A guzik! Black!!!thurion pisze:dla mnie Chaos to nie mutacje i popapranstwo tylko tak jak napisal Karlee istota zla, zniszczenie i death metal
EDIT: MUHAHAHAHAHAHA!!! Dobry pomysł z wydzieleniem tematu
Moderator: JarekK
A guzik! Black!!!thurion pisze:dla mnie Chaos to nie mutacje i popapranstwo tylko tak jak napisal Karlee istota zla, zniszczenie i death metal
dlatego ja prawie od zawsze gram slaaneshem i khornem, w malutkiej mierze tzeentchem (zreszta z mutowaniem sie nie zgodze )ulgdor pisze: Tu się nie zgodzę. To zależy jaki chaos masz na myśli. Slaanesh może być piękny, pachnący. Ale Nurgl musi śmierdzieć, Tzeentch mutować, a Khorn walić po ryju. To jest chaos
to juz zalezy co ktor lubi, moi chaosiarze sluchaliby vadera a gardzili kredkamiSnaQ pisze:A guzik! Black!!!thurion pisze:dla mnie Chaos to nie mutacje i popapranstwo tylko tak jak napisal Karlee istota zla, zniszczenie i death metal
Ale co mają wspólnego kredki z blekiem? Chyba tyle samo co Merlin Menson albo Avril Lavignethurion pisze:to juz zalezy co ktor lubi, moi chaosiarze sluchaliby vadera a gardzili kredkami
kiedys mieliTomash pisze:Ale co mają wspólnego kredki z blekiem? Chyba tyle samo co Merlin Menson albo Avril Lavignethurion pisze:to juz zalezy co ktor lubi, moi chaosiarze sluchaliby vadera a gardzili kredkami
Nie chce zaczynać kłótni na temat przynależności tych zespołów do punk rockowych Dla mnie to punk rock, dla innych punk rockiem będą brzmienia ostrzejsze i posępniejsze ^^ Mniejsza- nic tak nie zachęca do biegu jak kawałki tych zespołów. I dlatego moi słuchają właśnie tego, o! A za metalem nie przepadam, więc moi wojownicy też nie mają prawa Niech każdy ma to co lubiSzaman pisze:zdecyduj sie - albo punk rock, albo wymienione zespoly