z przygotowaniami...Format raczej nie zostanie taki, jak w zeszłym roku, gdyż nie dopisała nam frekwencja wtedy i myśle, że jednym z powodów był właśnie format...Mieliśmy taki 3x z rzędu...Chyba czas na zmianę...Duża szansa, że będzie jakieś 2,5k, czyli format, jakiego w tym sezonie nie ma.
To lipa jak nie będzie parówki.
VC-tów nie domaluję pewno w tak krótkim czasie, a O&G na mastera 2k+ nie zamierzam raczej zabierać do czasu pojawienia się nowego armybooka.

Może dlatego lubię parówki. Zawsze żałowałem, że gimnazjum mnie ominęło.Jankiel pisze:2500 to zajebisty format. Będę na pewno. Parówki na małe punkty są dla gimnazjalistów