Tattoo ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Tattoo ...

Post autor: szczurek »

Zakładam bo nikt nie wydzielił z galerii :wink: Czyli temat dla miłośników/posiadaczy malowideł na ciele :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Plannuje zrobić sobie tatuaż marka slaanesha bądź też jakiejś daemonetki slaanesha - ma ktoś może jakieś fajne projekty ? :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Ten w kształcie obelisku slaanesha. :lol2:
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Plannuje zrobić sobie tatuaż marka slaanesha bądź też jakiejś daemonetki slaanesha - ma ktoś może jakieś fajne projekty ?
Ja widzialem tylko czincza b&w i kolorowy khorna :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Też planuje zrobić sobie mark slanesha i nawet mam spoko projekt ale na razie gdzieś mi się zagubił wiec mi ciężko :D Co prawda to jeszcze nic pewnego bo wolę mono niż kolor a ten znaczek musiałby być w kolorze :)

Z mojej strony mogę powiedzieć tyle ze to wciąga strasznie :mrgreen:

Zaczęło się od jednej niewielkiej dziarki na ramieniu o wymiarach 15x11cm , pół roku później stwierdziłem ze taka pojedyncza pieczątka wygląda jakos samotnie i doszło małe tło, potem kolejny miesiac później i trochę tego na jednej ręce sie uzbierało :)

Teraz w czerwcu planuje zacząć kolejny projekt prawdopodobnie na kolejnej ręce ale to wszystko jest od finansów uzaleznione ;P

W każdym razie nie wierzcie we wszytkie mity o tatuazach :)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

fajny temat :)

mysle sobie nad tatuażem od jakiegoś czasu i mam pytanie ile móglby kosztować taki tatuaż na ramieniu, średniej wielkości (?)

http://www.hobbisci.pl/posts/show/514/4

jeśli ma ktoś jakąś galerie z podobnymi motywami to prosze o linka :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Kolorowy o wysokości 20cm myśle ze ok 600zł tylko trzeba wiedzieć w którym studiu :) Jezeli chodzi o Kraków to ja z mojej strony moge polecić nowo otwarte studio gothica tattoo na szewskiej prowadzone przez goscia który kiedys pracował na grodzkiej w studiu graff tattoo. 7h mi gość z ręka robił i jestem bardzo zadowolony a do tego cena o połowę mniejsza niz w innych studiach.
Wszyscy myślą że jak Kraków to tylko Kult, no cóż byłem tam zrobić moja pierwsza dziarę, wyszła spoko i podoba mi sie ale po rozeznaniu w cenach okazało się że maja strasznie wysokie.
Co do cen tatuażu bo o to najczęściej ludzie pytaja to taka dobra cena to 100zł za godzinę a przy większych sesjach wychodzi taniej. (ja za 7 godzin zapłaciłem 500zł).

Wiec jeśli ktoś nie wie czy to duzo czy mało to najlepiej zapytac o cene tatuazu a potem o to ile się bezie go robiło.

Oczywiscie kolor wychodzi drozej :)

Awatar użytkownika
RinoWar
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: RinoWar »

ile kosztowałby tatuaż z herbem Ac Milanu? kolorowym oczywiście i ile kosztowałby jakiś chiński napis Ac Milan żeby trudne było do rozszyfrowania... kiedyś tak zamierzam zrobić jak osiągnę 18 lat :D
Forza Milan !!!

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Obrazek

Tuz po wydziaraniu w 2007.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

To znaczy reprezentować klub 8) .
Napewno to nie henna ? :P

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Markeros pewnie :p

Zaczęło się od jednej niewielkiej dziarki na ramieniu o wymiarach 15x11cm , pół roku później stwierdziłem ze taka pojedyncza pieczątka wygląda jakos samotnie i doszło małe tło, potem kolejny miesiac później i trochę tego na jednej ręce sie uzbierało :)

Teraz w czerwcu planuje zacząć kolejny projekt prawdopodobnie na kolejnej ręce ale to wszystko jest od finansów uzaleznione ;P
Daj fotki :D U mnie tez kasa ... Wciaga i to bardzo chciaz ja juz przed 1 wiedzialem ,ze na 1 sie nie skonczy :D
Po lecie planuje zacząć łydkę albo dalej rzeźbić tą łapę :

Obrazek
Coolminiornot ---> LINK

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Ja na razie nic nie posiadam ale będę się przymierzał do czegoś takiego jak poniżej :D
Jeszcze nie zdecydowałem w jakim studio ale zajrzę tam gdzie Skaven poleca bo wypadało by :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Arbaal: skąd masz takiego fajnego marka w tak dobrej jakości ? Jest slaaneshowy ?:>
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

A to nie Czinczu przypadkiem? :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

wlasnei takiego czincza wydzierganego widziałem fajny byl :)
Coolminiornot ---> LINK

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Tyle mam i to wszystko z booka do WoCh.
W booku do danonów nie było tylu klawych obrazków.
Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

chcecie dziarki? :D zapraszam do Gorzowa dla batlowcow znizki :mrgreen:
ObrazekObrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Tatuaże z motywami z gry figurkowej: 200% nerd ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

@Tomash

Tak, najlepiej zrobić sobie smoka tribalowego jak większość drechów który z niczym się nie kojarzy, zamiast czegoś co symbolizuje coś =D>

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kurde, aż Ci chciałem grzecznie i uprzejmie odpisać w nadziei na sensowną dyskusję o tatuażu i motywach nań, ale jak zobaczyłem jakim tonem piszesz, to mi się odechciało. Tak to sobie z dresiarzami dyskutuj, że tak odbiję.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ