Medal of Honor: Airborne

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Paweles
"Nie jestem powergamerem"

Medal of Honor: Airborne

Post autor: Paweles »

Grał ktoś? Zastanawiam się nad kupnem i chciałbym zapoznać się z waszymi opiniami na temat gry. ;)

Krzysztov
Wałkarz

Post autor: Krzysztov »

wg.mnie jest to dobra gra,moze bez rewelacji,ale dobra.ładnie zrekonstruowana 2wojna światowa,fajny klimat.grafa moze byc.proponuje tez zastanowic sie Tobie nad np.Call of Duty:World at War.pozdro

Awatar użytkownika
Paweles

Na CoDa nie było mnie stać :P Kupiłem już grę, ale mam problem z dźwiękiem. Brzmi to tak jakby ciągle się przycinał. Wie ktoś może czym jest to spowodowane i jak temu zaradzić?

Awatar użytkownika
Paweles

Z problemem sobie poradziłem i przeszedłem już znaczną część gry ;) Jest oczywiście nieco bugów jak w każdej grze, ale moim zdaniem najnowszy moh robi wrażenie jak najbardziej pozytywne. Stanowczo jedną z rzeczy robiących największe wrażenie są skoki ze spadochronem w sam środek bitwy. Grafika również prezentuje się bardzo przyzwoicie. Jedyną denerwującą rzeczą są chyba skrypty i momentami fizyka trafień (zdarza się, że po oberwaniu ze snajperki w głowę przeciwnik odlatuje 2 metry do tyłu :P ) W tryb multi jeszcze nie grałem, ale niebawem go wypróbuje. Na trailerach wygląda ciekawie i mam nadzieję, że w praktyce również mnie nie zawiedzie ;) Pozdrawiam i czekam na wasze komentarze odnośnie gry.

ODPOWIEDZ