Tzeentchowy ziomek WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Hashmallum
- Mudżahedin
Tzeentchowy ziomek WIP
Ok, troche zdjeciowek
2 godzinki pozniej
Przemalowalem kiecke, dodalem malego frehanda
Mam wczesniejsze zdjecia , jakby ktos chcial zobaczyc caly postep
2 godzinki pozniej
Przemalowalem kiecke, dodalem malego frehanda
Mam wczesniejsze zdjecia , jakby ktos chcial zobaczyc caly postep
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Ok, na pewno jak będziesz dalej nad nim pracował to troszeczke tył bym jeszcze rozjaśnił (niebieski). NMM nie podoba mi się. Jest zbyt słaby żeby przy tych kolorach dobrze wyglądał. Jakbyś nie rozjaśnił tych rurek to IMO za jaskrawy kolor. Szmatka mogłaby być bardziej podcieniowana a skoro jest juz freehand to przynajmniej przez jakis czas uznałeś ją za skończoną. Freehandzik sam w sobie fajny aczkolwiek średnio mi pasuje zarówno do szmatki jak i całej figurki.
oj słabo póki co Hash
oj słabo póki co Hash
- Hashmallum
- Mudżahedin
Dobra Romek, najwazniejsze, ze klient jest w niebowziety, a Ty nawet takiego nmm nie potrafisz Juz nie mowiac o Twoich plaszczach
Ok dzis zaczniemy od glowy:
Krok po kroku
Ok teraz cialko:
No jeszcze raczki beda
To romek pomaluj lepiej
Ok dzis zaczniemy od glowy:
Krok po kroku
Ok teraz cialko:
No jeszcze raczki beda
To romek pomaluj lepiej
- Chaoschild
- Chuck Norris
Nie no dla mnie bomba, gosc prezentuje sie groznie Fajny freehand na tej todze.
-
- Kretozord
z głową lepiej, ale te toksyczne zielenie nijak mi pasuja do stonowanego nmma
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ma krzyczec i byc widac z kilometra na stole
Gosciu chce festyniarska armie - przykro mi Sluzba nie druzba jak to mowia...
Gosciu chce festyniarska armie - przykro mi Sluzba nie druzba jak to mowia...
I zrobisz tak cały oddział albo armię tauzendów?
Bo jak tak, to chylę czoła.
Bo jak tak, to chylę czoła.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Hashmallum
- Mudżahedin
Najpierw oddzial i daemon prince
Pzoniej mooooze wiecej - w planach sa 3 sklady i sklad termosow
Pzoniej mooooze wiecej - w planach sa 3 sklady i sklad termosow
Jest zajebisty Tylko ten freehand...wykonanie bez zarzutu, alee co ma gwiazda Chaosu do Tzeentcha ??
Jego znaczek wygląda ciut inaczej. Ale jeśli klientowi to nie przeszkadza to nie ma problemu
No i mam jakieś dziwne wrażenie, że NMM na hełmie jest lepszy niż na pancerzu.
Ogólnie bdb, ziom dobrze zainwestował pieniądze
Romuś... ja Cię proszę. To, że sprzedałeś 4 figsy pod swoim szyldem nie upoważnia Cię do pisania pierdół.
Jego znaczek wygląda ciut inaczej. Ale jeśli klientowi to nie przeszkadza to nie ma problemu
No i mam jakieś dziwne wrażenie, że NMM na hełmie jest lepszy niż na pancerzu.
Ogólnie bdb, ziom dobrze zainwestował pieniądze
Romuś... ja Cię proszę. To, że sprzedałeś 4 figsy pod swoim szyldem nie upoważnia Cię do pisania pierdół.
Muk, Hash, Roman - spokój, panowie, bardzo proszę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ja tam spokojny jestem Tylko master painter Roman mniemomentami smieszy
A co do pancerza - pamietaj ze bolter zaslonie pewnie calosc, wiec i tak sie na darmo napracuje, ale co tam, gosciu bedzie mial faje ludki.
A freehand to tez pomysl goscia, nie musi byc odrazu kadzidlo tzeetncha, chaos to chaos przeca...
@muzyk - nmm to czarny + snakebite, snakebite, snakebit+bialy, bialy
A co do pancerza - pamietaj ze bolter zaslonie pewnie calosc, wiec i tak sie na darmo napracuje, ale co tam, gosciu bedzie mial faje ludki.
A freehand to tez pomysl goscia, nie musi byc odrazu kadzidlo tzeetncha, chaos to chaos przeca...
@muzyk - nmm to czarny + snakebite, snakebite, snakebit+bialy, bialy
- Hashmallum
- Mudżahedin
Lucek mial isc na aukcje, ale za ladny na ebay wiec to taki moj wybryk byl raczej
Kolezka co zamowil Thousand Sonow chce go kupic odemnie
I chyba jednak sie skusze bo walnal niezla propozycje cenowa , a wymaluje lepszego Lucka jeszcze, do tego dorzuce skonwertowana gwardie przyboczna No i uwzglednie wszystkie uwagi naszego forumowego mastera - Romana Wiec wtedy juz bedzie porzadny Lucek, a nie taka kupa na stol jak ten co pokazywalem wczesniej
Kolezka co zamowil Thousand Sonow chce go kupic odemnie
I chyba jednak sie skusze bo walnal niezla propozycje cenowa , a wymaluje lepszego Lucka jeszcze, do tego dorzuce skonwertowana gwardie przyboczna No i uwzglednie wszystkie uwagi naszego forumowego mastera - Romana Wiec wtedy juz bedzie porzadny Lucek, a nie taka kupa na stol jak ten co pokazywalem wczesniej
Ostatnio zmieniony 31 sty 2007, o 00:00 przez Hashmallum, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Akurat doklejalem glowe
Rekawiczki zalozylem coby lapkami nie zatluscic ludka przy skladaniu
Rekawiczki zalozylem coby lapkami nie zatluscic ludka przy skladaniu