!#(*#!(*&$*(!@$****
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
!#(*#!(*&$*(!@$****
KURRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Formatowalem sobie komputer i zamiast C usunalem D
NIEEEEEEEEEEEE
Tysiace zdjec, muzyka, filmy, anime, no i najwazniejsze moje 2 gry, wlasnorecznie w cpp pisane, pelno grafiki do nich, projekty. No nie da sie opisac.
sorry, ze tu pisze ale nie mam jak wyladowac zlosci.
a tak fajnie sie dzien zaczal...
Formatowalem sobie komputer i zamiast C usunalem D
NIEEEEEEEEEEEE
Tysiace zdjec, muzyka, filmy, anime, no i najwazniejsze moje 2 gry, wlasnorecznie w cpp pisane, pelno grafiki do nich, projekty. No nie da sie opisac.
sorry, ze tu pisze ale nie mam jak wyladowac zlosci.
a tak fajnie sie dzien zaczal...
sa programy do odzyskiwania danych.. jesli nie nadpisałes tego kilka razy i nie sformatowałes na czysto..to da sie odtworzyc prawie wszystkie dane..
niestety jest to dosc kosztowne.. ale jesli ci zależy to mozez poszukac pomocy w jakiś firmach ktore te dane Ci oddadza
niestety jest to dosc kosztowne.. ale jesli ci zależy to mozez poszukac pomocy w jakiś firmach ktore te dane Ci oddadza
Tylko, że nawet jakbym miał backup to przy przywracaniu wyskoczy "nie można przywrócić danych na dysku D ponieważ został odłączony" czy jakos tak...
Ale nic, dało mi to motywację do dalszej pracy
Ale nic, dało mi to motywację do dalszej pracy
Anty, głowa do góry zawsze może być gorzej Doskonale Cie rozumiem, bo miąłem parę lat temu podobną sytuację. Akurat zakończyłem studia, na dysku było pełno moich artykułów naukowych, zdjęź i rozpoczęte pisanie dwóch książek . Jednego pewnego letniego dnia Winda XP odmówiła posłuszeństwa. Efekt taki, że format i szlag mi trafił kilkanaście giga danych. Na szczęście miałem kopie zapasową magisterki na moim koncie pocztowym, ale innych danych już nie odzyskałem. Jak sie to mówi mądry Polak po szkodzie.
A z jakiego kanału na 4chanie?
Ta zajebiście drogie mój wujek jak kupował to za około 1000Asassello pisze:sa programy do odzyskiwania danych.. jesli nie nadpisałes tego kilka razy i nie sformatowałes na czysto..to da sie odtworzyc prawie wszystkie dane..
Mi kiedyś padł dysk... Pół magisterki poszło się dmuchać ...
Potem znajomy powiedział, że użytkownicy komputerów dzielą się na dwa rodzaje:
1. Tych co robią backupy
2. Tych co będą robili backupy
Głowa do góry, od teraz zmieniłeś przynależność do grup
Potem znajomy powiedział, że użytkownicy komputerów dzielą się na dwa rodzaje:
1. Tych co robią backupy
2. Tych co będą robili backupy
Głowa do góry, od teraz zmieniłeś przynależność do grup
Ostatnio zmieniony 9 sie 2009, o 09:39 przez warkseer, łącznie zmieniany 1 raz.
Albo na line.
to zależy.. ja spotkałem się z tymi droższymi ofertami..sztajgerland pisze:Ta zajebiście drogie mój wujek jak kupował to za około 1000Asassello pisze:sa programy do odzyskiwania danych.. jesli nie nadpisałes tego kilka razy i nie sformatowałes na czysto..to da sie odtworzyc prawie wszystkie dane..
ale jakby to były ważne dane to bym tego tysiaka zainwestował
na szczęście dyski komputerowe to medium z którego trudno na trwale usunąć dane.. jak komuś na prawdę zależy to wyciągnie oryginalne dane nawet jak ktoś już sformatował dysk a potem nadgrał ten dysk danymi
a jak windows nie widzi dysku to już problem windowsa.. są programy które ten dysk zobaczą
pozdrawiam
Takie czasy nastaly, ze ludzie wola /h/ i /e/ od /s/ i /hc/ :] 4chan zamula. Pamietam, ze jak go odkrylem to mialem smiechu przez tydzien, az mi sie umysl spaczyl i stalem sie obojetny. Teraz to juz chyba bym wolal onet poczytacMikizz pisze:Hehe . Najczęściej przebywam na /b/ , /tg/ , oraz /a/ . Nie pogardze też /e/ i /h/ ;] . Pozdro .ANtY pisze:A z jakiego kanału na 4chanie?
Hmmm widzę , że jesteś niezłym hardkorem ;> /s/ , /hc/ nie no nie pogadasz . A to ,że 4chan wypacza psychikę to jest najprawdziwsza z prawd . Szkoda że tu nie ma takich tematów typu : Sup /Border Princess/ post ending in 35 tells me what to do .Raptaparat pisze:Takie czasy nastaly, ze ludzie wola /h/ i /e/ od /s/ i /hc/ :] 4chan zamula. Pamietam, ze jak go odkrylem to mialem smiechu przez tydzien, az mi sie umysl spaczyl i stalem sie obojetny. Teraz to juz chyba bym wolal onet poczytacMikizz pisze:Hehe . Najczęściej przebywam na /b/ , /tg/ , oraz /a/ . Nie pogardze też /e/ i /h/ ;] . Pozdro .ANtY pisze:A z jakiego kanału na 4chanie?