Niedawno zauważyem (bo w Bielsku były 2 turnieję na nowy sezon), że pnę się do góry tzn gwałtownie ze środka na czołówkę (oby tak dalej)...
hmmm dzięki czemu?- oczywiście nowym lorom magi teraz jestem w stanie zawalczyć z każdą armią Bterą krasiami imperium nawet ze skawenami jakoś lżej . Wiem pewnie jak wszystkich tak samo i Kawalrrzystą dał się we znaki szereg od 5 modeli (No daro twoim piechotnym HE też;) ). Może z nową ed. (bo już trochę gramu na niej) zmieniliście coś w swojej taktyce gry??
Czy wam też lepiej się gra i zauważyliście zamiany na turniejach jakieś miejsca w czołówce itp. Może jakieś większe osągnięcia...
Moim zdaniem nowa ed. dała mojemu stylowi gry dużo nawet bardzo choć to czysty PG .
czy poczuliście zmiany??
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Gra mi sie duzo lepiej, ale dostaje baty straszne Zmienilem zupelnie styl gry, porzucilem piechote, ktora nagle zaczela kosztowac po 300 pts. za kloc i zaczalem grac MSE. Takze bohaterowie walczacy wreszcie zawitali w moich rozpiskach na turnieje, ligi itp. Ale gra sie duzo latwiej i przyjemniej, wreszcie nie ma jednego skutecznego standardu (full magow), tylko 2ma magami na luzie sie przebijam na kazde punkty i moge pokombinowac co zrobic reszta armii, a nie tylko uciekac i kryc sie
Ja tam twierdze że w x zyskaliśmy,a x straciliśmy.
Zysk-magia,lepsza jest i tyle,choć moim zdaniem 4 magów to pomyłka,3+bsb lub reaver bow,to dobre,a mówię tak dlatego że magia to popychaczki,zatrzymaczki,jakieś obniżanie ws(ostatnio jak z tego mój smok dostał.....),samymi 3 pitami się niewygra,zwłaszcza kiedy gramy przeciw masówką,a tu popchnac cos w bok itp..No chyba że gramy przeciw kavie,6 z metalu się kłaniają!no i zyskiem jest to ze 5 w szeregu,bo traca na tzm inne armie,a my nie!no i te szarze taktyczne....
strata-rydwany stracily,miscasty bola,shadowsi nie daja rady.
Zysk-magia,lepsza jest i tyle,choć moim zdaniem 4 magów to pomyłka,3+bsb lub reaver bow,to dobre,a mówię tak dlatego że magia to popychaczki,zatrzymaczki,jakieś obniżanie ws(ostatnio jak z tego mój smok dostał.....),samymi 3 pitami się niewygra,zwłaszcza kiedy gramy przeciw masówką,a tu popchnac cos w bok itp..No chyba że gramy przeciw kavie,6 z metalu się kłaniają!no i zyskiem jest to ze 5 w szeregu,bo traca na tzm inne armie,a my nie!no i te szarze taktyczne....
strata-rydwany stracily,miscasty bola,shadowsi nie daja rady.
-
- "Nie jestem powergamerem"
zgadzam sie z Darem co do kloegi z klubu Ice-a, w Bielsku moż nie siadają tak dobrze lory magiczne tylko przeciwnicy mamy jeszcze tyle juniorów ile dobrych graczy.