Witam ;].
Ktoś z Was bawił się w obstawianie meczy? A może teraz właśnie obstawia?
Ja gram od ponad pół roku, i mam już swój system - progresja. System ten polega na graniu na jedną drużyne cały czas podwajaiąc stawke. Ważne jest, żeby kurs był MINIMUM 2.00. Aktualnie rozpocząłem naraz 12 progrezji na NHL stopniami 2,5-5-10-20.
6 już zakonczonych a jestem na -11zł. Jest to niesamowcie mało, a zysk na jaki licze z pozostałych 6 progresji to conajmnien 200zł.
Oferta buków internetowych jest niesamowcie szeroka, osobiście gram na expekt.com - 100% darmowego bonusu. 100% wypłacalny. Polecam.
Jak dla mnie jest to świetny sposób dorobienia, dla osoby w moim wieku (17lat), jeżeli samo kieszonkowe nie wystarczy. Ważne jest , że jak się zakłada konto, trzeba to zrobić na osobę dorosłą.
Pozdro ;]
Bukmacherstwo
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No hej. Ja zacząłem grać na początku grudnia i już jestem parę setek do przodu mimo, że nie gram na progresji bo trzeba mieć do niej spory kapitał na początek, a nie daj jak Ci się podwinie noga. Masa kasy w plecy. Zamiast tego (też obstawiam głównie hokej) wolę robić zakłady od 1zł do 20 max na zdarzenia typu strzelone bramki w pierwszej tercji. Na prawdę często mi to wchodzi, bo w hokeju oni w pierwszej tercji na ogół coś strzelą. Innymi słowy można łatwo zarobić na figurki w miesiącu. Na początku byłem sceptyczny bo myślałem, że to marnowanie kasy i w ogóle, że trzeba się znać, teraz zapewniam wszystkich, że jest to szalenie proste, łatwe i przyjemne dopóki traktujemy to jako zabawę, a nie środek dochodu. Grając z głową box figurek w miesiącu gwarantowany
Osobiście polecam tego buka:
https://www.betgun.com/index.php?ref_id ... =0">BetGun
Sprawdzony, rzetelny i ma same plusy
Osobiście polecam tego buka:
https://www.betgun.com/index.php?ref_id ... =0">BetGun
Sprawdzony, rzetelny i ma same plusy
a ja postanowilem dac szanse progresji. w swoim czasie, w moim pierwszym zakladzie wygralem 300 zl na czysto i juz nigdy nie udalo mi sie nawiazac do tego chwalebnego osiagniecia . Progresja wydaje sie dosc dobrym rozwiazaniem, zobaczymy co bedzie jak rusza ligi, ktore obstawilem. Korzystam z www.bwin.com
- Myter
- "Nie jestem powergamerem"
Powiem tak, może jako strateg w polHammerze nie jestem zbyt dobry, ba nawet mizerny ( gram VC a dostaje wpier.... przeważnie) to na bukmacherce sie znam troszku Niedbal progresja jest raczej dla początkujących graczy (tzn. takich co wygraja 500zł miesięcznie i sa happy) ja mam jeden system ( ok miałem, juz i sie nie chce obstawiać ) wygrywasz około 2 tyś jebanych polskich złotych na miecha, jak ? to proste. wybieram sobie swoja ulubiona lige np. Angielska w Piłce nożnej i siedzisz godzinami i latami na stronach z najświeszymi wiadomościami odnośnie lig angielskiej. Trafiasz na np. informacje, że w najbliższym meczu Man City z Boltonem zagra rezerwowym składem ( bo na maja kontuzje albo kartki albo cos innego ) a czytasz, że Bolton gra mecz o życie więc typ jest prosty Bolton wygrywa ( w 75%), obstawiasz po 3 do 5 takich spotkań na jednym kuponie. Ale nie grasz za cukierki ( cukierki = stawka po 2 zł czy 20zł ) tylko grasz za normalna stawke po 50zł czy 100zł. Za taki kupon z 4 meczami pewnymi ( 80%szans) za 50zł masz około 300zł czystego zysku. Tylko mowie trzeba w tym siedzieć i byc na bierząco, bo inaczej to nie ma szans na wygrane. Czasem warto obstawić remis w NBA czy NHL ale to juz mi sie nie chce pisac o tym Znam ludzi, ktorzy utrzymuja rodziny za bukmacherke i wiedzie im sie calkiem nie źle, ale uwaga to wciaga jak narkotyki
Dlatego pisałem aby traktować to jak zabawę za te jak piszesz "cukierki" bo inaczej jest to zwykłe uzależnienie z którego trzeba się leczyć niestety. Ludzie tracą dorobek swojego życia przez to. I nie wmówisz mi, że znałeś system na 100% działający bo to bajki są, a oprócz tego dany bukmacher by Cię zbanował jakby zauważył, że go regularnie ogrywasz. Są systemy lepiej i gorzej działające, ale i tak tak jak w battlu, taktyka taktyką a kostki swoje robią
Jeszcze raz napomknę, dosyć łatwo jest na miesiąc ugrać tą stówkę na box figurek (przynajmniej ja nie mam z tym problemów), schody zaczynają się jak jesteśmy łasi na grubszy szmal. Wtedy często nie wychodzi nam to na dobre. Ja na przykład dążę do tysiąca zł, ale idzie jak po grudzie , a z drugiej strony stówkę już dawno mógłbym wypłacić, ach ta pazerność polska
Z jednym się natomiast zgodzę, warto śledzić co się dzieje w lidze, ja na tapetę wziąłem NHL i codziennie sprawdzam co tam się dzieje (opłaca się).
Jeszcze raz napomknę, dosyć łatwo jest na miesiąc ugrać tą stówkę na box figurek (przynajmniej ja nie mam z tym problemów), schody zaczynają się jak jesteśmy łasi na grubszy szmal. Wtedy często nie wychodzi nam to na dobre. Ja na przykład dążę do tysiąca zł, ale idzie jak po grudzie , a z drugiej strony stówkę już dawno mógłbym wypłacić, ach ta pazerność polska
Z jednym się natomiast zgodzę, warto śledzić co się dzieje w lidze, ja na tapetę wziąłem NHL i codziennie sprawdzam co tam się dzieje (opłaca się).
- Myter
- "Nie jestem powergamerem"
Niedbal jeśli grasz na progresje to polecam hokej typy na remis. Za każdym razem kolejna stawke robisz razy 1,5. Polecam stronke www.eprogresja.pl tam masz wszystko co i jak opisane
Ktoś coś wie więcej o aktualnie głośnej ustawie hazardowej? Czytałem artykuł na ten temat i dowiedziałem się ciekawej rzeczy, mianowicie cały szum w okół tych automatów o niskich wygranych zapoczątkowało łapówkarstwo naszego ministra sprawiedliwości z ubiegłego wieku. Fajną mamy sprawiedliwość w Polsce
Moim zdaniem nie ma się co bać grać u internetowych bukmacherów o ile się nie zarabia na tym ponad 20 tys zł, bo wtedy to się pewnie skarbówka przyczepi, no ale kto tyle wygrywa Dla mnie najważniejsze, że zarabiam na figsy dzięki temu
Moim zdaniem nie ma się co bać grać u internetowych bukmacherów o ile się nie zarabia na tym ponad 20 tys zł, bo wtedy to się pewnie skarbówka przyczepi, no ale kto tyle wygrywa Dla mnie najważniejsze, że zarabiam na figsy dzięki temu